selam.usbden bagladıgım mp3 player ya da usb bellek pcde simge olarak geliyor ama içini acup dosyalara bakmak için tıkladıgımda içini acmıyor.c de "cıkarılabilir depolama birimli aygıtlar " kısmında cıkıyor ama dedigim gibi tıklatıgımda içini acmıyor lütfen yardım
üstad aynı sorun bendede war...320 GB'lık harici harddiskimi görüyo bilgisayar ama...bilgisayarım simgesine giriyorum orda taşınabilir disk diye çıkmıyo. aygıt yöneticisinde depolama birimleri sekmesinde gözüküyo harici bellek olarak..ama bilgisayarımda simgesi çıkmıyo..aynı sorun bendede war bende açtm konuyu ama bi kişi baktı sonra bakan adam 4 gün oldu tekrar cevap yazmadı yana yana onu arıyom
selam.usbden bagladıgım mp3 player ya da usb bellek pcde simge olarak geliyor ama içini acup dosyalara bakmak için tıkladıgımda içini acmıyor.c de "cıkarılabilir depolama birimli aygıtlar " kısmında cıkıyor ama dedigim gibi tıklatıgımda içini acmıyor lütfen yardım
Muhtemelen virüs problemi. Belleğinizi bilgisayarınıza takın ve http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın. Alıntı:@golevez33