Giriş | |
|
|
|
1 Ağustos 2008; 21:00:48
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: eP_362 quote:
Orjinalden alıntı: aliass quote:
Orjinalden alıntı: eP_362 i8510 SENCE NEDEN İ8510? Görüntüsü daha hoşuma gitti.Kamera 8 mp, Symbian OS 9.3, sensör düzeltme:Hafıza 8/16 GB, ekran rengi ve büyüklüğü, daha hızlı... BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BU TELEFON KİM BİLİR NE ZAMAN ÇIKAR FİYATI NE OLUR BELLİ DEĞİL.G810 NUN DIŞ GÖRÜNÜMÜ ÇOK GÜZEL AMA BİRAZ YAVAŞ.İ8510 DA ÇOK MÜKEMMEL AMA PEK GÖRÜNTÜSÜ HOŞ DEĞİL.SANKİ PARLAK YERLERİ SOYULACAKMIŞ GİBİ DURUYOR
|
|
1 Ağustos 2008; 21:03:16
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: eP_362 i8510 SENCE NEDEN İ8510? Görüntüsü daha hoşuma gitti.Kamera 8 mp, Symbian OS 9.3, sensör düzeltme:Hafıza 8/16 GB, ekran rengi ve büyüklüğü, daha hızlı... BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BU TELEFON KİM BİLİR NE ZAMAN ÇIKAR FİYATI NE OLUR BELLİ DEĞİL.G810 NUN DIŞ GÖRÜNÜMÜ ÇOK GÜZEL AMA BİRAZ YAVAŞ.İ8510 DA ÇOK MÜKEMMEL AMA PEK GÖRÜNTÜSÜ HOŞ DEĞİL.SANKİ PARLAK YERLERİ SOYULACAKMIŞ GİBİ DURUYOR Görüntülü görüşme var ama kamerası görünmüyor mu?
|
|
|
1 Ağustos 2008; 21:18:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: deserthawk Daha önceki modellerin performansına bakarsak samsunga bulaşma derim.5 mp diye çıkardığı g600 ile g800 ün kalitesini gördük. Nokia veya SE bakın derim HANGİ ANLAMDA KALİTEDEN BAHSEDİYORSUN??GAYET ÇOK GÜZEL RESİMLER ÇEKİYOR BU İKİ TELEFONDA tövbe yarabbim yapmayın Allah aşkına,defalarca kıyaslandı.K790i G600 den bin kat daha iyi çekiyor.G600 ün reklamları çok iddialıydı.G800 e ne demeli.5mp hakkını vermiyor.Bu işten anlayan kime sorarsanız sorun kamera açısından g800 ü önermez.N82-k850i vs... der ama G800 demez. Bu arada resim çekilmez,çizilir.Fotoğraf çekilir.
|
|
1 Ağustos 2008; 21:29:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: aliass SENCE NEDEN İ8510? Görüntüsü daha hoşuma gitti.Kamera 8 mp, Symbian OS 9.3, sensör düzeltme:Hafıza 8/16 GB, ekran rengi ve büyüklüğü, daha hızlı... BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BU TELEFON KİM BİLİR NE ZAMAN ÇIKAR FİYATI NE OLUR BELLİ DEĞİL.G810 NUN DIŞ GÖRÜNÜMÜ ÇOK GÜZEL AMA BİRAZ YAVAŞ.İ8510 DA ÇOK MÜKEMMEL AMA PEK GÖRÜNTÜSÜ HOŞ DEĞİL.SANKİ PARLAK YERLERİ SOYULACAKMIŞ GİBİ DURUYOR Görüntülü görüşme var ama kamerası görünmüyor mu? bak dostum bu resimde daha belli oluyo ikinci kamera.kamera küçük olduğu için pek belli olmuyor her resimde çünkü nokia gibi kocaman değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 1 Ağustos 2008; 21:29:36 >
|