Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
..u600 ün kamerası hakkını veriyormu..??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> ..u600 ün kamerası hakkını veriyormu..?? Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : kerim37
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kerim37

2 Ağustos 2008; 19:11:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum.kafamdakı telefon u600 ancak kamerası beni düşündürüyor 3.2 mp olmasına rağmen bulanık çekiyor gibi.Lütfen kullanan arakdaslar yardımcı olabilirmi

emir18rebrov

2 Ağustos 2008; 19:17:10 

gayet gzl.ben memnunum

kerim37

2 Ağustos 2008; 19:18:31 

saol kardeş.

aliass

2 Ağustos 2008; 23:05:18 

tek kelime ile MÜKEMMEL resimler çekiyor.3,2 mp değeri sadece resmin boyutu ile alakalı.güneş ışığını güzel yakaladığın zaman süper ötesi resimler çekiyor tavsiye derim

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 8:34:04 

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

tek kelime ile MÜKEMMEL resimler çekiyor.3,2 mp değeri sadece resmin boyutu ile alakalı.güneş ışığını güzel yakaladığın zaman süper ötesi resimler çekiyor tavsiye derim

ilk önce burada u 600 modelini ve samsungu suçluyor burada da u 600 modelini tavsiye ediyorsun bu nasıl bir çelişki

http://forum.donanimhaber.com/m_25336843/tm.htm tıkla

bence kamerası rakiplerinden geride kalan bir peformans gösteriyor u 600 samsungun sorunlu telefonlarından biri

almadan önce ana konuyu ve forumu biraz araştırabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 5 Ağustos 2008; 8:36:01 >

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
aliass

5 Ağustos 2008; 10:07:24 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ilk önce burada u 600 modelini ve samsungu suçluyor burada da u 600 modelini tavsiye ediyorsun bu nasıl bir çelişki

http://forum.donanimhaber.com/m_25336843/tm.htm tıkla

bence kamerası rakiplerinden geride kalan bir peformans gösteriyor u 600 samsungun sorunlu telefonlarından biri

almadan önce ana konuyu ve forumu biraz araştırabilirsiniz

dostum dikkatini çekerim ben sadece kamerasını övdüm burda.yani telefonun kendisini övmedim.telefonun kendisi arıza veriyor ama kamerası çok süper resim çekiyor.çektiği resimlere bir diyeceğim yok yani

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 11:02:23 

tavsiye ederim cümlesi yanlış anlaşılıyor

sürekli sorun yaratan bir modelin kamerası iyi olsa ne olacak

ve bunları ben değil kullanıcı olarak sizler diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 5 Ağustos 2008; 11:07:11 >

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
candanemre

6 Ağustos 2008; 0:46:25 

kamerası ii diyen arkadaslar herhalde ellerini hiç titretmeden foto cekiyolar.. bı kere fotoyu cekmek için 3 sn civarında beklıyosun odaklanma süresi cok uzun ve iğrenc.. güzel ısık bulucan elini hiç titretmicen karsındaki cisimde hiç hareket etmicek o zaman güzel cekiyo yoksa bi halta yaramaz.. ve ayrıca u600 telefon olarakda hiç bi işe yaramaz.. samsungun ürettiği en adi telefondur bence çünkü ben bu kadar adi bi tel kullanmadım daha önce.. görüntüsü var az bucuk baskada bişisi yok.. evet arkadasım bulanık cekmesinin sebebide elini titretmenden kaynaklanıyo yuzde doksan telde bi sorun yok yanı.. bunu anlaman içinde teli bi yere sabıtle öle cek sonra anlarsın titreyince görüntünün ne kadar bozuldugunu..

mumy2121

6 Ağustos 2008; 0:51:20 

samsung maalesef özellik bakımından bi türlü görüntüdeki başarısını yakalayamadı aynı pikselli nokialarla arsında dağlar kadar fark var samsungun maaleseff...

Kıpkızıl Bir Güneşin Önünde Mavi Bİr Yelkendir Hayat, Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere, Sevgi Mavidir, Mavi Umut, Yüreğini Hep Mavi Tut......
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> ..u600 ün kamerası hakkını veriyormu..?? Sayfa: [1]
Buraya git: