sorun çok karışık olmuşş anlamadım ama anladıgım kadarıyla anlatıyım ben g-500 aldım sattım g-500 bası güzeldi ..z-5500 bası güzel ama anfi ayrı bişey ses kartının anfiden bağlıyınca olay değişiyor tabiki sakın jvc alma çünkü analog girş yok bazı arkadaşlar analogu napcan diyo söyliyim power dvd ile en son ses formatı nı çözücen blue ray hd dvd neyse anfiye gönderceksin. çöazülmüş sesi bende 361 vAR yamaha olay bitiyo ama jvc alırsan sesi ses kartından digital gönderirsin o formatlarıda anca 2 milyarlık anfiyle çözeresin digitalden..
araya pc yi sokmayacam sadece anfi tv ve g500 olacak
aslında arkadaşıma bakıyoruz çok pahalı olmayacak kompakt bi sistem bakıyodu caydırdım ama ne alacaz limitli bütçeyle bilmiyorum . en uygun anfi bu olduğu için bunu planladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabum -- 3 Ağustos 2008; 20:59:55 >
g500 ise kendinden amfisi olan ve herhangi bir kaynağa(pc,dvd,tv...) direk bağlanabilen bir hoparlör seti z5500 de aynı şekilde bu da 2. durum
yani jvc rx 5062 alırsan pasif bir hoparlör seti almalısın ya da yalnız başına g500 ya da z5500 almalısın. anladığım kadarıyla tv ye bağlayacaksın dvd player vs. de kullanmak istersin muhtemelen onun için kompakt sistemlerden vazgeçirdiğin arkadaşını tekrar onlara yönlendirmeni tavsiye ederim çünkü yeni başlayan bir kullanıcı için daha rahat olucaktır zaten g500 ve z5500 multimedya setlerdir yani daha çok pc amaçlı yani oyun üzerine üretilmiş cihazlardır he film performansları da çok iyidir ona da diyecek birşeyim yok ama tv de kullanmak için oynatıcısı ile bütünleşik kompakt bir sistem daha iyi olacaktır kolay gelsin