Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
W.Bremen-1 Trabzonspor-3

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Trabzonspor >> W.Bremen-1 Trabzonspor-3 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pasa61

2 Ağustos 2008; 21:13:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Takım gittikçe iyi oluyor. İnşallah uyum sorununu da en kısa zamanda aşarsak bu sene karadeniz fırtınası yeniden esmeye başlayacak.

inonu88

2 Ağustos 2008; 21:16:39 

çok sevindim kazandığınıza.kardeş mümkünse golleri kimler attı falan söyler misin?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
shadowz61

2 Ağustos 2008; 21:18:40 

quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

çok sevindim kazandığınıza.kardeş mümkünse golleri kimler attı falan söyler misin?

Ts'nin Golleri :
Umut Bulut [1]
Gökhan Ünal [2]

pasa61

2 Ağustos 2008; 21:18:54 

Dk.32 Umut Bulut; Dk.56-84 Gökhan Ünal; Bremenin golü Dk.64 Boenish'ten geldi.

inonu88

2 Ağustos 2008; 21:23:47 

çok sağolun

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
shadowz61

2 Ağustos 2008; 21:25:39 

quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

çok sağolun

Scotti0061

2 Ağustos 2008; 22:24:19 

Gökhana verilen paralar helal oılsun eğer bu formunu korursa

Fırtına, panzeri devirdi 3-1
Karadeniz fırtınası Almanya'da esti!... Trabzonspor, Bundesliga'yı geçen sezon 2. sırada bitiren Werder Bremen'i hazırlık maçında sahadan sildi. Keyif veren futbolunu Gökhan Ünal (2) ve Umut Bulut'un golleriyle süsleyen Bordo-Mavililer, güçlü rakibini 3-1 mağlup etti.
2.8.2008

Almanya’da hazırlık çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Bremerhaven kentinde oynadığı maçta Werder Bremen’i 3-1 yendi.

Stat: Nordsee
Hakemler: Thorsten Schriever, Thomas Gorniak, Lars Heitmann
Trabzonspor: Onur (Dk. 46 Tolga), Tayfun (Dk. 70 Ferhat), Egemen, Song, Cale (Dk. 86 Giray), Ceyhun (Dk. 46 Hüseyin), Selçuk (Dk. 88 Adnan), Serkan, Yattara (Dk. 75 Barış), Gökhan (Dk. 88 Abdulaziz), Umut
Werder Bremen: Wiese (Dk. 46 Vander), Boenisch, Naldo, Baumann (Dk. 46 Petri), Fritz (Dk. 46 Mesut), Rosenberg, Hunt, Prödl, Jensen, Frings, Almeida (Dk. 46 Boubacar)
Goller: Dk. 35 Umut, Dk. 54 ve 85 Gökhan Ünal (Trabzonspor), Dk. 61 Boenisch (Werder Bremen)

6. dakikada sol taraftan Yattara ile gelişen atakta, defansın hatasını iyi değerlendirerek topla buluşan Tayfun’un vuruşunda, savunmaya çarpan top kornere gitti.
12. dakikada sağ kanattan gelişen atakta, sol çaprazda topla buluşan Gökhan’ın düzgün vuruşunda, top kaleci Wiese’de kaldı.
35. dakikada orta sahadan aldığı topla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Umut Bulut, aşırtma bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
54. dakikada sol taraftan gelişen Trabzonspor atağında, topla buluşan Gökhan Ünal, Petri’yi geçerek düzgün bir vuruşla takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı: 2-0.
31. dakikada ani atak geliştiren Werder Bremen, Boenisch’in ayağından kaydettiği golle farkı 1’e indirdi: 2-1.
85. dakikada Werder Bremen savunmasının hatasını iyi değerlendiren Gökhan Ünal, takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü kaydetti: 3-1.

KARADENİZ FIRTINASI
Tıkla Bana Yardım et :)
simple

2 Ağustos 2008; 22:26:45 

vay be..helal olsun.başarılar.bu sene trabzon ünvanını gerimi alacak acaba?

Atam İzindeyiz Bizde Senin Gibi Fenerbahçeliyiz
Scotti0061

2 Ağustos 2008; 22:27:20 

maçı izleyenler nasıl bir maç olduğunu anlatabilirler mi?

KARADENİZ FIRTINASI
Scotti0061

2 Ağustos 2008; 22:31:06 

quote:

Orjinalden alıntı: simple

vay be..helal olsun.başarılar.bu sene trabzon ünvanını gerimi alacak acaba?

şampiyonluk ünvanını geri alacağız evet

KARADENİZ FIRTINASI
Çilekeş_pilot

2 Ağustos 2008; 22:31:32 

bu sene trabzon baya bir is yapacak
tahmine gore bu sene lig de sampiyon galatasaray ,fenerbahce, trabzon ucunden biri beyler

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/3951/6441aslanvv0ll8iq61yx5.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=230&i=6441aslanvv0ll8iq61yx5.gif][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/3951/6441aslanvv0ll8iq61yx5.5b51f15cc6.jpg[/IMG][/URL]
serrrrro

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 22:44:30 

quote:

Orjinalden alıntı: Çilekeş_pilot

bu sene trabzon baya bir is yapacak
tahmine gore bu sene lig de sampiyon galatasaray ,fenerbahce, trabzon ucunden biri beyler

Yıllar sonra trabzonsporun bu kadar ciddiye alınması şampiyon olacaklar arasında gösterilmesi insanı duygulandırıyor gerçekten.

Oh Yes...There Will Be Blood
Trabzonspor
Kadir Nar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Ağustos 2008; 22:46:57 

Tebrikler Trabzonspor'a. Gerçekten bomba gibi geliyorlar. Trabzonspor'u bir kaç sene sonra yeniden böyle görmek heyecan verici.

@Çilekeş_pilot

Beşiktaş'ı neden dahil etmiyorsun? Bence Trabzonspor'dan daha şanslı. Onlarda çok iyi bir şekilde geliyorlar.

IR0N