Kardeş emeğe saygımız var ancak bunun neresi mod yahu.Kapak kesip plexi takıp 2 tanede neonla mod mu oluyor artık.Soft mod diyelim biz buna.Ayrıca tavandaki fanlar çıplak olmamışlar.
Kusurabakma ama hiç hoşuma gitmedi Kasa içine kesinlikle el atmalısın daha büyük bir kasaya ihtiyacın var o öndeki lcd ye o kadar para verene kadar kaliteli daha büyük bir kasa alabilirdin O fanlara kesin bir ayar çenkmen lazım hiç hoş durmuyorlar
Yorumlar için teşekkür ederim. Normalde mod'a meraklı biri değilimdir daha çok ihtiyaç üzerine gelişti... Elimdeki kasayı değerlendirmek istedim yeni bir kasa almaktansa. Su soğutma radyatörü kasa dışında duruyordu ve ben onu kasa içine almak istiyordum.
Geçici çözümü şöyle yaptım ama yine de kasa kapağı açık kalması gerekiyordu...
Kasanın tavanını keserek radyatörü oraya almaya karar verdim...Eh tavan kesmek hafiften moda giriş demekti. Başlamışken sağ kapağı da kesip pleksi yapayım dedim...Üstteki fanlar gizlenecek fan ızgarası bulunca tamamen kasa içine alacam...
QX6700@3.80 GHZ(Stabil) Quad-Core (Su Soğutmalı);Asus P5E3 Premium WiFi-AP @n ; 2 GB OCZ DDR3 1600 Platinum ; ASUS EN8800GTX Ekran Kartı ; Western Digital 300GB 10000RPM Velociraptor ;Windows Vista Ultimate 64 Bit
Güzel olmuş. Ses nasıl fanların rahatsız edici oluyormu.
Fujitsu Siemens A3667G 17'' || AMD Turion 64 1.8 Ghz Mobile Technology || Graphics By Mobility Raedon X700 HyperMemory || 1,5 Gb Kingston 400 Mhz Ram || Samsung 80Gb 5400 Rpm || Windows Xp Professional Sp3 || Nokia 6680 And 6610 || Piranha Mp4 Digital Player 2 Gb || Web Browser: Opera 9.5 ||