Merhabalar, Laptopum Acer 5920G model. Bir süredir şu sorunu yaşıyorum; laptopu uyku moduna aldığımda bir süre sonra kendilğinden açılmış oluyor. System mechanic programıyla komple sistem taraması yaptıktan sonra bu problem ortaya çıktı sanırım. Sizce problem neyden kaynaklanıyor nasıl düzelir?
Merhabalar, Laptopum Acer 5920G model. Bir süredir şu sorunu yaşıyorum; laptopu uyku moduna aldığımda bir süre sonra kendilğinden açılmış oluyor. System mechanic programıyla komple sistem taraması yaptıktan sonra bu problem ortaya çıktı sanırım. Sizce problem neyden kaynaklanıyor nasıl düzelir?
arkadaşım bak..uyku modunda iken harici fare kullanıyosan..fareyi kımıldatınca kendliğinden başlıyo bilg. benimkide öyle oluyo..veya touchpad'a elleyince kendliğinden başlıyo..olurya sen uyku moduna alırsın birisi gelir yanlışlıkla freyi kımıldatır veyahut touchpad'a eller veya bi tuşuna basarsa bilg. yenide açılır. bendede oluyo bazen..ben uyku moduna alıyorum annem masamın üzerinde uğraşırken fareyi falan kımıldatıyo benimkiside açılıyo geldiğimde açılmış oluyo leptop..