arkadaşlar program restore falan gerektirmiyo. sadece cydia'dan openssh'yi yüklemiş olmanız gerekiyor. şimdi nasıl yapıldığını anlatayım: 1-bossprefs'den wifi ip'sini alalım.. örnek: x.x.x.x 2-windows'tan herhangi bir ssh client ile iphone'a bağlanalım. ip: x.x.x.x k.adı:root şifre:alpine port:22 olacak 3-/private/var/stash/Applications.abcde/ içine installer.app'yi atalım 4-installer.app klasörüne 775 iznini verelim (alt dosyalara da aynı izin verilecek) 5-springboard'u yada iphone'u restartlayalım.
Installer bir esprisi kalmıyor o zaman. Cydia içinden istediğim herşeyi yükleyebiliyorum nasılsa... 1.1.4 Te bulunan installer içindeki programların cydia için 2.0a uyumlularının yayınlanmasını beklemek en mantıklısı
evet hatta 1.1.4 için olan sourceları bile timed out diyip kabul etmiyo. zaten appstore uygulamalarını da hackledik. bence artık cydia en mantıklısı ama yinede kullanmak isteyen varsa burdan alabilir.
herhangi bir kurulum yönergesi vermemişsin. zaten restore gerekiyor falan demişsin. hiç de gerekmiyor. emeğe saygı biraz. zaten seninkisi yetersiz diye bu konuyu açtım
quote:
Orjinalden alıntı: XanderJR
Installer 4.0 for iPhone 2.0 adlı konuda vermiştim.Konu açmadan önce araştıralım lütfen
Ankarada oturan arkadaşlar için her türlü iPhone hakkında destek verebilirim. maksat ücret değil, yardım etmek olsun. pm atarsanızda msn den destek verebilirim sorunlarınız için.