Giriş | |
|
|
|
3 Ağustos 2008; 20:06:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ottocu energizer fiyatı 33$ mış
|
|
3 Ağustos 2008; 20:16:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: command_4 wilkinson ilgiltere'ye bi şikayet maili yazmıştım. bana hediye olarak 1 yıllık traş bıçağı ve energizer'de bunlarınmış energizerden 15 dklık şarj aleti 4 tane 2500lük pil ve ledli kafa lambası gönderdiler. USB ile yapılamayacak birşey var mı? Abi ne şikayette bulundun Wilkinson'a Bizde gönderelim mail. Ben bi traş olmaya gideyim, bakarsın belki yüzümü keserim Wilkinson'a şikayet ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 3 Ağustos 2008; 20:15:39 >
|
|
3 Ağustos 2008; 20:45:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yxsdf USB ile yapılamayacak birşey var mı? Abi ne şikayette bulundun Wilkinson'a Bizde gönderelim mail. Ben bi traş olmaya gideyim, bakarsın belki yüzümü keserim Wilkinson'a şikayet ederim elimdeki traş bıçağının kartuşlarını ve hiç bir wilkinson ürününü türkiye'nin 3. büyük şehrinin en büyük süper marketlerinde satılmadığını ve wilkinson'u seçtiğim için mağdur olduğumu yazdım.
|
|
|
3 Ağustos 2008; 20:49:54
|
|
|
ben de mi yazsam gönderirler mi ki devreyle uğraşmadan beleşe getiririz
|
|