Giriş
5 Ağustos 2008; 10:22:31
sorunu buldum SABA usb dvd 130 GB den daha büyük USB HDD açmıyor ben de aldığım 250 gb hdd yi 2 ye böldüm 130+120; 130 gb yi dvd için, geriye kalan 120 gb yi de arşiv olarak kullanıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso0707 -- 5 Ağustos 2008; 10:21:20 >
_____________________________ Paylaşmak Güzeldir.
5 Ağustos 2008; 11:17:16
dostum bendeki dvd de şöyle bir problem var: ilk 50 doysayı görüyor sonrasını boş görüyor. bunla ilgili de bir bilgin var mı?
_____________________________ I’m your number one fan, Baby, I’m your number one fan..
6 Ağustos 2008; 11:01:13
malesef bende de aynı sorun var ama nedenini bilemiyorum ama herşeye rağmen usb hdd ve usb dvd süper biri ikili oldu, benim işimi görüyor...
6 Ağustos 2008; 11:30:01
Arkadaşlar sanırım, elektriğe bağlanmadan çalışan harici diskleri dvd playerlar görmüyor.Ama emin değilim
6 Ağustos 2008; 12:07:58
quote: Orjinalden alıntı: D-Assault Arkadaşlar sanırım, elektriğe bağlanmadan çalışan harici diskleri dvd playerlar görmüyor.Ama emin değilim ne alakası var. elektrik kaynağını usbden almıyormu bağlandığında zaten
_____________________________ I’m your number one fan, Baby, I’m your number one fan..
6 Ağustos 2008; 12:49:56
yok işte demekki dvd playerin voltajı yetmiyor, hatta philips dvd player topicinde bi arkadaş 25 ytl'ye elektronikçiye özel adaptör yaptırmış, öle kullanıyordu
7 Ağustos 2008; 10:48:58
evet görmüyor onun için ayrı bi düzenek gerekiyor ben de ilk önce elektrik fişi olmayan usb hdd de alacaktım biraz araştırma yapıktan sonra usb dvd lerin elektrik fişi olmayan usb hdd leri açmadığını öğrendim
7 Ağustos 2008; 16:59:41
2.5 lik diskleri çalıştırır ama her dvd her kapiseteyi göremeyebiliyor..
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle