Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG T260HD modeli???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> SAMSUNG T260HD modeli??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DHHarezmi

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 9:31:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu modelin Türkiye ye geliş tarihi belli mi?? Bilen duyan va mı???

Türkçemize sahip çıkalım. Kısaltmalardan kaçınalım, iki harf fazla yazmak bizi öldürmez ancak eksik yazmamız dilimizi öldürüyor. Birde EDİT ne demek, PM ne demek???
drberti

3 Ağustos 2008; 11:04:03 

belli değilmiş...
DHHarezmi

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 23:12:55 

quote:

Orjinalden alıntı: drberti

belli değilmiş...

Newegg de baktım. Çok güzel iş çıkarmış samsung. Hem monitör hemde o fiyata FullHD televizyon. bu ürün çok satacaktır bence.

Türkçemize sahip çıkalım. Kısaltmalardan kaçınalım, iki harf fazla yazmak bizi öldürmez ancak eksik yazmamız dilimizi öldürüyor. Birde EDİT ne demek, PM ne demek???
korner12

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 7:16:09 

Evet bu ürünün fiyatı ülkemizde makul seviyede olursa çok tutar ama zaman istiyor işte şu anda ülkemizde 19 ve 22 stoklarını bitirme çabasında herkes...

www.myspace.com/korneralbedo

DH 2006 Üyesi
boranet

1 Eylül 2008; 8:12:07 

t260hd amazon da 569$ bizde t260 bile daha pahalı buda demek oluyor ki uygun fiyata iyi bir model almak için 6 ay beklemek gerekebilir.

ramazanyurt

1 Eylül 2008; 11:13:31 

ben sormuştum kont ile koyuncuya. ikiside eylül ayı içerisinde geleceğini söylediler

Satılık Rapid Hesapları

Samsung T260HD / Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Seagate ST3500320AS 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
DHHarezmi

Sisteme Gözat

2 Eylül 2008; 8:04:02 

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

ben sormuştum kont ile koyuncuya. ikiside eylül ayı içerisinde geleceğini söylediler

inşallah uygun fiyattan getirirler de alabiliriz.

enoman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Eylül 2008; 13:51:19 

quote:

Orjinalden alıntı: boranet

t260hd amazon da 569$ bizde t260 bile daha pahalı buda demek oluyor ki uygun fiyata iyi bir model almak için 6 ay beklemek gerekebilir.

Anlaşılan bizde 1000ytl'yi bulacak bu cihaz.

Astra Kullanıcılarının Yeri//Dh OpelTakımı
2005 Opel Astra Enjoy 1.6 Twinport 16V. Spor Paket Şimşek Grisi
boranet

2 Eylül 2008; 23:24:58 

ben yenildim daha fazla sabrım kalmadı ve bi bakdım ayaklarım beni gigatek e götürmüş. t240 ı kapdıgım gibi döndüm ve masa ya koydum, eski monitörüm güzeldi bence ama yanında durunca biraz komik oldu önce onu başka bi yere taşıdım.

Joen.Tuerk

Sisteme Gözat

3 Eylül 2008; 1:52:02 

Samsung T260HD yi bi aksilik cikmazsa cuma günü internet üzerinden siparisle almayi düsünüyorum. Daha önce alisveris yaptigim iyi bir siteden alicam. Sanirim pazartesi elimde olur. Bana yaklasik 550 euro ya mal olacak.

http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/tftmonitore/26_28_tft/samsung_2739/samsung_syncmaster_t260hd

HD_maniac

3 Eylül 2008; 20:31:43 

Arkadaşlar T260HD tahminimce 1000 ytlden ucuz olmaz. Bu fiyattan ucuz gelirse iyi bence.

1000 ytlden pahalı gelirse 32" bir LCDTV almak daha mantıklı olur.

1080p movie, klip takası yapan arkadaşlar pm atabilir.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> SAMSUNG T260HD modeli??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler