Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.920
Cevap
10
Favori
256.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknobah

    Dostlar complete pack almaya gerek var mı?

    Hayır gerek yok çoğu kişi dlcsiz versiyonu aldığından o dlclerde deathmatch olmuyor
  • İlk çıktığında oynamıştım şimdi tekrar oynuyorum.

    Çok güzel bir oyun.
    Vuruş hissi tps ler arasında bana göre en iyisi.
    Oyunu oynarken evet ben max payne'i yönlendiriyorum diyorsunuz ama oyunda film noir teması yok. İlk 2 oyundaki o bohem tarz yok.
    Sıka sıka ilerleme olayı çok abartılmış oyunun yarısındayım 500 adam öldürdüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

    Hayatımda oynadığım en berbat RockStar oyunu olmayı içinde barındırdığı buglar,oyun mekaniğindeki gecikmeler vs ile başarmış tek oyun.

    Rock*'ında böyle bir oyunu varmış dedirtti bana.
    Aksiyonun son noktası, şahane bir oyun.
  •  Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]


    Oyunun Steam Linki:
    http://store.steampowered.com/app/204100
    __________________________________________________



    Bu mesaj XanthiN tarafından düzenlenmiştir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Max Payne 3'te São Paulo'daydım.

     Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]

     Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]
    Max Payne 3'ten Sao Paulu:
     Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]

    Etrafta Natalia Oreiro'nun
    pembe dizilerindeki güllük
    güneşlik
    ortam, muhteşem aşklar
     Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]
    , zengin hayatlar
    ve mutlu umutlu günler yoktu.

     Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]


    Aslında güneş vardı ama sırf doğanın gereği etrafı ısıtmak ve aydınlatmak için. Ama o gür ve heybetli güneş bile o çürümüş bölgenin köhne düşüncelerini aydınlatamıyordu.

     Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]

    Orası adeta "Moskova'da nükleer felaket sonucu metroya sığınan insanlar" senaryolarında olduğu gibi güneş ile aralarına bir set çekmişlerdi. Ama bu set, nükleer felaketten dolayı metroya sığınan insanlar gibi mecburiyetten değidi. Kendi hür iradeleri ile örülmüştü. Aslında hür irade demekte doğru olmaz. Orada doğan çocuk ilk dakikadan hayata şanssız başlıyordu. Kaderi öyle yazılmıştı.
    Onların dünyası
    kandan, ölümden, suçtan ve her türlü ahlâksız seksten kararmış, zifiri bir solukluktan oluşuyordu. Evrenin kara deliği burasıydı belki de.

     Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]


    Max ile güneşli bir günde São Paulo varoşlarında, latin rap müziği eşliğinde ucuz bir striptiz
    kulübüne giriyoruz. Koridorda ilerlerken bir kadına üç erkeğin düştüğü sapkın ilişkilere gözümüz kayıyor. "Ne oluyor orada?
    " diye çıkışasamız var.


    Dostum Max ile kısık bir ses tonu ile "Tövbe estağfurullah, ne olacak bu yalan dünyanın hali" diyerek içeriye giriyoruz. Biraz muhabbetten sonra varoşlardaki teröristler striptiz kulübünü basıyor. Adamım, eski dostum Max yılların vermiş olduğu acı ama etkili
    tecrübe ile düşmanların başına bir güneş tutulması gibi çökerek saniyeler içinde kulübü parazitlerden arındırarak temizliyor. Sonra odada yatağın önüne çömelmiş bir striptizci kız görüyorum, acaba ateş etsem ölür mü diyorum?

    Max'in ateş etmesini sağlıyorum ve o gariban striptizci kız çömeldiği yatağın oradan yere yığılıveriyor.

    Ve işte hacılar ilk defa bir NPC'yi öldürürken içim parçalanıyor. "Keşke yapmasaydım" diyorum. İlk kez oluyor bu, bu da böyle bir oyun anım.





    Hacılar, oyunun multiplayer serverlarında kimseyi bulamıyorum, bom boş. Bu bir hataymış okuduğuma göre. Nasıl çözebilirim? Eski dostumun multiplayerını denemeyi isterim.

    Bu arada Playstation 3'te oynuyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezzi

    Aslinda alicaktim. Ancak 1 ve 2 daha guzelmis. Sizce onlari mi oynamaliyim

    Eğer grafik takıntın yoksa kesinlikle 1 ve 2 yi oyna.
  • Hikaye modu yokmus, bu saatten sonra da herhalde multisi icin dlc alinmaz
  • Arkadaşlar pek fazla olmasa bile rastgele bir servera girdiğinizde en az 10 kişi oluyor yine oyun zevklidir
    GTA 5 çıktıktan sonra serverlarda bir azalma oldu ama yinede oynanır steam indirimlerinde 7.75 e dusuyor alın kutuphanenizde bulunsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

    zamanında eleştirilmişti ama güzel oyundu bence...

    Guzel bir oyun ama guzel bir Max Payne degil.
  • Daha yeni yükleyebildim. Süper oyunmuş 3. bölümdeyim. Bir türlü yükleyememiştim zamanında sonunda yüklendi.
  • GTA 4'ü çıktığı dönem oynamıştım, bayağı sıkıntılıydı. Şimdi Steam yorumlarına baktım orta karar yorumlar hep. Rockstar optimizasyon olayını maalesef pek beceremiyor. LA Noire oynamıştım, yine kötüydü durumu. Genelde serinin en iyi oyunu derler 4 için, bence kütüphanenizde bulunmalı. Bu oyundan ayrı olarak Win10 ve optimizasyon olayları ise bazen PC seçiyor olabiliyor. Sıkıntı yaşarsanız iade edersiniz. Bu arada Steam indirimleri bitti, 2 hafta sonra kış indirimlerinde alırsınız.
  • Max Payne 3, ilk iki oyundan daha iyi mi? İyi değilse, çok daha kötü mü? Üzerine düşünülmesi gereken bir konu. Kanımca bu oyundaki Max Payne, karakteri tamamı ile oturmuş bir Max Payne'dir. İlk oyunda Max, ailesinin kaybının şoku ve karşılaştığı garip cult nedeniyle biraz şok haldeydi. İkinci oyunda şok geçip, neleri kaybettiğini anladığında çöküşe geçmeye başlamıştı. Yine de polisti ve Mona'sı vardı. İkinci oyunun sonu ise Max'in bence karakter olarak tam olarak oturduğu zamanın başıydı. Mona'yı da kaybettikten sonra mala bağladı iyice. 2. ve 3. oyun arasında geçen zamanda ise karakteri tam anlamıyla oturdu. Savaşacak savaşı yoktu artık ve kaybettiklerinin acısı, kendini meşgul edecek bir şey olmadığından dolayı iyice gün yüzüne çıkmaya başlamıştı.


    Burada sorulması gereken soru şu bence: Rockstar, üçüncü oyunu yapmasaydı, ne farklı olurdu? Max'in bu bahsettiğim karakter gelişimi, bu oyunu Crytek yapsa da kaçınılmaz bir şekilde orada olacaktı zaten. Bunun oyun mekanikleri ya da başka bir şeyle ilgisi yok. Max'in karakterinin doğal ilerleyişi. Serinin ilk oyunundan itibaren, ikinci oyunun sonunda Max'in şimdiki tanıdığımız Max olacağı çok belliydi. Neden Sao Paulo? Max'in foseptik çukurundaki karakterinin, yine aynı kendisi gibi foseptik çukurunda bir yerde bulunması gerekiyordu. Örneğin alın Max'i koyun Venedik'e, İtalyan mafyası falan. Olmaz. Max'i, Max yapan, yaşadığı yerin, soluduğu havanın kendisinden daha kötü olması. İnsan trafiği, organ mafyacılığı, Favella'ları, zengin fakir uçurumu ile Sao Paulo cuk diye oturuyor işte. Anlayacağınız, olayı yalnızca, "Sao Paulo, New York'dan farklı, noir değil, sevmedim," diye kestirip atmamanız gerekiyor. Rockstar bu şehri bir yerlerinden bulup çıkarmadı, çok spesifik bir anlamı var. Oyunun New York'da geçen bölümlerine baktıkça, Rockstar'ın olağanüstü mizansen ve sinematografi yeteneğini görünce, keşke New York'da geçse demiştim ama burada aklımıza gelmesi gereken bir şey var. Max'in New York'daki hikâyesi bitti. Doğal karakter akışında artık Max'in oradan çıkması gerekiyordu.


    Bunu şey gibi düşünün, bazı hikâyelerde ana karakterin mentoru/yol göstericisi/dostu ölür. Neden? Çünkü artık görevlerini tamamlamışlardır ve ana karakterin, karakter olarak ilerleyişini engelliyorlardır. New York da, Max'i engelleyecekti artık ve Rockstar bunu çok güzel bir şekilde görerek, New York'u öldürüp Max'in doğal karakter ilerleyişinin önünü açmışlardı. Rockstar ne yaptı peki? İnsanların ağır atmosfer, noir dediğinde akıllarına yalnızca klasik noir filmleri geliyor. Max Payne'nin ikinci oyunu, bu türe cuk diye oturuyordu. oyunun Sao Paulo'da, güneşli havalarda, "neşeli" bir şehirde geçmesi, bu oyunun ağır atmosferinden zerre eksiltmez. Hatta bu konuda rockstar'ı kutlamak istiyorum. Her yiğidin harcı değildir, bu atmosferi bu ortamda verebilmek. Tam 12'den vurmuşlar atmosferi.


    8/10





  • Max Payne serisinin underrated oyunu desem yeridir.Neden bilmiyorum ama hem oynanış olarak hem hikaye olarak beni en fazla saran Max Payne 3'tür.
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Dördüncü oyun gelmeyecek 1 2 remake gelecek
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Oda olur hocam, 2-3 oynadım 1'i kısmet olmamıştı. Şuanda grafiksel olarak göz kanattigi için oynamak zor bence.

  • canoo kullanıcısına yanıt

    Rockstar GTA serisinin suyunu sıkmakla meşgul olduğu için zor görünüyor hocam. Anca orta karar bir bilgisayar ile. Şahsen çıktığında X360'da bitirmiştim, tekrar PC'de bitirmeyi düşünüyorum şu aralar. Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] 

  • Kesinlikle çok güzel bir haber,ama fake resimler beni korkutuyor.
  • herşey olabilir.
  • açıkçası 3. oyuna limon sıkmasalar iyi olur ilk oyun gibi filmi de izlenir hani..
  • Max Payne 3'ü Remedy yapmazsa kesin PC'ye çıkmaz, demiş olayım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.