Valla o resimdeki kasa benim eski kullandığım kasanın aynısı. Ön paneli tecrübe için biraz modifiye etmiştim. Toyota Supra konumda olması lazımdı o kasanın ön paneli...
Sıstem olarak bakılmıo zaten ''yattara_92'' nasıl mod yapabılırım dıye soruyolar kasa oldukca sık yan kapagı dıkdortgen bı konumda deılde sekıl vererek kesersen daha sık durur ust tarafınıda yıne kes plexı ve ledlı fan tak cok sık durcana emınım
power düğmesinin bulunduğu kısım nasıl net olarak göremiyorum ama oraya sanırım bir fan gömüp düğmeleri başka yere taşıyabilirsin mesela kolay gelsin dostum
power düğmesinin bulunduğu kısım nasıl net olarak göremiyorum ama oraya sanırım bir fan gömüp düğmeleri başka yere taşıyabilirsin mesela kolay gelsin dostum
Bencede sen o düğmeleri taşı,yerine bi' fan tak.Sonra kasayı boyarsın.Yana plexi,2de neon al sana mis gibi modifiye .Bu arada mavi çok gıcık oluyo artık,böyle sarı,yeşil falan neon denesen daha iyi olur.En azından kırmızı iyi durur gibi.Bir de sen o öne fan takarsan aşağıdaki gri kısımda çukurlar kalır.Orayı da macunla doldurman gerek.Şu cd sürücüsünü de bi elden geçir biraz toz olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Puratu_ -- 5 Ağustos 2008; 15:23:33 >