fz 18 geniş açıya sahip mükemmel bir titreşim önleyici sistemi var( mega OİS) Leica lens yadsınamaz(hatta en büyük bonus) ama maalesef iso performansı olarak çok kötü
S5ISde de görüntü sabitleme sistemi var ama FZ18 kadar etkili mi bilmiyorum.. ekranı döndürmek güzel bir artı maalesef iso perf kötü
bu iki makina görüldüğü üzere eşit gibi
ikisi de aynı klasmanda ama leica lensli FZ18birinci plana koy(neden mi?-şu ana kadar okuduğum bütün kullanıcı yorumlarından, kıyaslamış olduğum fotolardan ve zamanında kendim için de aynı makineleri kıyaslamamdan)
Ben de 4 ay FZ18 kullandım.Hong Kong'tan almıştım 667 liraya. ISO sorunu hariç çok beğendiğim bir alet oldu. DSLR'a geçmek için satmaya karar verdim ve ilanı verdiğim gün 600 liraya satışını yaptım. Bu da bir artı olsa gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 3 Ağustos 2008; 0:04:47 >
:) çok araştırmana gerek yok belli bir yerden sonra çok can sıkıyor ve soru işaretleri bırakıyor senuçta makina, bu işin az bir kısmını oluşturuyor asıl iş makinayı eline alanda..
:) çok araştırmana gerek yok belli bir yerden sonra çok can sıkıyor ve soru işaretleri bırakıyor senuçta makina, bu işin az bir kısmını oluşturuyor asıl iş makinayı eline alanda..
Çok güzel bir yorum, katılıyorum.
+++++