Bizimkiler, 720p, 1080i yayın işini oturtsunlar da 1080p istemiyoruz zaten...
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Dünyadaki en iyi kanal paketlerinden birisi Dishnetwork ee okadarda olsun bizede 10 yil sonra gelir
10 yıl sonra gelir de bize getirdikleri ve sunduklarını değerlendirmek taktir etmek yerine
gözünün üstünde kaşın var, neden para alıyorsun bedava yapsana, o kanal olmadı bu kanal neden yok diye öyle bi eleştirmeye başlarız ki adamlar geldikleri gibi kaçarlar.
iyi yada kötü digiturk bişiler yapmaya çalıştı (hataları kesinlikle vardır kabul) denmedik kalmadı.
Aslında çözüm basit artılarına eksilerine bakarsın beğenmiyorsan almazsın. buda zaten onlara en büyük ders yada uyarı olur....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedhy -- 4 Ağustos 2008; 16:01:55 >
sinan kardeş biz malesef türküz bize herseyı sonu gelır siya beyaz abd de bıttı renklıye geçtıler biz siyah beyaz tv izleme başladık adamlar şuan neredeyse tüm kanalları hd seyredıyorlar bielmem haberınız varmı japonlar ultra hd denen sısteme 1-2 yıl içinde ulusal kanalında süreklı yaynı başlıyor yanı hd kanallar bıle pabucu dama atılacak onlarda hd lerın devrı bıter bızde her kanal hd olur sonra yıne ugrasırız ultra hd almak için yazını başındada söyledım bızım şanssızlıgımız türk olmak ama ben türk olmaktan her zaman gurur duydum her zaman mucadeleye devam
sinan kardeş biz malesef türküz bize herseyı sonu gelır siya beyaz abd de bıttı renklıye geçtıler biz siyah beyaz tv izleme başladık adamlar şuan neredeyse tüm kanalları hd seyredıyorlar bielmem haberınız varmı japonlar ultra hd denen sısteme 1-2 yıl içinde ulusal kanalında süreklı yaynı başlıyor yanı hd kanallar bıle pabucu dama atılacak onlarda hd lerın devrı bıter bızde her kanal hd olur sonra yıne ugrasırız ultra hd almak için yazını başındada söyledım bızım şanssızlıgımız türk olmak ama ben türk olmaktan her zaman gurur duydum her zaman mucadeleye devam
Ultra HD HD TV 5 kat daha görüntü kaliteli yapacak hatta hoperloda 22+2 olacak. Evimi bile sallanacak
Ultra HD japonya'da 2 sene içinde yayına girer türkiyede 2015 yılında hizmete girer. Türkiye zaten gecikiyor. Taaa digital kablolu tv yayına bile giremiyorlar 6 sene önce reklam yaptı yayına girecek hala yoklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 Jack Bauer -- 13 Ağustos 2008; 12:27:43 >