Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vodafone bayi Yapılandırmada geç kaldı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Vodafone bayi Yapılandırmada geç kaldı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
halil42

2 Ağustos 2008; 14:57:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet arkadaşlar avea turcell alt bayi kavaramını belirli yerlerde kaldırdı ama malesef vodafone den ses çıkmıyor içinizde belki bir çoğunuz alt bayilik yapıyorsunuz dur.vodafone belirli seçilmiş bayilere turcell ve avea da olduğu gibi yetki vercek ama bilgi yok şu an bende bekliyorum.Turkiyede bugün bu işin hanballığını yapan biz alt bayilere işlem yetkisi neden verilmiyor anlamış değilim alt bayilik kalkmalı yerine daha iyi hizmet veren bayi olmalı bende sadece vodafone ye çalışıyorum yaklaşık 4 yıldır bugün vercez yarın yetki vercez bende bekliyorum vodafone yi temsil ediyoruz müşterinin isteklerini yerine getiremiyoruz o yok bu yok işlem yok.düşünün hattı müşteriye satışını shop aracılığı ile aktivasyonunu yapıyorsunuz yada kontörünü yüklüyorusunuz bunların dışında hiç bir işlem yapamıyorsunuz vodafone nin kendi yaptırmış olduğu tabelayı gören geliyor şu işlem bu işlem ne yapacağımızı şaşırıyoruz müşteriye diyeceğimiz bir şey kalmıyor mademki müşterinin hatlarının üzerinde işlem yapamıyoruz hat yada kontör satışı yapmayalım daha iyi iş yerlerimizde tabela yada reklam yapılıyor a dan zye şebekeyi siz temsil ediyor ama malesef hiç bir işlem yok yaptığımız abone sayısının haddi hesabı yok shoplardan daha iyi çalışıyoruz umarım düzelir bu tür sorunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil42 -- 2 Ağustos 2008; 15:30:34 >

iimza mimza yok :)
piri.reis
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 1 günü kaldı.

2 Ağustos 2008; 15:21:28 

quote:

Orjinalden alıntı: halil42

evet arkadaşlar avea turcell alt bayi kavaramını belirli yerlerde kaldırdı ama malesef vodafone den ses çıkmıyor içinizde belki bir çoğunuz alt bayilik yapıyorsunuz dur.vodafone belirli seçilmiş bayilere turcell ve avea da olduğu gibi yetki vercek ama bilgi yok şu an bende bekliyorum.Turkiyede bugün bu işin hanballığını yapan biz alt bayilere işlem yetkisi neden verilmiyor anlamış değilim alt bayilik kalkmalı yerine daha iyi hizmet veren bayi olmalı bende sadece vodafone ye çalışıyorum yaklaşık 4 yıldır bugün vercez yarın yetki vercez bende bekliyorum vodafone yi temsil ediyoruz müşterinin isteklerini yerine getiremiyoruz o yok bu yok işlem yok.düşünün hattı müşteriye satışını shop aracılığı ile aktivasyonunu yapıyorsunuz yada kontörünü yüklüyorusunuz bunların dışında hiç bir işlem yapamıyorsunuz mademki müşterinin hatlarının üzerinde işlem yapamıyoruz hat yada kontör satışı yapmayalım daha iyi iş yerlerimizde tabela yada reklam yapılıyor a dan zye şebekeyi siz temsil ediyor ama malesef hiç bir işlem yok yaptığımız abone sayısının haddi hesabı yok shoplardan daha iyi çalışıyoruz umarım düzelir bu tür sorunlar .

umarım en kısa zamanda probleminiz çözülür.

ALLAH yardımcınız olsun. hayırlı müşteriler versin.
halil42

2 Ağustos 2008; 15:43:14 

teşekkür ederim piri.reis kardeşim bu konuları benim gibi alt bayi olanlar bilir sırtımızda bir yük devam edip gidiyoruz üvey evlat gibi şebekelere çalışıyoruz karşılığında bayilere destek yada hizmet yok

gold38

2 Ağustos 2008; 15:47:01 

halil arkadaşıma katılıyorum söylediklerinde ama bu güne kadar beklemişin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bu ay olamaz ise önümüzdeki ay mutlaka bişeyler olcak.

Zoru Başarırım İmkansız Biraz Zamanımı Alır.
Bico

18 Eylül 2008; 11:30:53 

quote:

Orjinalden alıntı: alikirez

turkcel tabelası ve reklamı olmuyacak ama satabileceksin serbest

Bu iş biraz kafamı karıştırdı..
Vodafone bayisi tcell hat satabilecek .?
Gerçi satıp satmamak size kalmış ama ben bu noktada sormak istedim.

C* İNADINA SEVGİ,İNADINA AŞK,İNADINA VATAN C*
ozhal

18 Eylül 2008; 22:14:30 

gereksiz bir konu olmuş.Vodafone ve bayi sorunları için böyle konulara gerekmi var.

halil42

19 Eylül 2008; 0:20:46 

kardeş sende 4-5 sene bu işin hanballığını yap anlarsın

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Vodafone bayi Yapılandırmada geç kaldı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Mercenaries 2 World in Flames (Pc, Playstation 3, Xbox 360)
Paralı bir asker ile yaşanan ızdırap.
Kullanışlı Web Siteleri Yaratma
Websitenizin ya da blogunuzun kullanılabilirliğini arttırın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar