Arkadaşlar DigiTürk Eko-spor paketi aldım Philips marka cihaz gelip taktılar halinden kullanılmış olduğu belli...
Sorunum şu cihazın kendinden ses açma özelliği yok yani normal receiverlarda ki ses açma özelliği yok kumandada ses açma tuşu var basıyorum ancak ses açamıyorum ses açmak için Tv nin kendi kumandasını kanal değiştirmek için ise DT nin kumandasını kullanmam gerekiyor...
Ben öncellikle sistemi yan odaya kurdurmuştum 37 Ekran Seg marka tv vardı.Bu kumandalar TV tusuna basınca Tv kumandası oluo gibi bir özelliği var Seg de ses açıyordu ama salondaki Tv me aldım Sony Projeksiyon TV bunda ses açmıyor.Uyumlu tvlerde tv kumandası görevi yapar yazıo kumandanın arkasında yane çk zor durumdayım iki tane kumanda kullanmak çok zor DT yi arıycam ancak önce bi araştırıyım dedim...
Bu Philips cihazından hiç memnun kalmadım..Kanal listesi bile göstermiyor..Kanal geçişleri yavaş...
Biraz araştırdım bu Philips kumandalar Philips ve Vestel in ürettiği TV lerle uyumluymuş yane ses açıyormuş...Diğer markalarla uyumlu değilmiş..Ya anlayamıyorum şimdi benim TV im Sony diye iki tane mi kumanda kullanmak zorundayım veya Philips kumandayla ses açabilmek için Philips veya Vestel den TV mi alıcam müşteri eziyet çeksin diye çalışıyorlar resmen fatura bi gün bile geç gelmio ama....
Philips Kumandayı Philips ve Vestel den baska Tv de kullanan varmı????
Bandrollerinin yırtılmış olması çizik olması alt plakanın renginin atmış olması kullanılmış olduguna kanıt ayrıca kumanda geldiğinde sigara kokuyordu...ya bu resmen hayvanca bi davranış kullanılmış bi ürün başka birine gönderilirmi yaa.
Ayrıca Vestel in ürettiği kumandalar yani şu gri olan kutuyla birlikte gelen kumandalar Sony de çalışıo Lcd de....
Ama bu iğrenç aşağılık bi politika yane kumandanı niye böle yapıosunki bundan ne gelir elde ediosun bireceiverin kendinden ses açma özelliği nasıl olmaz taş devrinden kalma bi cihaz bide philips cihazlar iyi diyolar daha vesteli de yaklaşık 1 saat süreyle kullandım en az 10 basar philipse...
Bandrollerinin yırtılmış olması çizik olması alt plakanın renginin atmış olması kullanılmış olduguna kanıt ayrıca kumanda geldiğinde sigara kokuyordu...ya bu resmen hayvanca bi davranış kullanılmış bi ürün başka birine gönderilirmi yaa.
Ayrıca Vestel in ürettiği kumandalar yani şu gri olan kutuyla birlikte gelen kumandalar Sony de çalışıo Lcd de....
Ama bu iğrenç aşağılık bi politika yane kumandanı niye böle yapıosunki bundan ne gelir elde ediosun bireceiverin kendinden ses açma özelliği nasıl olmaz taş devrinden kalma bi cihaz bide philips cihazlar iyi diyolar daha vesteli de yaklaşık 1 saat süreyle kullandım en az 10 basar philipse...
Hocam kullanılmış olması normal Philips kutuları devir sistemiyle çalışır.Senin aboneliğin bitince de başkasına verecekler.
ya aletin kullanılmış olmasına takmıyorum çok fazla kanal listesi göremiom (normal receiverlarda OK a basınca açılan ekrandan) kanal geçişleri kaplumbaga hızında ses acmamasıki insanı delirtio koltuga uzanıom bi elimde tv kumandası bi elimde Digi kumanda bu nasıl rahat tv izleme
D-smart gerçekten kendini şımart yani bi 5 sene sonra DT yi piyasadan silecek zate dualarım bu yönde...
sen çok güzel d-smart reklamcısısın bence fazla rezil olmadan konuyu kapat.yazdıklarının pek çoğundan bu anlaşılıyor.kaç para alıyrsun bakalım d-smarttan?
seninde D-smart ının olmadığı belli aynı ewde D-smart ve DigiTürk kullanda gör bakalım....DT nin tek avantajı maçları yayınlaması oda D-smarta geçerse ki öyle gözüküo DT diye bi firma kalmaz...
He bu arada bu netteki insanların hepsi D-smart kötüleyicisi ve eminimki %80-90 nındada D-smart yok...Ama yorum yapıyorlar yok kilitlenio fişini çekmeden gelmio ses gidio 1 senedir bnde normal bi receiver nasıl çalışıosa öyle çalışıo eklenen kanallarda cabası.....
esas d-smartın tek avantajı ön eleme ve uefa maçları onun dışında her şeyleri dolandırıcılık.evde çay içmek için ayrı para mı veriyorsunuz diye piyasaya girdiler kendileri çay bahçesi paraları toplamaya başladılar.yok loca,yok fx,yok cart yok curt.digiturkün de eksim yanları var ama fiyat performans oranı özellikle bazı paketlerde dt ağlatır d-smartı.
esas d-smartın tek avantajı ön eleme ve uefa maçları onun dışında her şeyleri dolandırıcılık.evde çay içmek için ayrı para mı veriyorsunuz diye piyasaya girdiler kendileri çay bahçesi paraları toplamaya başladılar.yok loca,yok fx,yok cart yok curt.digiturkün de eksim yanları var ama fiyat performans oranı özellikle bazı paketlerde dt ağlatır d-smartı.
Loca dediğin şey Digitürkte de var...FX in paralı oldugun kim sölemişsse seni kandırmış kart dedğinse deneme amaçlı yaptıkları birşey begenmessen normal receiver olarak kullan matığı
Eurosport Animal Planet Discovery FX Nasn Movie Smart 1 2 Comedy Smart bu kanallar bedava sen Digi türkte bedavaya Türksatta normal yayın yapan kanallardan başka bişe izleyebilionmu...Zaten bedava hiçbişe izletmio...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burky1905 -- 4 Ağustos 2008; 13:24:01 >