Giriş | |
|
|
|
8 Ağustos 2008; 1:46:28
|
|
|
o kulaklık çok dandik yav 8ytllik snopy aldık arkadaşa valla snopy 10 basıyo bu philipse, bass olsun tiz olsun, mikrofonu da cabası philips her zaman isim satıyo
|
|
|
8 Ağustos 2008; 19:48:41
|
|
|
@achfighter aynen baba katılıyorum sana bu gercekten kalıtesız bır kulaklık. benım gene teknosadan alınma kamasonıc marka bır kulaklık vardı gercekten bundan daha guzel ses verıyor.(pocket pc'de i-mate jasjar, mp3 player philips i go 1gb, ve en son asus f3sr de denedım ses kalıtesını begenmedım bunun uzerıne philipse baska bır model danısıyım dıye aradıgımda begenmedıysem yenısını almamı soyledıler gıdın abı kamasonıc bulursanız snopy de olur:D bunlardan alın daha ucuz bısey olursa atarsın yenısını alırsın;)
|
|
|
|
|
9 Ağustos 2008; 4:45:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SACRED REICH Gerçekten güzel bir kulaklık, Fiyatı çok iyi . 2 tane eskittim ,ikiside kablo kopmaları sebebiyle.Kabloya dikkat tabi ya kablo başlı başına bir sorun araya sıkışmalar ezilmeler en iyisi pahalıya kaçmamak
|
|
12 Ağustos 2008; 20:51:19
|
|
|
ben de aldım, gayet güzel, olumsuz eleştirilere kanmayın. fiyat performans arayın. daha ucuzu tabiki olabilir, o zaman onu da inceleyin kararınızı verin...
|
|
|
|
|
13 Ağustos 2008; 1:16:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: M®t Arkadaşlar 20-30 ytl kısıtlı bir bütçemle teknosa'ya kulaklık almaya gittim. Pc oyunları oynar , Müzik dinlerim. Philips ve creative'nin 30-40 ytl'lik çok güzel dahili mikrofonlu kulaklıkları vardı.Baktım ve Philips'in 44 ytl ve 19 ytl'lik kulaklıklarını beğendim . Yetkiliye sordum 30 ytl para var 19 ytl'den alsam memnun kalır mıyım ? diye ve dedi bangır bangır müzik çalmaz ama dedi baya iyi performansı var 19 ytl'lik philips'in dedi . Ve bende aldım 19 ytl'ye gerçekten çok memnun kaldım. Saatlerce takılsa bile kulağada rahatsızlık vermiyor yumuşak dokusu sarmış çevresini.Buyrun ; Arkadaşlarım sağdan soldan 10 ytl'ye , 15 ytl'ye markası belli olmayan garantisiz kötü kötü kulaklıklar alıyor ve hiç memnun kalmıyorlar. Ama teknosa ve diğer mağazalarda philips ve creative'nin ucuz fiyata her bütçeye göre süper performans veren garantili kalite kulaklıkları var. Kulaklık ve diğer aksesuarları alırken dikkatli ve araştırıcı olun. Benden size yorumlarım ve tavsiyelerimle .. Mertkan KOSTAN.. Steelseries 5h v2 almadan once bende bunu kullanıyorum dediklerine tamamen katılıyorum gidip o 10-15ytl sonicboom yok firsby gibi osuruktan kulaklıklara para verceginize bund | | | |