Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
beyler sony ses sistemi alıcamda ses kartı gereklimi ACİLLLL....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> beyler sony ses sistemi alıcamda ses kartı gereklimi ACİLLLL.... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
weehwet

2 Ağustos 2008; 14:50:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben sony ses sistemi almayı düşünüyorumda. acaba ses kartı almalımıyım sizce. benim anakartım MSI K9A2 PLATINUM
anakartım
http://www.mavibilgisayar.com/ud/7508

alacagım ses sistemi
http://www.mavibilgisayar.com/ud/5313

bana bi yardım edin eger ses kartı gerekirse hangi ses kartını almalıyım.

paramparca

2 Ağustos 2008; 14:53:12 

Ses sistemini takabilirsin sorun olmaz ama, ben daha kaliteli ses duymak istiyorum dersen ses kartı alman gerekebilir.

CREATIVE X-Fi XTREME GAMER + MICROLAB X23 5.1 + CREATIVE I-TRIGUE 3300
piramit17

2 Ağustos 2008; 15:05:14 

bu hoparlör nasıl bişey acaba. aynı fiyata x540 alabiliyosun. anakartın ses kartı güzelse sorun yok. ama ben güzel sesten anlarım diyosan bi x-fi alsan iyi olur derim. yada en aşağı audıgy value alsan iyi olur.

EVEREST 703B / ASUS VW222S 22" 2ms / Intel Core 2 Duo E6320 1.86 ghz@2.8 ghz / Gigabyte GA-EP43-DS3L / 2x1gb TWİNMOS 667 mhz@800 mhz / SEAGATE 500 Gb 16MB HDD / ASUS HD2600XT GDDR4 / SKYSTAR2 DİGİTAL / SAMSUNG DVD-RAW / A4-Tech KX-2810 / LOGITECH X540 / CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 / A4 TECH PK-635M
satmax12

2 Ağustos 2008; 17:03:11 

dostum bu ses sistemini aldıktan sonra yorumlarınıda bize aktarırsan sevinirim..

deliboran007

4 Ağustos 2008; 19:53:24 

yorumu ben aktarayım abime bunu 1 sene once falan 293 liraya aldık bunun fiyatı ne olmus yavv ben dayaamıyacam gidip alıcam ben bunu zira 293 lira verirken icim yanmamıstı oyle harika bi sistem baslar super gorsellik super tizler cok cok az kotu klaıyor ama kesinlikle 10 uzerinden 9.5 i hakeder bu sistem hele bu fiyata dusmusse kesinlikle 10 uzerinden 10 vermemek ygidi oldurup hakkını yemek olur dayanamıyorum mavibilgisayara dogru yola cıkıyorum ben

evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!!
arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!!
cepte:samsung i900 omnia creative ep630!!!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> beyler sony ses sistemi alıcamda ses kartı gereklimi ACİLLLL.... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LG Slim taşınabilir DVD Yazıcı
LG Slim taşınabilir DVD Yazıcı video inceleme (LG GSA-E50L)
Foxconn A7DA-S (790GX) anakart
AMDnin hamarat yonga seti 790GX, Foxconnun ellerinde

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir