Arkadaşlar acil türkcell e geçicem ama kendi telsim numaramın 053_ lusunu istiyorum.Böyle bir imkanım varmı.Yani çok rağbet edilecek özel bi numara istemiyorum.Eğer istediğim no başkasında yoksa alabiliyormuyum.Yoksa gittiğim cepshopta hangi hatlar varsa onlardan birini seçmekmi zorundayım...
Acil yardımlarınızı bekliyorum.Yanlış yere açtıysam özür dilerim
Turkcell de bunun için biraz uğraşman gerekebilir. Sonuçta numaraların neredeyse çoğu satılık durumda. Yani turkcell bunu yapmıyor diye biliyorum. Numaranı sadece Vodafone'da seçebiliyorsun. Turkcell de böyle bir durumun olmadığını duymuştum.
Dediğim gibi illa numara seçmek istiyorsan, Vodafone ve ya Avea'yı tercih edeceksin. İstanbul'da yaşıyorsan Turkcell Extra'larda güzel numaralar bulman mümkün. Diğer illere gelene kadar numaralar seçiliyor. Bir de Turkcell olmasını istiyorsan Eylül ayına kadar numara taşınırlığını bekleyebilirsin. Böylece hem numaran değişmez hem Turkcell'e geçebilirsin.
aveada hiç yok avea güzel numarayı 40-50 hatta 100 e bile satıyor bir numaraya 100 kağıt verilmez vodafonenin güzel numarası yok çünkü numara ne kadar güzel olursa sohbet hattı gibi görülme olasılığı doğrudan artıyor turkcell numarası zaten her türlü karizma çünkü türkcell
Teşkkürler arkadaşlar yorumlarınız için... hekim arkadaşım zaten telsim numaram güzel o yüzden türkcellde aynı numarayı arıyorum.Mecburen türkcelle geçmem gerekio. ARTIK öyle bi numara alıp sonra istediğim numara için başvurcam nabıyım... Güzel bi no için aslında40-50 ytl fark verilebilir diye düşünüyorum.
Teşkkürler arkadaşlar yorumlarınız için... hekim arkadaşım zaten telsim numaram güzel o yüzden türkcellde aynı numarayı arıyorum.Mecburen türkcelle geçmem gerekio. ARTIK öyle bi numara alıp sonra istediğim numara için başvurcam nabıyım... Güzel bi no için aslında40-50 ytl fark verilebilir diye düşünüyorum.
+ Numara Değişikliği Herhangi bir sebepten mevcut numaranızı değiştirmek için hattınızı iptal ettirip yeni bir hat almanıza gerek yok. Üstelik aynı sim kartınızı ve kontörlü hat kullanıyorsanız hattınızdaki kontörleri de kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa; Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni (444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli. Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa; Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.
Numara değişikliği hizmeti, faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dâhil 3 YTL, kontörlü hatlar için 25 kontör olarak ücretlendirilmektedir
+ Numara Değişikliği Herhangi bir sebepten mevcut numaranızı değiştirmek için hattınızı iptal ettirip yeni bir hat almanıza gerek yok. Üstelik aynı sim kartınızı ve kontörlü hat kullanıyorsanız hattınızdaki kontörleri de kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa; Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi�ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri�ni (444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli. Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa; Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi�ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.
Numara değişikliği hizmeti, faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dâhil 3 YTL, kontörlü hatlar için 25 kontör olarak ücretlendirilmektedir