Giriş | |
|
|
|
2 Ağustos 2008; 18:21:52
|
|
|
anket açalım lcd mi vizörmü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R -- 2 Ağustos 2008; 18:20:29 >
|
|
2 Ağustos 2008; 19:17:05
|
|
|
Bizim forumun bana gıcığı var anket açtırtmıyo. O yüzden böyle konu olarak açmak zorunda kalıyorum. Bu kadar rütbeyi boşuna almışık. Geçen gün bi baktım elin er oğlu bile anket açmış. Ne iş anlamadım.
|
|
2 Ağustos 2008; 20:39:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Tunç:TheBrother arkadaşlar peki vizör elektronik olunca noluyor?zoom dışında diğer ayarlarda vizörden takip edilebiliyormu? lcd ekranda gördüğünüzün aynısı vizör büyüklüğündeki lcd ekranda görünüyor. Adı vizör, bence çok anlamlı değil. optik vizör tercih ederim.
|
|
2 Ağustos 2008; 20:54:34
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ege45 quote:
Orjinalden alıntı: Tunç:TheBrother arkadaşlar peki vizör elektronik olunca noluyor?zoom dışında diğer ayarlarda vizörden takip edilebiliyormu? lcd ekranda gördüğünüzün aynısı vizör büyüklüğündeki lcd ekranda görünüyor. Adı vizör, bence çok anlamlı değil. optik vizör tercih ederim. LCD ekranda ne görüyorsan aynısını. görüyorsun. Yani bir anlam ifade etmiyor bana göre. Vizör dediğin optik olacak, AF noktaları gözükecek
Canon EOS 40D · Canon BG-E2N Battery Grip · Canon EF 50 mm f/1.8 II · Canon Speedlite 430EX II · Tamron 17-50 mm f/2.8 · Slik Pro 340DX · KATA DC-445 · Phottix Wireless Flash Trigger flickr · foto | | | |