Giriş | |
|
|
|
2 Ağustos 2008; 20:17:07
|
|
|
1 ay kadar sonra N95 8GB almayı düşünüyorum ama bugün öğrendim ki Teknosa HTC Touch Diamond'ı getirmiş. Siz bu iki cihaz arasından hangisini önerirsiniz? HTC'nin Windows kullanması ve kamerasının 3.2 megapiksel olması N95 8GB'ın yanında itici geliyor, anlayacağınız yardıma ihtiyacım var. Cevap atanlara şimdiden teşekkürler.
|
|
4 Ağustos 2008; 17:23:02
|
|
|
Mesaja ilgisizliğin haftasonu yazmış olmamdan kaynaklandığını düşünüyordum fakat hala bir mesaj gelmediğini görünce bunları yazma ihtiyacı duydum. Öncelikle aşırı tepki veriyorsam özür dilerim. Belki biraz daha beklemeliydim ama bu seçimimde bana daha erken yardım edeceğinizi düşündüğüm için böyle bir serzenişte bulunuyorum. Mesajın 34 kere okunduğunu gördüm, 5-10 kez benim girdiğimi düşünürsek geride kalan 25-30 arkadaşın cevap vermemiş olması açıkça söylemeliyim ki beni üzdü. İlgisizliğin acemi bir üye olmamdan kaynaklandığı fikri de aklıma geldi ancak biliyorum ki DonanımHaber ailesi eskisiyle yenisiyle, tecrübelisi acemisiyle bir ailedir ve forumdaki tüm arkadaşlar eşit değere sahiptir. Şimdi tekrar bu konuda yardıma ihtiyacım olduğunu söylüyorum ve mesajlarınızı bekliyorum. Aşırı bir tepki verdiysem tekrar özür dilerim. Sevgiler,Saygılar
|
|
|
|
|
4 Ağustos 2008; 18:09:20
|
|
|
Dostum n95 kullandım ve şu an diamond veya pro bekliyorum Ama şu varki bence konuyu biraz daha açmalısın cihazdan ne beklediğini nelere ihtiyacın olduğunu belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.
|
|
4 Ağustos 2008; 19:36:54
|
|
|
Öneri için teşekkürler. Konuyu açmak gerekirse iki cihazı da kendi web sayfalarından inceledim. Yani ikisini objektif bir şekilde karşılaştırabilmiş değilim. Ama beklediklerim ve endişelerim şunlar: -Kamera konusunda çok seçici değilim(1,5 yıldır N73'üm var ve en fazla 100-150 çekim yapmışımdır.) -İşletim sistemi konusunda şöyle söyleyebilirim ki Symbian beni biraz kısıtlıyor ama Windows Mobile'ı da hiç kullanmadım. Yazılım desteği konusunda Windows'ta çok fazla seçenek bulamayacağımı düşünüyorum. Diamond alırsam tek yazılım kaynağım burası olur eminim. -Daha önce dokunmatik bir makina kullanmadım ancak iPod Touch'ı deneme imkanım olmuştu ve parmaklarım klavye için biraz kalın gelmişti, bu sebeple dokunmatik bir makinada mesaj ve mail yazma konusunda sıkıntı oluşabileceğinden korkuyorum. -Daha önce PDA kullanmamış olmamın getirdiği bir endişe de GSM fonksiyonlarının kısıtlı olması korkusu. -Ekran kalitesi olarak N73'ten sonra elime aldığım hiçbir makineyi beğenemedim ama Diamond'un 2,8" 640x480 piksel ekranının piyasadaki tüm cihazları geride bırakacağına eminim. -Bir de Diamond'un kolay ulaşılabilir ve N95 8GB gibi çokça tercih edilir bir cihaz olmaması da beni cezbediyor. Anlayacağınız şu anda Diamond'a daha sıcak bakıyorum ancak yine de tavsiye ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayrıca MoqoKo arkadaşım, serzenişimden dolayı beni kınamadığın ve olumlu bir eleştiriyle yol gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Tekrar Sevgiler, Saygılar
|
|
|
|
|
5 Ağustos 2008; 10:49:37
|
|
|
N95 işini görür
|
|
|
5 Ağustos 2008; 11:58:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ismailmemis Öneri için teşekkürler. Konuyu açmak gerekirse iki cihazı da kendi web sayfalarından inceledim. Yani ikisini objektif bir şekilde karşılaştırabilmiş değilim. Ama beklediklerim ve endişelerim şunlar: -Kamera konusunda çok seçici değilim(1,5 yıldır N73'üm var ve en fazla 100-150 çekim yapmışımdır.) -İşletim sistemi konusunda şöyle söyleyebilirim ki Symbian beni biraz kısıtlıyor ama Windows Mobile'ı da hiç kullanmadım. Yazılım desteği konusunda Windows'ta çok fazla seçenek bulamayacağımı düşünüyorum. Diamond alırsam tek yazılım kaynağım burası olur eminim. -Daha önce dokunmatik bir makina kullanmadım ancak iPod Touch'ı deneme imkanım olmuştu ve parmaklarım klavye için biraz kalın gelmişti, bu sebeple dokunmatik bir makinada mesaj ve mail yazma konusunda sıkıntı oluşabileceğinden korkuyorum. -Daha önce PDA kullanmamış olmamın getirdiği bir endişe de GSM fonksiyonlarının kısıtlı olması korkusu. -Ekran kalitesi olarak N73'ten sonra elime aldığım hiçbir makineyi beğenemedim ama Diamond'un 2,8" 640x480 piksel ekranının piyasadaki tüm cihazları geride bırakacağına eminim. -Bir de Diamond'un kolay ulaşılabilir ve N95 8GB gibi çokça tercih edilir bir cihaz olmaması da beni cezbediyor. Anlayacağınız şu anda Diamond'a daha sıcak bakıyorum ancak yine de tavsiye ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayrıca MoqoKo arkadaşım, serzenişimden dolayı beni kınamadığın ve olumlu bir eleştiriyle yol gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Tekrar Sevgiler, Saygılar Winows konusunda yazılılım desteği muhakkak bulursun ondan endişen olmasın bende diamond al.Parmaklarının kalın olması önemli değil stylus saolsun.
|
|
5 Ağustos 2008; 12:21:37
|
|
|
İki cihazın da özellikleri karşılaştırılıp seçim yapılabilir. Benim üzerinde durmak istediğim konu cihazların kullanım tarzlarının birbirlerinden farklı olması. Mesela HTC' yi tek elle kullanmak imkansızdır herhalde. PDA' ların kullanımı telefonlar kadar pratik değil bence. Eten X500 WM6 PDA kullanıyorum. Bahsettiğim husustan dolayı ayrıca bir de telefon taşıyorum yanımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Ağustos 2008; 12:20:47 >
|
|
|
5 Ağustos 2008; 13:00:45
|
|
|
Öneriler için teşekkür ederim, sanırım Diamond'da karar kılmak üzereyim ancak hala mesajlara ve önerilere açığım. sorry_for_kill_you arkadaşım neden N95 önerdiğini açıklayabilirsen sevinirim.
|
|
|
|
|
8 Ağustos 2008; 21:00:50
|
|
|
bence de HTC Touch Diamond adamım by cHaTLaCk
|
|
|
8 Ağustos 2008; 21:03:22
|
|
|
Eyvallah Çavuş'um. Karar verildi artık zamana bakıyoruz. Yakında alıyorum inşallah.
|
|
8 Ağustos 2008; 21:08:09
|
|
|
inş. hadi hayırlısı!
|
|
|
8 Ağustos 2008; 22:07:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: akay635 İki cihazın da özellikleri karşılaştırılıp seçim yapılabilir. Benim üzerinde durmak istediğim konu cihazların kullanım tarzlarının birbirlerinden farklı olması. Mesela HTC' yi tek elle kullanmak imkansızdır herhalde. PDA' ların kullanımı telefonlar kadar pratik değil bence. Eten X500 WM6 PDA kullanıyorum. Bahsettiğim husustan dolayı ayrıca bir de telefon taşıyorum yanımda. HTC Touch Diamond un dokunmatik ekran ara yuzu{ozellikle multimedia fonksionlari galeri vb menuler} adindanda anlasilacagi gibi,bir I-phone kadar olmasada, parmakla kullanilacak kadar pratiktir. HTC Touch Diamond Eten X500 ile kiyas kabul etmez sekilde ,tek elle rahatlikla kullanilacak ergonomide ,bir cihazdir.
|
|
8 Ağustos 2008; 22:15:30
|
|
|
Diamond her şekilde n95'i ezer geçer. Tuş takımının olması bazı arkadaşlar tarafından eksi olarak algılansa bile artık standard olan voice commander sayesinde bu sorun ortadan yıllar önce kalktı. Menü, kişiler, göervler gibi ana temaların hepsine sesle ulaşmak mümkün. Sonuçta tercih ve gereksinime dayalı olan bir arayış
|
|
10 Ağustos 2008; 1:40:11
|
|
|
bende n958 gb diyorum iphone 16 gbta geçmiştim 2 ay dayanabildim bence dokunmatik olayı çok hoş bişi degil emin ol bi kaç yıl sonra dokunmatik olayı kalmayacak ayrıca symbian bence windowsa bin basar +olarakta kamera kalitesi farkı var htcnin süper bir ürün oldugunu inkar edemem ama ben olsam n958gb alırdım tabi bunlar benim düşüncelerim
|
|
10 Ağustos 2008; 11:39:36
|
|
|
Bence N95 8gb alma htc o cihazdan bence cok ustun.Yanı dunyanın parasını n95 e werme derım htc nın ustunlugu tartısılmaz ancak oda sıze gore degıl n82 8gb dusunun hafıza sızın ıcın onemlıyse sunu soylemek gerekırse bı arkadasımın n95 ını aldım ınternetde bsy e bakmam lazımdı yemın ederım ısgenceydı.Htc de ınternete gırmedım elıme bıle almadım ama pda yonu cok daha ıyıdır kullanım kolaylıgıda oyle . siz bence n82 falan yonelın bır goz atın derım(N82 nın kamerası ıyı degıl)
|
|
|
10 Ağustos 2008; 12:58:43
|
| | | |