oyun ve video konvert suan crysis onuyom eski pc de daha kolay oynuyodum bu oyunu bunda zorlanıyom
çok gereksiz bence,çok gereksiz.çok abartılı,hadi madem paran var,nehalem öncesi bir işlemciye 1.5 bin ytl verilmi lütfen ya. örneğin 4870 falan bütün oyunlar için yeterli.hadi tamam aşırıya kaçmak istedin ve şimdi kullandığın ekran kartından aldın.ama sli yapmak niye?
bir şey daha gpu-z yi yükleyip görüntüsünü buraya koyarmısın-sli modunda çalışmıyor sanıyorum.
oyun ve video konvert suan crysis onuyom eski pc de daha kolay oynuyodum bu oyunu bunda zorlanıyom
çok gereksiz bence,çok gereksiz.çok abartılı,hadi madem paran var,nehalem öncesi bir işlemciye 1.5 bin ytl verilmi lütfen ya. örneğin 4870 falan bütün oyunlar için yeterli.hadi tamam aşırıya kaçmak istedin ve şimdi kullandığın ekran kartından aldın.ama sli yapmak niye?
bir şey daha gpu-z yi yükleyip görüntüsünü buraya koyarmısın-sli modunda çalışmıyor sanıyorum.
Dostum yolda ferrari kullanan birini çevirip neden ferrari kullanıyorsun in lan diyemezsin :D zevk meselesi :)
ya arkadaslar bizde coluk cocuk yok tak sok zevkimiz var tamam bende biliyom asırı ya kactıgımı kardesim evde kos kos otururken vakit gecmiyo ya yukardakı mesajlarda belırttıyım gıbı modelcilik lede ugrasıyorum helikopter ucak araba onları ezberledım soketaka kesmıyo sanırım artık yoksa bende bılıyorum fazla
opar cayı bulamadım hala arıyorum nereye tıkıstırdıysak
Parçayı bulamıyorsan 3. gtx 280 i almak gerekecek o zaman 3-way köprüyü kullanmak için...
yok hocam.. işin şakasıydı o...
ama 2 kart için 3 lü kullanmanın bi sakıncası varmı bilemem..kullanmadım ben hiç.. yalnız kutu içine hem 2 li hemde 3 lü SLI için köprü koymalarının da bi gerekçesi olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelesh463 -- 6 Ağustos 2008; 0:22:11 >
yok be ben araba kullanmayı bılıyorum radyo kontrollude dahıl okadarda deyılın beh
quote:
Orjinalden alıntı: carouserm
o/c yapmayı bilmeyen biri için qx9650 araba sürmeyi bilmeyene porche vermek gibi birşey olsa gerek q9550 al bari
Laf olsun diye yazmıştım dostum yanlış anlama hayırlı olsun yeni cpu'un ama madem o cpuyu aldın acil Overclock Forumuna gir birşeyler yap bari uyuz uyuz durmasın pc içinde
oyuzden onu aldım zaten voltaj overmden kucuk denemeler yaptım kendi capımda 3d markta 18600 verdi o/c orenmemlazım azda olsa yazdıkların onemlı dıyıl muhabbet edıyoz ıste
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ATLANTIS
yok be ben araba kullanmayı bılıyorum radyo kontrollude dahıl okadarda deyılın beh
quote:
o/c yapmayı bilmeyen biri için qx9650 araba sürmeyi