Arkadaşlar şuanda kullandığım 5+1 beni tatmin etmiyor ve bass ve tizzleri hiç hoşuma gitmiyor. Bana güzel bir ses sistemi önerirmisiniz. Önceki 5+1 im kawai km-500bm
Ses kartımı tam hatırlamıyorum alalı 1 sene olmuştu sanırım creative value 2 falandı. sound blaster audigy falan driverleri var. Anlamadım hangi model ise 7+1 destekliyor.
Neyse ben kaliteli bir 5+1 istiyorum creative yada logitech olabilir. Ayrıca asıl önemli nokta hem lcd tv, pc, ve xbox360 a sıkıntı çekmeden bağlayabileceğim bi hoparlör istiyorum. Kablo tak sök olayı olmamalı yani.
Birde kutu içinden çıkan kabloların uzunluğu yeterlimi. 15metre kare odam var ve odamın köşelerinin üst taraflarına alçıpan yaptırdım ve kablolar duvar içinden geçiyor. Acaba yetişebilecek şekilde mi kablo veriyorlar. Rear kabloların 8 metre olması gerekiyor
Bu özellikleri gerçekleştirebilecek bi sistem varmı pek bilgim yok bu konuda tavsiyelerinizi dinliyorum. Kablo sorun değil onu uzatabilirim yada üzerindeki eski kabloları kullanırım. Yorumlarınızı bekliyorum....
Saygılar sevgiler
AMD 3200+ | Asus A8N-SLİ | Leadtek PX7800GT My VIVO 400/1000 «@» 500/1200 | 1 Gb Twinmos Dual DDR Kit 512x2 400 MHZ CL 2.5 | 200 Gb Sata 2 Ncq | Philips Dwd/Rw Lightscribe Black | Feel Hurricane II 550 Watt Black | Cooler Master Aurora Green ve Purple Neon | 19'' Lcd Philips 190C
Tam istediğin gibi bir sistem yok sanırım. Özellikle kablo konusunda uzatma kullanmak zorundasın. Birden fazla alete bağlamak içinse ya dekoderli Z5500 almasın ya da amfisi ayrı olan sistemlere bakmalısın (Microlab gibi) Bütçe ne kadar?
şuandaki kullandığım sistem microlab ın bağlantı şeklinin aynısı sadece ek aparatlar ve çoğaltıcılarla bağlayabilirim ve yine iyi sonuç alamıyorum. bütçe 200 lira
Ayrıca benim eski hoparlörün kablosunu duvara gömdürmüştüm onlardada ek var. O kabloları kullanmak zorundayım yeni sistemimde fakat alacağım hoparlörlerin arkasından direk kablo çıkıyor onlarda ek olacak performans düşermi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjk@@N -- 3 Ağustos 2008; 19:09:26 >
AMD 3200+ | Asus A8N-SLİ | Leadtek PX7800GT My VIVO 400/1000 «@» 500/1200 | 1 Gb Twinmos Dual DDR Kit 512x2 400 MHZ CL 2.5 | 200 Gb Sata 2 Ncq | Philips Dwd/Rw Lightscribe Black | Feel Hurricane II 550 Watt Black | Cooler Master Aurora Green ve Purple Neon | 19'' Lcd Philips 190C