bEN gecen hafta aldım aynı kart. Görüntü gayet net ama sağ ve solda biraz boşluklar var bi türlü tam ekran yapamadım. Fazla tarama özelliği koymuşlar ama tam olarak çözmüyor. Benim alma amacım offline dosya indirmekti onu yapmaya uğraşıyorum.Bi de kendi programıyla kanalları bulamıyor 40 tane falan buluyor. progdvb yükledim tüm kanallar var ..
DVB-T (dijita karasal yayın), bir yayın sistemi. Şu anda sadece İstanbul, Ankara ve İzmir' de deneme yayınları var (sadece TRT' nin iki-üç tane kanalı var).
Avermedia DVB-S Hybrid Digital+Analog+FM tv kartını öneririm. Bu kart ile dijital uydu yayınlarını, eski tip analog yayınları seyredebilirsiniz ve FM radyo dinleyebilirsiniz. Kartta DVB-T özelliği yok. Zaten şu anda Türkiye' de DVB-T yayını yok sayılır. Sadece üç büyük şehirde bir kaç tane kanalın deneme yayınları var. Bu yayın sistemi iki-üç sene sonra ancak yaygınlaşır.
Gigabyte, analog karasal ve dijital karasal (DVB-T) yayınları destekliyor. DVB-T yayınlarının durumunu yukarıda söylemiştim. Geriye sadece analog yayınlar kalıyor.
Kutunun içinden anten çıkmıyor. Anten alman gerekir. Analog yayınlar için çeşitli antenler var. Basit çubuk antenler, oda içi antenler ve çatıya kurulan antenler. Bulunduğun yerde tv yayınları kuvvetli ise basit bir çubuk anten veya oda içi anten yeterli. Yayınlar zayıf ise çatı anteni gerekebilir. Oturduğun yerde anten satan elektrikçi veya elektronikçi varsa onlar fikir verebilir nasıl bir anten alman gerektiğine.