Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sizce yapabiliceğim şeyler ne olabilir?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> sizce yapabiliceğim şeyler ne olabilir? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
okanberkeren

3 Ağustos 2008; 11:03:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkese iyi günler ben kasayı ikinci el olarak aldım ve uzun zamandan sonra modlamaya kara verdim.benim

düşüncem *kapaga plexi*usb kapagı dail orayı kesip ledli bir fan yapmak *ordaki usb portlarını disket için

bos olan kısma montalamak*aynı yere kendi yaptıgım fan kontrolcüsünü takmak *kasanın içini turuncu dışını

siyaha boyamak*çeşitli yerlere led takmak veya uv boya sürmek(not:resimdeki kasa benim deil suan resim

cekemediğimden internetten buldum )

ve sonuç sizce daha neler yapabilirim? şimdiden teşekkurler

NESLİ BİTMEYECEK TEK KONSOL PC :)Overclokanck

http://www.etstr.0uu.net/
davutsad

3 Ağustos 2008; 12:55:10 

Valla o resimdeki kasa benim eski kullandığım kasanın aynısı. Ön paneli tecrübe için biraz modifiye etmiştim. Toyota Supra konumda olması lazımdı o kasanın ön paneli...

Intel Core 2 Quad 2.4 @3.0 ghz I ASUS P5N-E SLI I Kingston 4 GB DDR 800 RAM I Palit 8600 GT Sonic I Modifiyeli FEEL Hurricane 550W
yattara_92

3 Ağustos 2008; 13:54:25 

aga o seri casper lar cok sorun cıkarıdu canımız cıkmıstı o kasalarla foxconn anakartla ne olabilirki ?

MeTaLiST
Technologic
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

3 Ağustos 2008; 14:21:00 

Sıstem olarak bakılmıo zaten ''yattara_92'' nasıl mod yapabılırım dıye soruyolar kasa oldukca sık yan kapagı dıkdortgen bı konumda deılde sekıl vererek kesersen daha sık durur ust tarafınıda yıne kes plexı ve ledlı fan tak cok sık durcana emınım
okanberkeren

3 Ağustos 2008; 15:16:49 

benim sedece kasam casper geri kalan intel pcıex ddr2 anakart 512 hd 2600pro ekran kartı..... ben sadece yapabiliceklerimi soruyorum teşekkurler

PsikolojikDeli

4 Ağustos 2008; 18:57:11 

power düğmesinin bulunduğu kısım nasıl net olarak göremiyorum ama oraya sanırım bir fan gömüp düğmeleri başka yere taşıyabilirsin mesela kolay gelsin dostum

_Puratu_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Ağustos 2008; 2:36:35 

Bence sen o kasayı sat,yeni bişey al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Puratu_ -- 5 Ağustos 2008; 11:12:42 >

okanberkeren

5 Ağustos 2008; 9:30:40 

aynen dediğin gibi yapıcam bence modifiyeye uygun bi kasa bence ama oraya arkadasımızın da dedigi gibi bi fan koymak sart bide mavi neon tamamdır

_Puratu_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Ağustos 2008; 11:14:13 

quote:

Orjinalden alıntı: PsikolojikDeli

power düğmesinin bulunduğu kısım nasıl net olarak göremiyorum ama oraya sanırım bir fan gömüp düğmeleri başka yere taşıyabilirsin mesela kolay gelsin dostum

Bencede sen o düğmeleri taşı,yerine bi' fan tak.Sonra kasayı boyarsın.Yana plexi,2de neon al sana mis gibi modifiye .Bu arada mavi çok gıcık oluyo artık,böyle sarı,yeşil falan neon denesen daha iyi olur.En azından kırmızı iyi durur gibi.Bir de sen o öne fan takarsan aşağıdaki gri kısımda çukurlar kalır.Orayı da macunla doldurman gerek.Şu cd sürücüsünü de bi elden geçir biraz toz olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Puratu_ -- 5 Ağustos 2008; 15:23:33 >

okanberkeren

5 Ağustos 2008; 14:34:56 

o kasa benim deil internetten buldum tel sarjı bitti bende aceleden internetten buldum

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> sizce yapabiliceğim şeyler ne olabilir? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4670 CF video incelemesi
HD4670 serisi ekran kartları, uygun fiyatlarının yanı sıra, üstün 3 boyut performansıyla da göz dolduruyor
Bionic Commando Rearmed
Biyonik kolumuz, yenilenmiş grafikler ve özellikler ile yeniden karşımızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar