Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS Stereo PC Kulaklığı Görüş(19 YTL)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> PHILIPS Stereo PC Kulaklığı Görüş(19 YTL) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
M®t
Uzaklaştırılmış
90 gün cezanın 54 günü kaldı.

2 Ağustos 2008; 1:29:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 20-30 ytl kısıtlı bir bütçemle teknosa'ya kulaklık almaya gittim. Pc oyunları oynar , Müzik dinlerim.
Philips ve creative'nin 30-40 ytl'lik çok güzel dahili mikrofonlu kulaklıkları vardı.Baktım ve Philips'in 44 ytl ve 19 ytl'lik kulaklıklarını beğendim . Yetkiliye sordum 30 ytl para var 19 ytl'den alsam memnun kalır mıyım ? diye ve dedi bangır bangır müzik çalmaz ama dedi baya iyi performansı var 19 ytl'lik philips'in dedi . Ve bende aldım 19 ytl'ye gerçekten çok memnun kaldım. Saatlerce takılsa bile kulağada rahatsızlık vermiyor yumuşak dokusu sarmış çevresini.Buyrun ;

Arkadaşlarım sağdan soldan 10 ytl'ye , 15 ytl'ye markası belli olmayan garantisiz kötü kötü kulaklıklar alıyor ve hiç memnun kalmıyorlar. Ama teknosa ve diğer mağazalarda philips ve creative'nin ucuz fiyata her bütçeye göre süper performans veren garantili kalite kulaklıkları var.

Kulaklık ve diğer aksesuarları alırken dikkatli ve araştırıcı olun.

Benden size yorumlarım ve tavsiyelerimle ..

Mertkan KOSTAN..

M@L!

2 Ağustos 2008; 13:04:36 

aynısını aldım sesei çk güsel bass ları daha da müthiş

iceberg1907

2 Ağustos 2008; 16:16:20 

aynısı bende var kablosuna dikkate edin çabuk kopabiliyor

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - Elektrik Mühendisliği
Self Control

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 10:25:26 

f\p oranı gayet iyi o paraya fazla bile. hem de kulak kepçesini acıtmıyor

DH KAFKAS ÇERKES KÖKENLİLER CEMİYETİ
Şerefsizce yaşamaktansa şerefimle ölürüm
husoman

7 Ağustos 2008; 1:13:21 

Ben de yakın bir zamanda o kulaklıktan aldım. Kasanın önündeki ve arkasındaki girişleri denedim; ama ikisinde de çalışmadı. Arkadaşımın bilgisayarında denedim onda çalıştı. Yani kulaklık bozuk değil. Arkadaşımın kulaklığını kendi bilgisayarımda denedim o da çalışmadı. Benim bilgisayarın kulaklıkla ilgili bir sorunu var sanırım. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Ayarlar mı yanlış, ses kartı mı sorunlu? Nedir sorun? Acil cevap bekliyorum. Değiştirme süresinin bitmesine 8 gün kaldı sadece. Bir şey daha eklemeliyim. Ben Denetim Masası'na girdiğimde Vista Sound Pack'i gördüm; ama Setup simgesi gibiydi o yüzden yer kaplamasın diyerekten sildim ve bilgisayarımdan hiç ses gelmemeye başladı. Ben de internetten Vista Sound Pack indirip onu kurdum; ama bu başka bir Vista Sound Pack çıktı; ama hoparlörler çalıştı ve ben de sorun yok dedim. Şimdi kulaklığın çalışmama sebebi bu olabilir mi?

HUSOMAN®
grrdn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ağustos 2008; 1:23:26 

Aynısı kullandım güzel üründür

emrecelik

7 Ağustos 2008; 9:09:59 

arkadaşlar bu kulaklığın ses seviyesi nasıldır bilen var mı acaba genellikle philips in sesleri çok düşük oluyor bana yüksek ses veren bir kulaklık lazım yani bilgisayardan son ses açtığımda biraz olsun rahatsızlık vermeli ki düşük sesli video ve müzikleri de dinleyebileyim.önerir misiniz bu kualklıkğı

SACRED REICH

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 9:49:09 

Gerçekten güzel bir kulaklık, Fiyatı çok iyi . 2 tane eskittim ,ikiside kablo kopmaları sebebiyle.Kabloya dikkat

husoman

7 Ağustos 2008; 12:26:57 

Benim sorunuma çözüm yok mu?:(

HUSOMAN®
IIIHealciIII

7 Ağustos 2008; 16:23:28 

quote:

Orjinalden alıntı: husoman

Benim sorunuma çözüm yok mu?:(

USB girişi bozulmuş.Çoklu USB al .Bilg. programcısına derdini anlat 1 veya 2 YTL ye sana verir .

Sagopa Kajmer-Baytar Kendi Çekimim
husoman

8 Ağustos 2008; 0:34:06 

Bizim bir komşu var. Bu bilgisayar işinden baya anlıyor. Yani donanımlardan falan. Eskiden programcılık öğrenmiş sanırım ve uzun bir süre parça parça bilgisayar alıp satmış. Ona götürdüm. Epey uğraşmış. Ses kartımın yetersiz olduğunu söyledi. 5.1 alıp yarın bana verecek. Siz ne diyorsunuz bu duruma? USB girişi derken yeşil ve pembe girişlerden bahsediyoruz değil mi? Şaşırdım da

HUSOMAN®
achfighter

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 1:46:28 

o kulaklık çok dandik yav
8ytllik snopy aldık arkadaşa valla snopy 10 basıyo bu philipse, bass olsun tiz olsun, mikrofonu da cabası
philips her zaman isim satıyo

ÖZGÜRLÜK için http://www.pardus.org.tr/
Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
gokhantosun

8 Ağustos 2008; 19:48:41 

@achfighter
aynen baba katılıyorum sana bu gercekten kalıtesız bır kulaklık.

benım gene teknosadan alınma kamasonıc marka bır kulaklık vardı gercekten bundan daha guzel ses verıyor.(pocket pc'de i-mate jasjar, mp3 player philips i go 1gb, ve en son asus f3sr de denedım ses kalıtesını begenmedım bunun uzerıne philipse baska bır model danısıyım dıye aradıgımda begenmedıysem yenısını almamı soyledıler

gıdın abı kamasonıc bulursanız snopy de olur:D bunlardan alın daha ucuz bısey olursa atarsın yenısını alırsın;)
servecold

9 Ağustos 2008; 4:45:29 

quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

Gerçekten güzel bir kulaklık, Fiyatı çok iyi . 2 tane eskittim ,ikiside kablo kopmaları sebebiyle.Kabloya dikkat

tabi ya kablo başlı başına bir sorun araya sıkışmalar ezilmeler en iyisi pahalıya kaçmamak

zurrani

12 Ağustos 2008; 20:51:19 

ben de aldım, gayet güzel, olumsuz eleştirilere kanmayın.
fiyat performans arayın.
daha ucuzu tabiki olabilir, o zaman onu da inceleyin kararınızı verin...
darkswordman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Ağustos 2008; 1:16:06 

quote:

Orjinalden alıntı: M®t

Arkadaşlar 20-30 ytl kısıtlı bir bütçemle teknosa'ya kulaklık almaya gittim. Pc oyunları oynar , Müzik dinlerim.
Philips ve creative'nin 30-40 ytl'lik çok güzel dahili mikrofonlu kulaklıkları vardı.Baktım ve Philips'in 44 ytl ve 19 ytl'lik kulaklıklarını beğendim . Yetkiliye sordum 30 ytl para var 19 ytl'den alsam memnun kalır mıyım ? diye ve dedi bangır bangır müzik çalmaz ama dedi baya iyi performansı var 19 ytl'lik philips'in dedi . Ve bende aldım 19 ytl'ye gerçekten çok memnun kaldım. Saatlerce takılsa bile kulağada rahatsızlık vermiyor yumuşak dokusu sarmış çevresini.Buyrun ;

Arkadaşlarım sağdan soldan 10 ytl'ye , 15 ytl'ye markası belli olmayan garantisiz kötü kötü kulaklıklar alıyor ve hiç memnun kalmıyorlar. Ama teknosa ve diğer mağazalarda philips ve creative'nin ucuz fiyata her bütçeye göre süper performans veren garantili kalite kulaklıkları var.

Kulaklık ve diğer aksesuarları alırken dikkatli ve araştırıcı olun.

Benden size yorumlarım ve tavsiyelerimle ..

Mertkan KOSTAN..

Steelseries 5h v2 almadan once bende bunu kullanıyorum dediklerine tamamen katılıyorum gidip o 10-15ytl sonicboom yok firsby gibi osuruktan kulaklıklara para verceginize bund