Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Arkadaşlar iphone da şarj problemi!!!!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Arkadaşlar iphone da şarj problemi!!!!!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
knghtt

1 Ağustos 2008; 10:16:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

telefonumu full şarj etmeme rağmen 3-4 saat içinde bitiyo kullansamda kullanmasamda bu nasıl bir iştir anlamadım öyle sayfalar dolusu programda yüklü değil sayılı beli başlı lazım olan programlar yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knghtt -- 1 Ağustos 2008; 12:01:39 >

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Ağustos 2008; 10:24:54 

Bu kadar kısa sürede bitmesi, büyük ihtemalle bataryan da sorun olduğunu gösteriyor. Telefonunu şarj ederken usb kablosu mu yoksa kendi adaptörünü mü kullanıyorsun?
- Kendi Elektrik adaptörünü kullanmalısın.
- Işığı kısmalısın.
- Open SSH ve arka planda çalışan programları kapatmalısın.
- Wi Fi kullanmadığında kapatmalısın.
Bunlara rağmen hala sorun yaşıyorsan,batarya problemi olduğunu söyleyebilirim.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Xphoid

1 Ağustos 2008; 11:50:44 

şöle söliiim... Bende ışık ayarları fabrika ayarlarında, SSH dışında wifi, edge, mail adreslerim (push mail olayı da) herşey açık... ilk 2.0 yüklediğimde 2 gün gidiyordu (ki çok konuşurum, gece de açık) en son sanırım BossPref yükledim ondan sonra sanki biraz daha kısa sürüyor sanki ama gene 24 saatten fazla dayanıyor...

Kısaca baha40n arkadaşımızın dediklerini yapsan da bence cihazda sıkıntı var...

Edit: yalnız bir tavsiye, bence konu başlığını değiştir... yani yardım etmek isteyen birini bile belki uzak tutabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 1 Ağustos 2008; 11:54:18 >

knghtt

1 Ağustos 2008; 12:09:32 

telefonum daha yeni kardeşim bataryada sorun olacağını sanmıyorum çünkü 1-2 haftadır böyle olmaya başladı ve telefon bekleme modundayken bile kapanıyor baha kardeşimizin söylediği mantıklı ben hep usbden şarj ediyodum gerçi hep dediğim 10 kere şarj etmemişimdir bosspref olayına katılıyorum belkide onu yükledikten sonra oldu ayrıca kardeşim başlık uyarın için saol hiç fark etmedim cümlenin yüklemini öznesini :):)

maxakal7

2 Ağustos 2008; 1:52:36 

Batarya ile ilgisi yok . Sorun Comm Board da . Degisim yapabiliriz Pm atabilirsin .

mesutf

2 Ağustos 2008; 10:51:30 

Arkadaşlar bu iphone'un board'u öyle kolay mı bozuluyor?

barbee

2 Ağustos 2008; 11:08:29 

Comm Board ile nasıl bir ilgisi var ve kaça değişim yapıyorsunuz? Kimsiniz?

www.iphonedo.com
Evolution

2 Ağustos 2008; 11:11:42 

quote:

Orjinalden alıntı: maxakal7

Batarya ile ilgisi yok . Sorun Comm Board da . Degisim yapabiliriz Pm atabilirsin .

Ben buna gülerim

Intel C2D E8400 3.0 Ghz | Gigabyte-EP45-DS3L | Thermaltake VH6000BWS ARMOR+ | 2x Samsung 500GB 16MB SATAII | OCZ DDR2 1066Mhz (2x2GB) Reaper HPC
HP 22" w2207 | LG DVD-RW | Logitech G5 v.1
Şimdilik bu kadar yavaş yavaş topluyorum :)
cs55

2 Ağustos 2008; 11:15:01 

Wi/fi de sıkıntı yok şebekede sıkıntı yok tamir gerekli demiyor sorun commboard ilginç deneyim bilenlerin verdiği destek bu kadar olur... :D

I'm always here...
--------------------------------------------------

Kendini Akıllı sanan beyinsizler msn adresimi eklemesin..... İphone hariç hiç bir soruya cevap verilmeyecektir. Çok bilen kendisi yapabilir....
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Arkadaşlar iphone da şarj problemi!!!!!!!! Sayfa: [1]
Buraya git: