Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Sands of Time (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
0
Favori
23.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Prince Of Persia: The Sands of Time (2010)

Türkçe fragman

www.youtube.com/watch?v=DJrK-P6hyNY

Yönetmen: Mike Newell
    Senaryo: Carlo Bernard (screenplay), Jordan Mechner (creator)
    Gösterim Tarihi: 28 Mayıs 2010 (ABD)
    Tür: Action | Adventure | Fantasy | Romance

First Look

http://www.youtube.com/watch?v=8vdaFOIDKTg

Bolumsonucanavari.com'dan alıntı

"Karayip Korsanları" üçlemesini beyaz perdeye taşıyan ekip, Walt Disney Pictures ve Jerry Bruckheimer Films sunar

PERS PRENSİ: ZAMANIN KUMLARI

Gizemli Pers diyarlarında geçen destansı bir aksiyon/macera filmi. Haylaz bir prens (JAKE GYLLENHAAL) istemeden de olsa gizemli bir prensesle (GEMMA ARTERTON) güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları'nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlerle bir yarış içine girerler.

Mike Newell'ın yönettiği (�Harry Potter ve Ateş Kadehi�), SIR BEN KINGSLEY ve ALFRED MOLINA gibi oyuncuların yer aldığı, PERS PRENSİ: ZAMANIN KUMLARI 2010'da Mayıs ayının son haftasonu vizyona girecek.

Notlar:
    � Mike Newell�ın yönettiği filmler arasında �Harry Potter ve Ateş Kadehi,� Al Pacino ve Johnny Depp'in oynadığı �Köstebek,� �Pushing Tin,� �Dört Nikah Bir Cenaze� ve �Yabancıyla Dans.�
    � Jerry Bruckheimer Films yapımları pek çok ödülün ve ödül adaylığının yanısıra 41 kez Oscar ödülüne aday gösterilmiş ve 6 Oscar kazanmıştır. Ayrıca 23 kez Altın Küre'ye aday gösterilmiş ve dört kez ödül almışlardır.
    � PERS PRENSİ: ZAMANIN KUMLARI, Marakeş, Ouarzazate ve Erfoud, Fas'ta ve İngiltere'deki Pinewood Studios'da büyük ölçekli bir platoda çekilmiştir.

Gizemli Pers diyarlarında geçen destansı bu aksiyon/macera filminde haylaz bir prens (JAKE GYLLENHAAL) istemeden de olsa gizemli bir prensesle (GEMMA ARTERTON) güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları'nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlerle bir yarış içine girerler."

Oyuncular:

Gemma Arterton... Tamina

Jake Gyllenhaal ... Prince Dastan

Ben Kingsley ... Nizam

Alfred Molina ... Sheik Amar

Gösterim tarihi 28 Mayıs 2010

İlk Görüntüler

www.youtube.com/watch?v=UUnoO17ZJgM

[/right
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• oha öyle bir iki ay değil bir yıl ertelenmiş yuh derim buna

ancak bir yıl ertelenip 2 kat güzel olacaksa gene değer işallah beklemeye
    6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
  • Transformers ile gişede çakışmasını istememeleri gibi saçma bir nedenden dolayı ertelemişler.

may the force be with you

nacizane yazı yazdığımız blog
    iltekin,eray,efe

Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Transformers ile gişede çakışmasını istememeleri gibi saçma bir nedenden dolayı ertelemişler.

üstteki lafımı geri alıyorum ben bu yapımcıları var ya

paradan başka birşey düşünmez mi bunlar

Orjinalden alıntı: bigknife

Yani filmin güzel olacağına kendileri de güvenmiyolar

iyi yakalamışsın
    Prince Of Persia: The Two Thrones
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Transformers ile gişede çakışmasını istememeleri gibi saçma bir nedenden dolayı ertelemişler.

Mantıklı Sonuçta İkiside Çok İddialı Yapım;2'si İçinde Daha İyi Olur

Düşünmekten Utanmıyorsan , Söylemektende Utanma ...
  • Ben böyle bi mantığı sadece Türk yapımcılar uygular zannediyordum
    Ayrıca daha fazla merak,Daha fazla kazanç
    6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
  • kım öle kım kala.

transformers 2 seneye çıkcakmış.ama yazınmı? yaz ayında süper olur yaw geçen sene aklımdan çıkmıyor

Orjinalden alıntı: antique

dijital animasyonların yapılacağı bilgisayara virüs bulaşmıştır

ay ne kadar komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 12 Ağustos 2008; 0:08:58 >

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

olsun yaw zaten bi cacık olmayacağını anladı yapımcılarda

transformers 2 seneye çıkcakmış.ama yazınmı? yaz ayında süper olur yaw geçen sene aklımdan çıkmıyor

bi cacık olmayacak mı çok peşin konuştun bu lafından sonra filmin çıkmasını iple çekiyorum.transformers ile kıyaslama bu bambaşka bişey.bence güzel olacak en azından kaba taslak hazır bir senaryosu var iş iyi efeklere ve oyundaki hikayeye sadık kalmaya kalıyor.

Orjinalden alıntı: F@ruk

Hobaa işte bu valla çok beğendim ama bu warrior within'deki hali, filmin ismi sands of time

o ne læ gerçekten Jake Gyllenhaal mi oynuyo prensi ben bile daha çok benziyorum lan bi de hakketten ww deki kostüm sands of timedaki pantolonu beyazlı maviliydi

• Bakalım oyunu kadar güzel olacakmı.
    Hale bak adamların elinde senaryo kalmadı yeni bişe üretimiyorlar sardılar çizgi filmlere oyunlara oda olmadı çekilmiş flmi yine çekiyorlar.peehh
    Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.