Giriş | |
|
|
|
2 Ağustos 2008; 21:13:16
|
|
|
Takım gittikçe iyi oluyor. İnşallah uyum sorununu da en kısa zamanda aşarsak bu sene karadeniz fırtınası yeniden esmeye başlayacak.
|
|
2 Ağustos 2008; 21:18:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88 çok sevindim kazandığınıza.kardeş mümkünse golleri kimler attı falan söyler misin? Ts'nin Golleri : Umut Bulut [1] Gökhan Ünal [2]
|
|
2 Ağustos 2008; 21:18:54
|
|
|
Dk.32 Umut Bulut; Dk.56-84 Gökhan Ünal; Bremenin golü Dk.64 Boenish'ten geldi.
|
|
2 Ağustos 2008; 21:25:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88 çok sağolun
|
|
2 Ağustos 2008; 22:24:19
|
|
|
Gökhana verilen paralar helal oılsun eğer bu formunu korursa Fırtına, panzeri devirdi 3-1 Karadeniz fırtınası Almanya'da esti!... Trabzonspor, Bundesliga'yı geçen sezon 2. sırada bitiren Werder Bremen'i hazırlık maçında sahadan sildi. Keyif veren futbolunu Gökhan Ünal (2) ve Umut Bulut'un golleriyle süsleyen Bordo-Mavililer, güçlü rakibini 3-1 mağlup etti. 2.8.2008 Almanya’da hazırlık çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Bremerhaven kentinde oynadığı maçta Werder Bremen’i 3-1 yendi. Stat: Nordsee Hakemler: Thorsten Schriever, Thomas Gorniak, Lars Heitmann Trabzonspor: Onur (Dk. 46 Tolga), Tayfun (Dk. 70 Ferhat), Egemen, Song, Cale (Dk. 86 Giray), Ceyhun (Dk. 46 Hüseyin), Selçuk (Dk. 88 Adnan), Serkan, Yattara (Dk. 75 Barış), Gökhan (Dk. 88 Abdulaziz), Umut Werder Bremen: Wiese (Dk. 46 Vander), Boenisch, Naldo, Baumann (Dk. 46 Petri), Fritz (Dk. 46 Mesut), Rosenberg, Hunt, Prödl, Jensen, Frings, Almeida (Dk. 46 Boubacar) Goller: Dk. 35 Umut, Dk. 54 ve 85 Gökhan Ünal (Trabzonspor), Dk. 61 Boenisch (Werder Bremen) 6. dakikada sol taraftan Yattara ile gelişen atakta, defansın hatasını iyi değerlendirerek topla buluşan Tayfun’un vuruşunda, savunmaya çarpan top kornere gitti. 12. dakikada sağ kanattan gelişen atakta, sol çaprazda topla buluşan Gökhan’ın düzgün vuruşunda, top kaleci Wiese’de kaldı. 35. dakikada orta sahadan aldığı topla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Umut Bulut, aşırtma bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 54. dakikada sol taraftan gelişen Trabzonspor atağında, topla buluşan Gökhan Ünal, Petri’yi geçerek düzgün bir vuruşla takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı: 2-0. 31. dakikada ani atak geliştiren Werder Bremen, Boenisch’in ayağından kaydettiği golle farkı 1’e indirdi: 2-1. 85. dakikada Werder Bremen savunmasının hatasını iyi değerlendiren Gökhan Ünal, takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü kaydetti: 3-1.
|
|
|
2 Ağustos 2008; 22:26:45
|
|
|
vay be..helal olsun.başarılar.bu sene trabzon ünvanını gerimi alacak acaba?
|
|
|
2 Ağustos 2008; 22:27:20
|
|
|
maçı izleyenler nasıl bir maç olduğunu anlatabilirler mi?
|
|
|
2 Ağustos 2008; 22:31:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: simple vay be..helal olsun.başarılar.bu sene trabzon ünvanını gerimi alacak acaba? şampiyonluk ünvanını geri alacağız evet
|
|
|
2 Ağustos 2008; 22:31:32
|
|
|
bu sene trabzon baya bir is yapacak tahmine gore bu sene lig de sampiyon galatasaray ,fenerbahce, trabzon ucunden biri beyler
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/3951/6441aslanvv0ll8iq61yx5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=230&i=6441aslanvv0ll8iq61yx5.gif][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/3951/6441aslanvv0ll8iq61yx5.5b51f15cc6.jpg[/IMG][/URL]
|
|
|
|
|
2 Ağustos 2008; 22:44:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Çilekeş_pilot bu sene trabzon baya bir is yapacak tahmine gore bu sene lig de sampiyon galatasaray ,fenerbahce, trabzon ucunden biri beyler Yıllar sonra trabzonsporun bu kadar ciddiye alınması şampiyon olacaklar arasında gösterilmesi insanı duygulandırıyor gerçekten.
|
|
2 Ağustos 2008; 22:46:57
|
|
|
Tebrikler Trabzonspor'a. Gerçekten bomba gibi geliyorlar. Trabzonspor'u bir kaç sene sonra yeniden böyle görmek heyecan verici. @Çilekeş_pilot Beşiktaş'ı neden dahil etmiyorsun? Bence Trabzonspor'dan daha şanslı. Onlarda çok iyi bir şekilde geliyorlar.
|