Giriş | |
|
|
|
3 Ağustos 2008; 11:40:38
|
|
|
Level sorunu ve + sorunu olmayan herkezde +20 set olan bi serverda sizce en dayanıklı char kim olur? 2vs1'e fln dayanabilecek ..
|
|
3 Ağustos 2008; 12:01:27
|
|
|
Hangı serverdan bahsedıosun ona gore soylıyelım
|
|
3 Ağustos 2008; 12:02:31
|
|
|
Server yok Sadece kafama takıldı merak ettim bence overlord alır gibime geliyor
|
|
3 Ağustos 2008; 12:30:22
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: crpk Server yok Sadece kafama takıldı merak ettim bence overlord alır gibime geliyor +20 set yapabılırsen olabılır onur obur turlu overlord da zor
|
|
3 Ağustos 2008; 13:05:09
|
|
|
|
dagger, her fun serverde kral.
|
|
|
|
|
3 Ağustos 2008; 13:17:07
|
|
|
bence SK yada pala dır dayanmak istiyosan tabi:) dagger dersen leathal tuttumu ztn yorum yapmaya gerek yok :) OL da ii dir kolay yatiramazlar
|
|
|
3 Ağustos 2008; 13:24:20
|
|
|
ben olsam alırım th'mi pasalar gibi..yıkar gecerım ortalıgı..
|
|
3 Ağustos 2008; 14:29:47
|
|
|
Paladinde olabilir aslında
|
|
3 Ağustos 2008; 16:56:29
|
|
|
daggerci : TH okcu : Silver Ranger /phantom ranger mage : spelhowler tank : paladin
|
|
3 Ağustos 2008; 17:15:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: _NecroKINGS_ daggerci : TH okcu : Silver Ranger /phantom ranger mage : spelhowler tank : paladin Paladin le ben 4 vs 1de kazandım ama başka klandan bi mage öldürdü beni Paladin4Ever
|
|
|
3 Ağustos 2008; 18:18:38
|
|
|
beyler bisi solicem ama siz diosunuz OL ile 5vs1 kazandm D: acıklarmısınız biraz bole abartmadan ************ Paladin aç bosver sen:D th adam olsun shield slami at bakalim ne yapior...OL desen ole +20 olan serverda atack speed te fazladr ardi ardina shield stun atabilirsn hic fighter lardan korkma tek seni alabilecek olan necro dur nedeni ise ii necro kullanmayi bilen bilir...
|
|
|
3 Ağustos 2008; 18:20:40
|
|
|
| | |