Ben digiturkun ilk çıktığı zamanlardan beri digiturk kullanıcısıydım. İzlediğim bazı kanalların yayınları digiturkten kaldırılmaya başlandı. Takip ettiğim kanallar discovery, national, mtv vs. mtv turkey çıkınca orjinal mtv yayından kaldırıldı. Bu yüzden 1 yıl önce digiturk üyeliğimi iptal ettirdim. Adamlar çanak sistemini olduğu gibi bize bıraktılar. Ben şimdi receiver alıp eskiden digiturkte izlediğim kanalları izlemek istiyorum. Aklımda sorular var ama;
1. Ben receiver aldığım zaman bu kanalları izleyebilirmiyim. ÖRn, nba tv, fashion tv, discovert, vh1 gibi müzik kanalları. benim bildiğim şifreli oluyolar herhalde
2. bu şifreli kanalların şifresini kırdığımız zaman izleyebilirmiyiz sürekli olarak. ne kadar güvenli olur
uydu teknolojilerine çok yabancı birisiyim. d-smart, digi turk gibi paralı sistemlerin farkı nedir.? ne yapmam gerekir. elimde br tane uydum var.
sanırım receiver ne kadar pahalı olursa o kadar çok şifre kırıp o kadar çok kanal izleyebiliyoruz herhalde. bilgilendirirseniz çok sevinirim. nasıl bi receiver almam gerekir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ph4r3ll -- 3 Ağustos 2008; 0:26:36 >
KAnalların geneli şifreli sadece yabancı kanllar şifresiz bir de akvaryumu izlersin:) Kırılma illegal konuların konuşulması yasak ama dreambox alabilirsin reciever o kadar söyleyeyim.
Peki bu şifreli kanalları uğraşıldığı zaman kırılabilirmi? Yani aldığım zaman boşa gitmesin receiver. bide discovery ,national, orjinal mtv, bu kanalları izleyebilirmiyim çok fazla sorun çıkarmadan. son bir soru olarak; çift çanak olduğu zaman daha iyi oluyomuş. hem şifreyi kendi kırıyormuş, hemde extradan multivision kanalları denen şeyden çıkıyormuş. bunun hakkında bilginiz varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ph4r3ll -- 3 Ağustos 2008; 1:41:26 >
Peki bu şifreli kanalları uğraşıldığı zaman kırılabilirmi? Yani aldığım zaman boşa gitmesin receiver. bide discovery ,national, orjinal mtv, bu kanalları izleyebilirmiyim çok fazla sorun çıkarmadan. son bir soru olarak; çift çanak olduğu zaman daha iyi oluyomuş. hem şifreyi kendi kırıyormuş, hemde extradan multivision kanalları denen şeyden çıkıyormuş. bunun hakkında bilginiz varmı?
Öncelikle digitürk kırılarak izlenmez.Digitürk uydusunda kırılacak hiçbirşey yoktur. İkincisi bu zamanda multivisiondan bahsediyorsan biraz daha forumu okumanı öneririm.
Kart paylaşımı yapılabilen bir linux tabanlı cihaz alırsanız yukarıda saydığınız kanallardan nbatv hariç bi çoğunu izleme imkanınız olur.Tabi uygun uyduya bakan çanaklarla.Onların listesini de www.lyngsat.com linkinden inceleyebilirsiniz..