Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Panasonic "Purple Snakes" Sorunu Ortaya Çıktı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Panasonic "Purple Snakes" Sorunu Ortaya Çıktı Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MuSoniC

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 21:28:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yaklaşık 1.5 senedir sahip olduğum Panasonic 42 PV600E plasma televizyonumda şu meşhur mor yılanlar çıktı. PS3'te kullanırken farkettim belki daha önce de vardı. PS3'te ana menüde iken arka plan koyu yeşil iken altta ve üstte mor çizgiler oluşuyor ama diğer renklerde olmuyor, fakat bi de hafif kahve renginde ve kırmızı renginde biraz oluyor ancak yeşil renkte bariz görünüyor. Aslında bu televizyonu almadan önce de G9 panellerde mor yılan olayını biliyordum ama pek umursamamıştım, şimdi ise başıma geldi :(
Sizce ne yapmalıyım? servise mi veriim? servise versem ekranı mı değiştirirler yoksa başka bi şey mi ya da yenisini mi verirler? Ya da hiç bi şey yapmasam mı çünkü sadece bu renkte çıkıyor normal tv izlerken olmuyor. Siz olsanız ne yapardınız? Ayrıca G9 panel Panasonic sahibi olup PS3'ünüz varsa siz de deneyebilir misiniz bakalım sizde de oluyor mu?

Bunda mor yılan yok:

Yeşil arka planda mor yılanlar oluşuyor:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Yamaha RX-V363 AVR, Pure Acoustics Slimdream Hop. + SL-W10 Sub.
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
ganeja

2 Ağustos 2008; 22:48:47 

geçmiş olsun..tam 1.resme bakıp..pek mor yılana benzemiyor diyecektim..ama 3.resimde yeşil zeminde bariz gözüküyor..pv-70 e karakteristik bir hata ama...?
neyse ustalar bi baksın.istersen panasonic başlığına taşı..tekrar geçmiş olsun dostum..

corwen

2 Ağustos 2008; 23:12:16 

Geçmiş olsun pv 70 lerde sık karşılaşılan bir durumdu. Sizde 1.5 sene kullandığınızı belirtmişsiniz insanın aklına acaba cihazlar garanti süreleri dolduktan sonra başka sorunlarda çıkaracakmı diye düşünmeden edemiyor. Nede olsa hala tv ler istenen düzeye gelemediler.

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
MuSoniC

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 0:31:14 

saolun. Aslında resimde pek belli olmuyor ben de bakınca zor görüyorum cep tel ile çektim resimleri.
Böyle daha iyi görülür herhalde biraz daha büyük:

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
mantık

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 0:44:43 

Selamlar.

En bilinen hatalarından sadece biri bence hemen değişim için servisi aramanı öneririm.Yeni serileride ayni hatayı veriyor bu senin hatan olmadığına göre değişim için müracaat etmelisin.Tahminim garanti süren bitmemiştir hakkını aramalısın.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.

Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.
MuSoniC

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 0:56:13 

quote:

Orjinalden alıntı: mantık

Selamlar.

En bilinen hatalarından sadece biri bence hemen değişim için servisi aramanı öneririm.Yeni serileride ayni hatayı veriyor bu senin hatan olmadığına göre değişim için müracaat etmelisin.Tahminim garanti süren bitmemiştir hakkını aramalısın.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.

Yok daha 8 ay garantisi var. Siz hiç bu konuda ürün değişim yapan birileri gördünüz mü? Ayrıca ürün değişimi yapacaklarını pek sanmıyorum heralde ekranı falan değişir? Yani değişmesi için benim mi söylemem gerekir? Bi de değişse bile bu model ellerinde yoktur herhalde.

MuSoniC

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 2:22:01 

Daha çok mor yılan...
Açık kahve daha doğrusu krem renginde de çok belirgin oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuSoniC -- 3 Ağustos 2008; 2:22:12 >

TWiST_oF_FaCe

3 Ağustos 2008; 2:34:44 

dostum bence stres yapmaya gerek yok.
nede olsa garantisi var. çağır servisi gelsin baksın. sonuçta sorunun çözülmesi önemli. panel yada tüm tv değişmesi çok önemli olmasa gerek bu saatten sonra.
kendini boş yere kasıyorsun.

..::SeRKaN::..
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Ağustos 2008; 2:36:08 

geçmiş olsun umarım çözersin ama "mor yılan" tabiri güldürdü beni
MuSoniC

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 3:30:27 

saolun arkadaşlar, yok aslında stres yapmıyorum sadece ne yapmam gerektiğini düşünüyorum. Servis'e değiştirin desem değiştirirler mi aslında tv'nin açılmasını pek istemiyorum. Değişim olsa daha iyi olur.

@SeRKaN

mor yılan tabiri benim bulduğum bi laf değil esasen, Google'da arat "panasonic purple snake" diye karşına çıkar bu tv'de görülen bir problem.

merhum06

3 Ağustos 2008; 10:52:53 

Tekofaks garanti süresi içerisinde mor yılanla karşılaşılan panelleri , eğer serisi bitti ve bulunamıyorsa bir üst versiyonuyla değiştiriyor. Vakit geçirmeden servise başvurup, değişim isteyin. Çünkü tamiri yok biliyorum...

AMD 9500 Quad-Core- Gigabyte GA-MA790FX-DQ6
ATI HD 3870 - 4 GB DDR2 800 Mhz
Samsung 961bf Seagate SATA II 250GB- Skystar 2 -Cooler Master CM 690 Case-Fuji S5700
http://www.ilanlog.com (Yeni)
MuSoniC

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 14:59:20 

pazartesi günü bi çağıralım bakalım servisi ne diyecek.

TWiST_oF_FaCe