Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AVEA TEK NUMARA SERVİSİ KAPATILACAKTIR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> AVEA TEK NUMARA SERVİSİ KAPATILACAKTIR Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hepsi1lesme16

4 Ağustos 2008; 11:50:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BUGUN SABAH MSJGELDİ 15 AĞUSTOSTA TEKNUMARA SERVİSİ KAPATILACAKTIR MESAJLARINIZI BU TARİHE KADAR DİĞER ADRESLERİNİZE YÖNLENDİREBİLİRSİNİZ KALAN MSJLARINIZ SİLİNECEKTİR DİYE
AVEA BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR BENCE KULLANILMAYAN SERVİSLERİ KAPATIYOR YAWAŞ YAWAŞ..

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
mustafa_(87)

4 Ağustos 2008; 12:58:38 

evet kimsenin kullandığını zannetmiyorum bu servisi

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
tuGGy

4 Ağustos 2008; 13:01:24 

aria zamanından kalma bir servisti.6 senedir hiç kullanmadım :)

hepsi1lesme16

4 Ağustos 2008; 16:40:12 

quote:

Orjinalden alıntı: tuGGy

aria zamanından kalma bir servisti.6 senedir hiç kullanmadım :)

fazlada biişe yaramıyor zaten bende kullanmıyorum ama msj geldi zamanında açmışımdır oyüzden olabilr

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
karizma2

4 Ağustos 2008; 19:28:51 

o serviste neymiş

The Soul Of BMW.
karizma2, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
Nodex

5 Ağustos 2008; 0:25:58 

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
AVEA BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR BENCE KULLANILMAYAN SERVİSLERİ KAPATIYOR YAWAŞ YAWAŞ..

Numara taşınabilirliğine geçileceği için olabilir.

hepsi1lesme16

5 Ağustos 2008; 0:31:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Numara taşınabilirliğine geçileceği için olabilir.

olabilr tabi bi ihtimal kullanılmadığı içinde heran herşey beklenir aveadan tersi düzü belli olmuyor

metinT

5 Ağustos 2008; 11:14:27 

bu servisi ilk defa duydum. acaba niye kapatıyorlar??

I’m your number one fan,
Baby, I’m your number one fan..
By Kuseyrii

5 Ağustos 2008; 15:04:11 

Merak ettim bu servis ne işe yarıyordun acaba?

mustafa_(87)

5 Ağustos 2008; 16:51:40 

quote:

Orjinalden alıntı: By Kuseyrii

Merak ettim bu servis ne işe yarıyordun acaba?

kimsenin bildiğini sanmıyorum

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
bungee20

5 Ağustos 2008; 17:04:41 

Türkiye'ye yeni bir operatör anlayışı getiren Telecom Italia Mobile (ARİA)'nın bir servisidir.

Bu servis ile bütün online iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayabilirdiniz.

Tek numara servisi ile eskiden 0555xxxxxxx@aria.com.tr gibi bir mail adresine sahip olmakla birlikte, bu servisi kullanarak faks alıp gönderebilirdiniz. Bu faksları herhangi bir özel makineye sahip olmanıza gerek kalmadan internetten görüntüleyebilirdiniz. 999 numaralı telesekreter servisinden faks gönderip/alabilir bu faksları yönlendirebilirdiniz.
Yine 999 numaralı telesekreter servisini kullanarak e-maillerinizi dinleyebilir, cep telefonunuza kısa mesaj olarak isteyebilirdiniz.

Has be has TÜRK KOKAN fakat kendisi Türk olmayan (aşağılamak değil, teknoloji ile ne kadar alakası olmayan/değerini bilmeyen bir millet olduğumuzu belirtmek isterim) TURK TELEKOM bu Avrupa anlayışını Türkiye'ye getirip diğer operatörlere örnek olan şebekeyi içine alıp eritmiş, ortaya berbat bir şebeke çıkarmıştır. Herkese hayırlı olsun.

Aria ilk çıktığında tanışma paketlerini bilen bilir, cd kabı şeklindeydi. İçerisinde numaranızı yazabileceğiniz katvizitler bulunuyordu.(e ne işimize yarayacaktı diyenler olabilir, önemli olan düşüncedir kullanıp kullanmamak size kalmış) Şimdi ne var acaba?

Her konuşmadan sonra müşteri temsilcileri sizin tarafınızdan puan aldığı için bir tek "selametle yine bekleriz efendim" demediklerinin kaldığı müşteri temsilcileri nerede??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bungee20 -- 5 Ağustos 2008; 17:06:25 >

By Kuseyrii

6 Ağustos 2008; 9:57:52 

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Türkiye'ye yeni bir operatör anlayışı getiren Telecom Italia Mobile (ARİA)'nın bir servisidir.

Bu servis ile bütün online iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayabilirdiniz.

Tek numara servisi ile eskiden 0555xxxxxxx@aria.com.tr gibi bir mail adresine sahip olmakla birlikte, bu servisi kullanarak faks alıp gönderebilirdiniz. Bu faksları herhangi bir özel makineye sahip olmanıza gerek kalmadan internetten görüntüleyebilirdiniz. 999 numaralı telesekreter servisinden faks gönderip/alabilir bu faksları yönlendirebilirdiniz.
Yine 999 numaralı telesekreter servisini kullanarak e-maillerinizi dinleyebilir, cep telefonunuza kısa mesaj olarak isteyebilirdiniz.

Has be has TÜRK KOKAN fakat kendisi Türk olmayan (aşağılamak değil, teknoloji ile ne kadar alakası olmayan/değerini bilmeyen bir millet olduğumuzu belirtmek isterim) TURK TELEKOM bu Avrupa anlayışını Türkiye'ye getirip diğer operatörlere örnek olan şebekeyi içine alıp eritmiş, ortaya berbat bir şebeke çıkarmıştır. Herkese hayırlı olsun.

Aria ilk çıktığında tanışma paketlerini bilen bilir, cd kabı şeklindeydi. İçerisinde numaranızı yazabileceğiniz katvizitler bulunuyordu.(e ne işimize yarayacaktı diyenler olabilir, önemli olan düşüncedir kullanıp kullanmamak size kalmış) Şimdi ne var acaba?

Her konuşmadan sonra müşteri temsilcileri sizin tarafınızdan puan aldığı için bir tek "selametle yine bekleriz efendim" demediklerinin kaldığı müşteri temsilcileri nerede??

Bilgilendirme için teşekkürler...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> AVEA TEK NUMARA SERVİSİ KAPATILACAKTIR Sayfa: [1]
Buraya git: