Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hastayım 9800gtx+ a

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: Hastayım 9800gtx+ a Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
The Wanted

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 13:26:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

4850 isterse 10 kat fark atsın yine boş yine boş çoğu oyunda sorunları var vpu recovery ısı çekilmez o kart adamlar yapıyorlar kontrol etmişyolar kartı düzgünmü değilmi diye

Sen ve The Wanted: Banlanmaniz gerekiyor. Derhal.

yanı konu hakkında ya fıkır ver yada yorum yapma yanı ınsanların banlanması senı ne ılgılendırıyor.sen yorum yapmak istıyosan yorum yap yapmak istemıyorsan yapma.herkesın kendı fıkırlerı vardır sana göre yanlış bana göre doğru olabılır ınsanlar düşüncesı yuzunden banlanmazlar ama senın yaptıgın ayıp

@annihilatör
benim düşüncelerim kimsey bağlamaz başkasının düşünceleride beni tamammı sen işine bak mesajını yaz başka işlere karışma yok banlanması gerekiyomuş yok bilmemneymiş mesajımı okumak istemeyen blog tuşuna basar bilmiyosanız söyleyeyim
artık bazıları sıkmaya başladı da neyse evet ben fan ım kardeşim varmı diyeceği olan benim fan olmam kimseyi ilgilendirmez kardeşim siz bakın işinize pehhhh

amd be-2300@3.0 ghz+gigabyte 790fx+corsair dominator 4gb 1066 mhz+gecube hd4850+17'' 732nw+gmc black kasa+samsung dwd-rw+recom 600w power supply always amd&ati - never intel&nvıdıa

Kazasker_

4 Ağustos 2008; 13:31:34 

quote:

evet ben fan ım kardeşim varmı diyeceği olan benim fan olmam kimseyi ilgilendirmez kardeşim siz bakın işinize pehhhh

Saçma sapan konuşma. Git kendi içinde yap fanlığını, forum ortamı burası.

Düşüncelerin herkesi ilgilendiriyor, foruma karşı sorumlusun burada.

Kimseyi ilgilendirmiyorsa, niye belli ediyorsun ki forumda bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazasker_ -- 4 Ağustos 2008; 13:44:14 >
seylem

4 Ağustos 2008; 13:34:53 

4800 serisi cok ısınıyormusta,falanda filanda yok nvidia bukadar ısınmamısta...8800 ler ilk cıktıgında alanların artı üstüne birde sogutucu almalarını,ıslık calan kartları,bellek yönetim sorununu ne cabuk unuttunuz.4800 serisi o sıcaklıklara dayanıklı bir kart yok illada cok sıcak diyorsan fan deviririni yükseltip sorunu cözersin.

MCSE system engineer+CEH
ULYSES

4 Ağustos 2008; 13:43:44 

@Kazasker bilgisayarımda bir sorun olduğu zaman bunu anlayabilecek kapasitedeyim. Altab sorununu bilmiyorum çünkü dediğin gibi bir yavaşlama kasma vs yok. Saatlerce oyun oynuyorum, hiçbir problem yok. Nvidianın bellek yönetimi kötüyse de bana düzgün olanı gelmiş. Özel yapılmış benim kart, oldu mu? Yani nvidiayı kötülemek istiyorsanız ben engel değilim. Başkalarının sistemleri üzerinden yorum yapın sadece.

Bu arada bizlerden istenen tek şey (bizler kimsek artık) konusunda yardımcı olamayacağım. İstediğim konuda yazar, fikirlerimi savunurum. Hiç kimsenin bana birşeyleri dikte etme haddi, kapasitesi olamaz. Sözüm meclisten direk içeridir, üzerine alınmanı rica ediyorum.

The Wanted

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 14:37:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Kazasker_

quote:

evet ben fan ım kardeşim varmı diyeceği olan benim fan olmam kimseyi ilgilendirmez kardeşim siz bakın işinize pehhhh

Saçma sapan konuşma. Git kendi içinde yap fanlığını, forum ortamı burası.

Düşüncelerin herkesi ilgilendiriyor, foruma karşı sorumlusun burada.

Kimseyi ilgilendirmiyorsa, niye belli ediyorsun ki forumda bunu?

bazıları kendine pay çıkarıyo yazdıklarımdanda ondan yazıyorum

amd be-2300@3.0 ghz+gigabyte 790fx+corsair dominator 4gb 1066 mhz+gecube hd4850+17'' 732nw+gmc black kasa+samsung dwd-rw+recom 600w power supply always amd&ati - never intel&nvıdıa

tolgacem

4 Ağustos 2008; 15:00:48 

belli bir topluluk içinde yasıyorsak yazıyorsak bilgi paylasımı yapılıyorsa sohbet ediliyorsa yazılan seylerin yapılan hareketle sorumluluk tasımalıdır.
ben forum için demiyorum sırf.
bir restaurantta saçma saçma hareketler yapamassınız oraya gelen insanlara saygı göstermeniz gerek.

biraz toplu bilinç olması lazım arkadaşlar.

ati nvidia amd intel bunlar babamızın şirketleri degil kavga tartısma yapmayalım.

9800gtx inde gtx2xx serisininde sogutucularına ben hastayım.böyle bir baslık acsam fanatikmi oluyorum?
9800gtx+ a hastada olunabilir?55nm sayesinde iibi vmod cakılır mesela yani bunlar kişiye kalmıs seyler.

Intel e2160@366x9 1.4v--GIGABYTE 650i SLI DS4--OCZ 2x1GB DDR2 800 SPECIAL OPS.ED--Sapphire HD3850 512mb 800/2100--CREATIVE AUDIGY 2zs-Samsung 20x sataII dvd rw--2x250gb SEAGATE SATAII 16mb

∂н єνιηє тєѕιѕαт кυяαηℓαя кℓüвü
iktyas

4 Ağustos 2008; 15:09:36 

@kazasker
ben bellı bır düşüncem var 4***serısının kalıtelı kart olmadıgı hakkında sen katılır yada katılmazsın o senın fıkrın. insanların düşüncelerıde kendı fıkırlerı aynı sende oldugu gibi burda nvıdıa yada atı babamızın oğlu degıl onun için kımse körü körüne bişey savunmaz burda.ben banlama falan gibi laflara karşıyım. helekı ınternet ortamında bu çok gereksız bişey yorum yapmak isteyen başka bir nıckle gırer ve yıne yorumunu yapar

Q6600 3.36 GHZ/THERMALTAKE 120VX (SOĞUTUCU)/GİGABYTE P35 DS3L/ZOTAC 8800 GT AMP /4GB DDR 2 878 MHZ
yekoo

5 Ağustos 2008; 12:22:48 

ya arkadaşlar ne bu ya yaşınız kaç sizin size ne atiden nvidia dan?iyi yada kötü sizin cebinizemi gidiyor satılan kartların parası neyin ukalalığını yapıyorsunuz siz ya forum burası evet ama taraftar forumu değil akıllanın artık yada foruma yaş sınırı koysunlar yoksa bir çok kişi çıkacak forumdan artık iyice düşürdünüz kaliteyi.

E6550 3.2ghz O.C.---Msi P7N sli platinum----4*1 gb a-data extreme edition ddr2 800+----SunBeam Core-Contact Freezer----Samsung 320gb 16mb----8600gt O.C. edition----SyncMaster 931BW----Vista ultimate 64...
Fettah34

5 Ağustos 2008; 12:31:15 

quote:

Orjinalden alıntı: yekoo

ya arkadaşlar ne bu ya yaşınız kaç sizin size ne atiden nvidia dan?iyi yada kötü sizin cebinizemi gidiyor satılan kartların parası neyin ukalalığını yapıyorsunuz siz ya forum burası evet ama taraftar forumu değil akıllanın artık yada foruma yaş sınırı koysunlar yoksa bir çok kişi çıkacak forumdan artık iyice düşürdünüz kaliteyi.

Kalityeyi arttırana bak.

Lawagolem

5 Ağustos 2008; 12:40:24 

Bende aynı şekilde Toxıc bekliyorum, gelsin cf yapıcam.Bu arada gelen bir yer varmı ?

Xenom

5 Ağustos 2008; 13:50:51 

bende toxic yada his bekliyorum kardeş. inşallah inventusa gelir çünkü oradan topluycam.

Bu arada acayip tartışmalar olmuş yukarda. ATI ve Nvidia sizin kadar didinmeden kardeş kardeş geçiniyolardır ha
sykra

5 Ağustos 2008; 14:05:54 

quote:

Orjinalden alıntı: seylem

4800 serisi cok ısınıyormusta,falanda filanda yok nvidia bukadar ısınmamısta...8800 ler ilk cıktıgında alanların artı üstüne birde sogutucu almalarını,ıslık calan kartları,bellek yönetim sorununu ne cabuk unuttunuz.4800 serisi o sıcaklıklara dayanıklı bir kart yok illada cok sıcak diyorsan fan deviririni yükseltip sorunu cözersin.

+birmilyon nvidia holiganı arkadaslar bunada cevab verin lütfen arkadaşlar ciddi olarak merak ediyorum , bumu sizin kaliteden anlayışınız ? kaliteli diye savunduğunuz şeylerin kısa süre öncesinde insanlara neler yaşattıklarını hatırlıyosunuz umarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykra -- 5 Ağustos 2008; 14:05:55 >

tolgacem

5 Ağustos 2008; 14:52:55 

kaliteye taktınız arkadaşlar sizde.

bizim bile okulda yaptıgımız 10ykr ye aldıgımız kondansatörlerle yaptıgımız guc kaynagı devresi 2 yıldır calısıyor.
tırt voltaj entegreleri hatta mosfetler soutulmyor bile 10ytl lik trafo vs vs

kalitesiz fln degil hiç bir firmanın kartları
2 3 yıl garanti verilmez öyle olsa
ne sanıyorsunuz siz devre elemanlarını anlamıyorumki?

kullandıgınız 5+1 lerde gittiginiz discolardaki anfilerde mixerlerin içinde katı kapasitörmu kullanılıyor?
guc saglayıcı wrm ler 10 numara mı sogutuluyor pcb si bukadar kalitelimi vs vs

relax olun arkadaşlar

Intel e2160@366x9 1.4v--GIGABYTE 650i SLI DS4--OCZ 2x1GB DDR2 800 SPECIAL OPS.ED--Sapphire HD3850 512mb 800/2100--CREATIVE AUDIGY 2zs-Samsung 20x sataII dvd rw--2x250gb SEAGATE SATAII 16mb

∂н єνιηє тєѕιѕαт кυяαηℓαя кℓüвü
tibuk

5 Ağustos 2008; 14:56:31 

yaw arkadaslar keşke sormamıs olsaydım ati-nvidia sokak kavgasına dondu olay ya ben sadece basit olan hayatıma basit bir ekran kartı dahil etmek isitiordum

İMZANIZ SÜRGÜNDEDİR...
sykra

5 Ağustos 2008; 14:59:21