@Karizma 2.nesil İphone ve .nokia n95 + n82 + n96 a rakip..Kamerası nokialardan kötü ama iphone dan çok iyi.Makina çok hızlı diye bir nam salmışdı ama görecez bakalım neymiş neyin nesiymiş :)
a-gps wifi sanırım 3.2 mp kamera windows işletim sistemi fakat modifiyelenmiş :) (Bana resimleri vistayı anımsattı :) ) dokunmatik ekran Çok seri olması beklenen bir işlemcisi ve sağlam rom'u var ama teknik detay veremem :) Ne desem yalan olur. Fiyat olarak güzel tel aslında ama bence bu tarz telefonlar kullanım amacına göre alınmalı.
Gps kullanmayan birisi GPS li telefon alıp boşuna masraf yapabilir gibi...Windows işletim sistemli telefonlar bana hep iş adamı telefonu gibi gelmişdir.Yani word,excell çalışıyorlarmış gibi ama ne alaka ? aslında ucuz olmasının küçük bir sebebi :) Döviz Kuru : 1 USD = 1,15150; 1 EURO = 1,79430
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 5 Ağustos 2008; 19:30:51 >