beyler sony ses sistemi alıcamda ses kartı gereklimi ACİLLLL.... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları

weehwet -> beyler sony ses sistemi alıcamda ses kartı gereklimi ACİLLLL.... (2 Ağustos 2008; 14:50:42)

arkadaşlar ben sony ses sistemi almayı düşünüyorumda. acaba ses kartı almalımıyım sizce. benim anakartım MSI K9A2 PLATINUM
anakartım
http://www.mavibilgisayar.com/ud/7508

alacagım ses sistemi
http://www.mavibilgisayar.com/ud/5313

bana bi yardım edin eger ses kartı gerekirse hangi ses kartını almalıyım.[sm=s16.gif]

paramparca -> Cevap: beyler sony ses sistemi alıcamda ses kartı gereklimi ACİLLLL.... (2 Ağustos 2008; 14:53:12)

Ses sistemini takabilirsin sorun olmaz ama, ben daha kaliteli ses duymak istiyorum dersen ses kartı alman gerekebilir.

piramit17 -> Cevap: beyler sony ses sistemi alıcamda ses kartı gereklimi ACİLLLL.... (2 Ağustos 2008; 15:05:14)

bu hoparlör nasıl bişey acaba. aynı fiyata x540 alabiliyosun. anakartın ses kartı güzelse sorun yok. ama ben güzel sesten anlarım diyosan bi x-fi alsan iyi olur derim. yada en aşağı audıgy value alsan iyi olur.

satmax12 -> Cevap: beyler sony ses sistemi alıcamda ses kartı gereklimi ACİLLLL.... (2 Ağustos 2008; 17:03:11)

dostum bu ses sistemini aldıktan sonra yorumlarınıda bize aktarırsan sevinirim..[sm=s18.gif]

deliboran007 -> Cevap: beyler sony ses sistemi alıcamda ses kartı gereklimi ACİLLLL.... (4 Ağustos 2008; 19:53:24)

yorumu ben aktarayım abime bunu 1 sene once falan 293 liraya aldık bunun fiyatı ne olmus yavv[sm=s20.gif] ben dayaamıyacam gidip alıcam ben bunu zira 293 lira verirken icim yanmamıstı oyle harika bi sistem baslar super gorsellik super tizler cok cok az kotu klaıyor ama kesinlikle 10 uzerinden 9.5 i hakeder bu sistem hele bu fiyata dusmusse kesinlikle 10 uzerinden 10 vermemek ygidi oldurup hakkını yemek olur dayanamıyorum mavibilgisayara dogru yola cıkıyorum ben[:D]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1099854