Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Turkcell para kazanma yolunu bulmuş

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Turkcell para kazanma yolunu bulmuş Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
funnygirl

3 Ağustos 2008; 10:09:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba bilmiyorum daha önce böyle varmıydı ama ben ilk defa böyle bir olaya şahit oldum. hattınızla ilgili bir sorun var ve müşteri hizmetlerini aradınız 1 sms ücreti veya 2 kontor düşüyor. ama işinizi halledemediniz ve müşteri hizmetlerinden canlı görüşme yapacaksanız ,araya baska bir bant kaydı giriyor ve eğer temsilci ile görüşme yapacaksanız faturanıza ekstra yansıyacaktır diyor.
sen abonene hizmet vereceksin sorunlarını çözeceksin ama bunu para ile yetmiyor tekrar para ile yapacaksın.

bu hizmet avea da 1 kontor dur

xuadrox

3 Ağustos 2008; 10:15:54 

aradığında ücretsiz görüşme yaptığında 1 sms ücretlendiriliyor diye biliyorum ama faturalıya senin dediğin gibi olabilir.

Toshiba A100-599
Nokia n95
Mr. Crowley

3 Ağustos 2008; 10:19:56 

quote:

Orjinalden alıntı: funnygirl

merhaba bilmiyorum daha önce böyle varmıydı ama ben ilk defa böyle bir olaya şahit oldum. hattınızla ilgili bir sorun var ve müşteri hizmetlerini aradınız 1 sms ücreti veya 2 kontor düşüyor. ama işinizi halledemediniz ve müşteri hizmetlerinden canlı görüşme yapacaksanız ,araya baska bir bant kaydı giriyor ve eğer temsilci ile görüşme yapacaksanız faturanıza ekstra yansıyacaktır diyor.
sen abonene hizmet vereceksin sorunlarını çözeceksin ama bunu para ile yetmiyor tekrar para ile yapacaksın.

Ayrıca konbramdan ben istemeden kontör gönderiyor ve daha kontör yükleyeli 3 ay olmamasına rağmen dün kontör yüklemezseniz hattınız kapanacak diye mesaj aldım

serefbey d1

3 Ağustos 2008; 10:22:23 

eger seslı yanıt sıstemınde ısını halledersen kontorun gıtmıyor yok musterı hızmetlerını konusursan 2 kontor gıdıyor

mustafa_(87)

3 Ağustos 2008; 12:57:21 

quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

eger seslı yanıt sıstemınde ısını halledersen kontorun gıtmıyor yok musterı hızmetlerını konusursan 2 kontor gıdıyor

+1903

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
bungee20

3 Ağustos 2008; 17:45:51 

quote:

Orjinalden alıntı: funnygirl

Bu hizmet bahsettiğiniz operatörde 3 kontördür.

ckm

3 Ağustos 2008; 17:52:38 

Turkcellin yaptığı uygulama bence çok güzel diğer operatorlerde müşteri temsilcisiyle görüşsende görüşmesende kontör gidiyor.

mustafa_(87)

3 Ağustos 2008; 18:31:03 

quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Turkcellin yaptığı uygulama bence çok güzel diğer operatorlerde müşteri temsilcisiyle görüşsende görüşmesende kontör gidiyor.

hele hele vodafone kontörleri uçuruyor

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
çok geç

3 Ağustos 2008; 18:44:01 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

aynen öyle
2 kontör yapmaları lazım problemin çözülene kadar yapılan konuşmayı

"içimde bir rüzgar esiyor sanki"
piri.reis

3 Ağustos 2008; 19:22:02 

quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

aynen öyle
2 kontör yapmaları lazım problemin çözülene kadar yapılan konuşmayı

vodafonda eleştirdiğin tek şey bu olsa gerek

---> 3R9F4T <--- yaz 05327542500'a gönder. ücret(2 kontör)
AVEA HERYÖNE HEDİYE SMSİ OLANLAR LÜTFEN KATKIDA BULUNSUNLAR. TEŞEKKÜRLER.
AVEA HER YÖNE SMS HAKKINDAN DÜŞÜYOR. KONTÖRDEN DÜŞMÜYOR.
Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ağustos 2008; 19:36:34 

Çok saçma...

şifalı

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 2:09:08 

avea önceden aria iken müşteri hizmetleri ücretsizdi 555 di bence çok saçma müşteri hizmelerinin ücretlendirilmesi resmen dolandırıcılık

hepsi1lesme16

4 Ağustos 2008; 2:21:08 

quote:

Orjinalden alıntı: şifalı

avea önceden aria iken müşteri hizmetleri ücretsizdi 555 di bence çok saçma müşteri hizmelerinin ücretlendirilmesi resmen dolandırıcılık

öyleydi ama şuan 3 kontör
ücretli yaparsalar insanlar herzamn temsilciyi arayacak en ufak bi soru için bile o yüzden kimse salıklı hizmet alamayacaktır bence bu yüzden ücretli
bide ilk çıktığında fazla müşteri olmadığı için ücretsizdi

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
funnygirl

4 Ağustos 2008; 8:19:59 

hattım kontorlu ,228 kontorum vardı ve seslı yanıt sıstemınde işimi halledemedim canlı görüşme yapmak için gerekli tuşa bastım bana devam edersem mevcut tarifem üzerinden ücretlendirme yapacağımı söyleyen bant kaydını dinleyince teli kapadım kalan kontor 226
quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Turkcell para kazanma yolunu bulmuş Sayfa: [1]
Buraya git: