Şimdi Ara

Taken (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yönetmen : Pierre Morel
    Senaryo : Luc Besson , Robert Mark Kamen
    Yapım : 2008, Fransa , 93 dk.

Liam Neeson (Bryan) , Maggie Grace (Kim) , Famke Janssen (Lenore) , Xander Berkeley (Stuart) , Katie Cassidy (Amanda)

Pierre Morel’in yönettiği ve Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen ile Xander Berkeley’in oynadığı Taken, senaryo yazarları ve yapımcıları arasında Luc Besson’un da olduğu aksiyon severlere hitap eden bir yapım.

Kızının kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında hiçbir şey yapamadan dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kâbus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan’ın başına gelir. Genç kadınları satan bir çetenin elinden kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman vardır. Ancak Bryan’ın önünde çözülmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles’te, kaçırılan kızının ise Paris’te olmasıdır.

Taken (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 6 Şubat 2010; 23:55:33 >

• ilk önce başlığı " Taken (2008), 96 saat " diye değiştirsen iyi olur..

Film FRANSA yapımı ama kaliteli, genel olarak sadece aksiyon var, aksiyon severlere göre iyi film.
    Fransa yapımı ama genel dil ingilizce, film hollywood yapımı gibi anlamadım gitti, artı fransayı da kötülüyor.

Tabi bu tarz konular yüzlerce filmde işlediği için, artık insanları hatasız bir film istiyor(ben istiyorum)..
    Filmde çok basit hatalar var, o kadar kurşundan hepsi ıska, adamları taramalı ile tarıyor, bizim adam
    tabanca ile tek atış.. Adam rolünü iyi yapmış, film daha gerçekci olsaydı daha iyi olurdu, sırf aksiyon için
    gerçek dışı abartı ateş etmeler falan içine ediyor, gerçekçilik kalmıyor.

10 üzerinden 4 veriyorum, 10/4

Emekli polis sadece kızını kurtardı, ama oradaki diğer kızlar hiç umurunda değil..
    Sadece baştaki kişiyi öldürerek bitseydi bu tür şeyler sona ererdi ama öyle değil, en azından filmin son sahnesinde düzgün kuruluşlara ihbar falan edebilirdi, oradaki pisliğin tamamen temizlenmesi için.

Kısaca başroldaki adamın da onlardan bir farkını göremedim, oda pisliğin teki. Sadece kendi kızını düşünüyor..
    Kızları pazarlayan adamında dediği gibi "benimde kızım ve oğlum var" diyor, pazarlayan patronun kendi kızı umurunda diğerleri değil, eee bizim adamımızında aynen öyle oldu, kızını kurtardı diğerleri UMURUNDA DEĞİL...

ABARTI aksiyon istiyorsanız, abartı diyorum yalnız, gerçek dışı abartı için şu aşağıya
    yazdığım film 1 NUMARA dır. Zevkle izleyeceksiniz.. Clive Owen oynuyor.

Shoot 'Em Up (2007)
    http://www.imdb.com/title/tt0465602/
    http://forum.donanimhaber.com/m_20042909/mpage_1/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 17 Kasım 2008; 15:27:13 >

• Aksiyon severleri tatmin edecek bir film,kızın başına gelen herkesin başına gelebilcek bir olay ama herkesin böyle bir babası yok tabi=)..
    @birolayd , adam zaten kızını kurtarırken yeterince eleman öldürüyor bir daha toparlanamazlar zaten,seneryoda babanın kızını kurtarması üzerine zaten.
  • Bende çok beğendim bu filmi, klasik bir amerikan filmine benzesede benim hoşuma gitti. Maggie Grace'in normalde 25 yaşında olmasına rağmen 16 yaşında bir kız gibi rol yapması olağanüstü bişey, kesinlikle kaçırmayın izleyin derim.
    Kaybetmek Oyunun Bir Parçasıdır...
  • Mete kardeşim sağolsun izlemiştim Güzel bir yapım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Kasım 2008; 22:11:54 >
    Prison Break (2005-2009 / 2017)
    20 yıl önce açıldı
    Bullets Of Revenge - 2009'dan beri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Mete kardeşim sağolsun izelemiştim Güzel bir yapım

Cannibal senmisin?
    Nick degismis, CC iyiydi

Ama tabiki Am@deus`un yeride baska tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Kasım 2008; 22:11:08 >
  • Film elimde bekliyor..
    Bir kaç gün içerisinde seyredicem bakalım..
    Fena film değilmiş, öyle diyorlar, bakıcaz artık.
  • Çevremdeki izleyen herkes filmi çok beğenmiş ama malesef ben blurayrip'lere alıştığım için dvdrip olarak artık izleyemiyorum buyüzdende blurayrip olarak beklemekteyim umarım biranönce çıkarda bende izlerim

''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
    (El Gazali)
  • bende katıra yükledim henüz inmedi. insin hemen izleyeceğim bu filmi...

Katılım Zamanı 1 Eylül 2006
  • Filmi az önce seyrettim.
    Ortalamanın üzerinde bir aksiyon-macera filmi..
    90 dk film, baymadan sonuna kadar seyredilebiliyor..
    7/10

Kızın babasıda biraz yara bere alsaydı daha inandırıcı olabilirdi..
    Ayrıca son sahnede kızları satın alıp alem yapanda zengin arap..Burasıda iyi olmuş, uçkuruna düşkün arap milleti işte, iyi düşünülmüş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 26 Kasım 2008; 12:32:29 >
  • Güzel vakit geçirten aksiyon dozu yüksek bir film. Ben sıkılmadan izledim. Aman aman bir film değilse de tavsiye ederim Notum 7/10.

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • şutemap falan hepsi hikaye crank bir numara
     Taken (2008)
     Taken (2008)

(El Gazali)

• Bunun Bluray ripi çakma bence..

Daha Bluray ile ilgili bilgi bile yok ortada, bunlar bluray rip yapıyorlar...

Orjinalden alıntı: devilsemo

Bunun Bluray ripi çakma bence..

Daha Bluray ile ilgili bilgi bile yok ortada, bunlar bluray rip yapıyorlar...

Dediğiniz gibi çakmaysa kesinlikle çok güzel bi çakma olmuş yapan kesinlikle harika yapmış dediğim gibi ben indirdim ve beğendim yani daha iyi bi rip çıkana kadar yeterde artar bile

Taken.2008.720p.BluRay.x264-REFiNED
    | RATiNG: 7.9/10 (16,511 votes) |
    | ViDEO: 1280 * 544 @ 4834 kbps |
    | AUDiO: 1536 kbps DTS |
    | RUNTiME: 93m46s |
    | SiZE: 4480mb |
    | SUBTiTLES: None.

(El Gazali)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.