Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
X-530 İçin Ses Kartı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> X-530 İçin Ses Kartı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sah!n

3 Ağustos 2008; 0:15:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Soru malum

İki ses kartı arasında kaldım sizce Creative Audigy Value mü Creative Sound Blaster Live 24-Bit mi?

Sah!n

3 Ağustos 2008; 12:09:48 

Up.. Fikri olan yok mu ?

Bi' kart daha var aklımda : Creative X-Fi Extreme Audio. Bu üçünün farkı nedir? Hangisi benim için iyi olandır? (müzik ve film için genellikle)

TheMatador2

3 Ağustos 2008; 13:39:44 

valla kardeş audıgy value ile sblive 5.1 arasında sadece 7.1 desteklemesi farkı vardır..kesinlikle bass lar da ve tizzlerde bir iyilik söz konusu değildir...audıgy value alanlarda formattan sonra sorun yaşayan bir çok kişi tanıyorum...benim sana tavsiyem sblive 5.1 1 hafta önce aldım gayet memnunum...

Logitech x540,Logitech x230,x-fi extreme audio,gamer 7.1,sound blaster 5.1,Altec Lansing VS2421,Logitech Z2300
İmportant

3 Ağustos 2008; 13:42:16 

X-Fi Extreme Audio'da X-Fi Çipi Kullanılmamaktadır. Onun Yerine X-Fi Extreme Gamer Tavsiye Ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Up.. Fikri olan yok mu ?

Bi' kart daha var aklımda : Creative X-Fi Extreme Audio. Bu üçünün farkı nedir? Hangisi benim için iyi olandır? (müzik ve film için genellikle)

Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ağustos 2008; 19:04:18 

audigy 2zs al,olsun bitsin,hem ucuz hemde kaliteli

Sah!n

3 Ağustos 2008; 19:18:52 

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

audigy 2zs al,olsun bitsin,hem ucuz hemde kaliteli

Evet ben de onu düşünüyorum fakat online alış-veriş yapıyorum ve aradığım ürün orada yok (hepsiburada). İkinci el bölümünde vardı aslında ama 2. el de almak istemiyorum.

quote:

X-Fi Extreme Audio'da X-Fi Çipi Kullanılmamaktadır. Onun Yerine X-Fi Extreme Gamer Tavsiye Ederim.

Onun da fiyatı biraz uçuk geldi bana. Peki X-Fi çipi kullanmaması ve kullanması arasında ne gibi fark vardır? Çok fazla bi' fark oluşturur mu seste?

quote:

valla kardeş audıgy value ile sblive 5.1 arasında sadece 7.1 desteklemesi farkı vardır..kesinlikle bass lar da ve tizzlerde bir iyilik söz konusu değildir...audıgy value alanlarda formattan sonra sorun yaşayan bir çok kişi tanıyorum...benim sana tavsiyem sblive 5.1 1 hafta önce aldım gayet memnunum...

SbLive ile onboard arasında pek fark yok diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer dediğiniz gibiyse fiyat/performans açısından en iyisi SbLive gibi duruyor.

weehwet

3 Ağustos 2008; 21:41:26 

kardeş ses kartı olmadan çalışmazmı yaw bu . bende alıcamda. ama benim anakartım MSI K9A2 PLATINUM.

Sah!n

3 Ağustos 2008; 23:31:45 

quote:

Orjinalden alıntı: weehwet

kardeş ses kartı olmadan çalışmazmı yaw bu . bende alıcamda. ama benim anakartım MSI K9A2 PLATINUM.

Onboard ses kartından tam performans alamadığım için "harici" ses kartı sordum ben arkadaşlara. Yoksa sistem çalışıyor bir problem yok. Sizin anakartınızda da Realtek ALC 888 7+1 ses kartı var onboard olarak. Çalışır fakat sistemin hakkını veremez onboard kartlar.

İmportant

3 Ağustos 2008; 23:38:40 

X-Fi Çipi Ses Kalitesini Etkileyen En Önemli Etkenlerden Biridir. X-Fi Çipi Kullanılan ve Kullanılmayan Kart Arasında Performans Farkı Vardır.
Sah!n

3 Ağustos 2008; 23:43:23 

quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

X-Fi Çipi Ses Kalitesini Etkileyen En Önemli Etkenlerden Biridir. X-Fi Çipi Kullanılan ve Kullanılmayan Kart Arasında Performans Farkı Vardır.

Anladım.. Extreme Gamer versiyonu da çok pahalı. Extreme Audio için görüşleriniz nerlerdir? Mp3 dinlemek ve film izlemek için kullanıcam sadece. Ve Audigy Value ile Extreme Audio arasında çok fark olur mu?

İmportant

3 Ağustos 2008; 23:52:36 

X-Fi Extreme Audio, Audigy Value'den Çok Daha İyi Bir Karttır. Film Performansı Audigy Value'ye Göre Daha İyidir ve Profesyonel Anlamda Müzikle İlgilenmiyorsanız, Kartın Müzik Konusunda Beklentilerinizi Karşılayacağını Düşünüyorum.
Sah!n

4 Ağustos 2008; 0:19:44 

quote:

X-Fi Extreme Audio, Audigy Value'den Çok Daha İyi Bir Karttır. Film Performansı Audigy Value'ye Göre Daha İyidir ve Profesyonel Anlamda Müzikle İlgilenmiyorsanız, Kartın Müzik Konusunda Beklentilerinizi Karşılayacağını Düşünüyorum.

Hayır sadece müzik dinlemek için, film izlemek için. Profesyonel anlamda derken çok derin müzik işleriyle veya sesin ince ayrıntısına kadar ilgilenmiycem. Ama ses berrak gelsin, basslar güzel vursun vs. vs.. istiyorum her kullanıcı gibi. Benim bu beklentilerimi karşılayacaksa Extreme Audio almak istiyorum. Bir de bişi daha sorucam kusuruma bakmayın, Benim anakart eski de bir yerde PCI-Ex bağlantı kullanıyor diye okumuştum bende sadece PCI slotları var (478 pin malum..) acaba uyum problemi yaşar mıyım?

İmportant

4 Ağustos 2008; 13:52:36 

Bu Durumda Kart Beklentilerinizi Karşılayacaktır. Kart, Anakart İle Uyum Sağlayacaktır.
Sah!n

4 Ağustos 2008; 17:32:27 

quote:

Bu Durumda Kart Beklentilerinizi Karşılayacaktır. Kart, Anakart İle Uyum Sağlayacaktır.

Teşekkürler ilginiz için

İmportant