Arkadaslar dedğim gibi 1994 ten beri telsim kullanıyordum.Ama son zmanlarda inanılmaz derecede kötü hizmet vermeye basladı.Herkes tarafından bilinen (bankalar,isyeri,ortaklar,es-dost,akraba) numaramı değiştirmyi göze alark telsim-vodafone'daki hattımı kapattırıp BORCU YOKTUR kağıdını alır almaz bir TURKCELL EXTRA'ya gittim taksim'deki.Orada kendime bir 0533 20* ** ** kardesimede 0535 3** ** **'lü hat aldım.Arkadaslar tam bir haftadır dünya varmıs diyorum.Adam gibi konusuyorum tarifesi ikisininde bir fiyat.Yürürken vodaofne gibi kesilmiyor internete kesintisiz bağlanıyorum blackberry'imden.Bence bazıları daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damdakiciplakadam -- 1 Ağustos 2008; 15:15:43 >
hayırlı olsun arkadaşım bende 2000 den 2006 ya kadar telsim kullandım ama artık herkes turkcell'e yönelince hatunda turkcelli olunca geçtik o zamandır kullanıyorum
Avea kamu
Turkcll kampus
Vodafone kırpılmış cep öğrenci
öncelikle 1. saniye dolmadan kapanarak kendi rekorunu kıran ve 10 dakikayı pek tamamlayamadığım avea mobil öğrenciden kurtuldum, avea kamuya geçtim, böylece kesilmeler nedense yok denecek kadar azaldı. geçen ayda turkcell faturalı hat aldım, turkcell ve sabit hatlarla 15 ykr olayına üye oldum, ve deneme amaçlı olarak pintilik yapmadan kullandığım halde 16 lira fatura geldi. bu kadar az gelmesini beklemiyodum, sevdim ben bu turkcell'i...
Turkcell kalite konusunda bir numara, yaptığı kampanyaları çok güzel ancak kalıcı her yöne sms kampanyaları bekliyorum. Avea ise fiyat konusunda bana göre daha uygun ama verdiği hizmetleri çok kalitesiz buluyorum. Sonuç olarak her iki operatörede ihtiyaç duyuyorum.
Turkcell kalite konusunda bir numara, yaptığı kampanyaları çok güzel ancak kalıcı her yöne sms kampanyaları bekliyorum. Avea ise fiyat konusunda bana göre daha uygun ama verdiği hizmetleri çok kalitesiz buluyorum. Sonuç olarak her iki operatörede ihtiyaç duyuyorum.
turkcell heryöne sms kampanyası yapmaz biraz hayalcilik
turkcell heryöne sms kampanyası yapmaz biraz hayalcilik
şuan varolan kampanyasını uzatsa yeter.