Merhaba. Belleklerin okuma hızları yüksek olanlarında bile yazma hızı çok düşük olabiliyor. Mesela inca wendy gibi. 30Mb okuma 2-3 Mb yazma hızı. Ben Yazma hızı en az 15Mb/s olan ve fiyatı çok uçuk olmayan bir bellek arıyorum. boyutu ufak olursa daha iyi olur ama çok sorun değil.
kardes ben de geçen 16 gb Hama aldım.Ama maalesef hızlı degil. 15 okuma , 5 yazma hızı var. Benim bigisayarda 650 mb bir filmi ancak iki dakika on saniyede atıyor.Bir gb Samsung USB bellegim var.Aynı filmi onda denedim 35 saniyede attı.Yani hızda ikisi çok farklı.Hız çok önemli.benim tecrübem bu.selamlar.
Bende o yüzden soruyordum. Ama baktım hiç biri hızlı değil yazma konusunda kötünün iyisini aldım. Okuma hızı çok iyi ama yazmada normal. Artık USB 3.0'ı bekleyecez. Hız 4 kat artacak diyorlar. 4GB OCZ Spyder aldım.
hocam ben bugun kingston aldım 8 gb lık 40 ytl idi uygun geldi .Hız konusuna bende öenm veriyordum ve almışken bide aldığım yerde dneyim dedim ve 7 gb lik film ( filmler dmek doğru olur) kaçtane attığımı hatırlmıorum ama 6-9 arası bişi va gayet hızlı attı.Yani 7 gblik filmleri hepsi aynı anda 12 dakkada attı usb belleğe.
şu an 4gb sandisk cruzer micro kullanıyorum ama yavaş geliyo artık electroworldtekinde u3 yok hem 65 e buldum 8gb lık contour yazma hızı 18 mb/s okuma 25mb/s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 6 Eylül 2008; 18:23:58 >