atkadaslar suanki cpu q6600 ümü satıp extreme bir cpu dusunuyorum anakartım strıker 2 formula gpu zotac 2xgtx 280 sli ram 800mhz 8gb pover 750 wat cpu sovutucu termaltekke bigwater 730 tu sanırım ısmıtam hatılamıyorum onerilerınız ıcın sımdıden tesekkur ederım not butce onemlı dıyıl 3 ytl ye kadar tabı
acıkcası arkadaslar ben 3 yılda bır kendıme yenı sıstem kuruyorum busistemde eskı lerden kalan ram lar ve cpu kaldı yenılemedıyım deyıssemmı dıye tavsıye ıstıyorum bazı arkadaslara sordum kımı deyıs kımı 2009 u bekle falan dedeyince tam kafam bulandı paraya gelınce 3 yılda bısefer aldıgım ıcın pec acımıyorum bunun ıcınde eskılerın satısınıda dus
benımkı haydangelen huya gıder hesabı bırazcık ta overclok tan pek anlamamam
overclocktan anlamıyorsanız hiç değiştirmeyin extreme işlemcinin bi esprisi kalmaz o zaman bana kalırsa madem para bol nehalemi bekleyin ankartla beraber değiştirin.
acıkcası arkadaslar ben 3 yılda bır kendıme yenı sıstem kuruyorum busistemde eskı lerden kalan ram lar ve cpu kaldı yenılemedıyım deyıssemmı dıye tavsıye ıstıyorum bazı arkadaslara sordum kımı deyıs kımı 2009 u bekle falan dedeyince tam kafam bulandı paraya gelınce 3 yılda bısefer aldıgım ıcın pec acımıyorum bunun ıcınde eskılerın satısınıda dus
o zaman sana tavsiyem sisteme hiç dokunma nehalem çıkınca yeni işlemcini anakartını ve ddr3 belleklerini alırsın süper olur
ikinci radyatotu ben ekledim sanırım azda olsa Overclock yapmısım kendi capımda atı olarak tamamen kendi isciliyim gorduklerimin yanında pek bisey diyil ama yavas yavas orencez artık