Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Enteresan, Aygıtlar yüklenirken reset..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Enteresan, Aygıtlar yüklenirken reset.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Nirv

1 Ağustos 2008; 0:49:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar,

İşin özü daha önce hiç böyle bir problem ile karşılaşmadım. Yeni bir sistem kurdum, bağlantıları falan yaptım. Windows kurarken ''aygıtlar yükleniyor'' kısmında yarıya geldiği zaman bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. 3-4 Farklı CD ile denedim fakat durum hala aynı. Ne olabilir problem?

Teşekkürler.

E8400@3.6ghz (stock cooler) | Asus Maximus Formula | 2x1 Team Xteem 800mhz @ 1050 mhz | Zotac 9800GTX Amp! Edition | Samsung 500GB HDD | Acer 19'' LCD | HighPower 560W PSU | ThermalTake VH6000BWS Case | Microlab FC-861 5+1
bykanca

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Ağustos 2008; 0:56:27 

Ramler ile ilgili bir sıkıntı olabilir ama tam emin değilim...

nihat35nihat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Ağustos 2008; 1:16:22 

Yeni takılan bir donanım nedeniyle biosun guncellenme ihtiyacından kaynaklanan problem olabilir. Ram'lerde sorun olabilir, bir arıza yada birbirleriyle veya anakartla uyumsuzluk vs gibi. Bu gibi durumlarda donanımı sadeleştirip (cart reader vs..ilave kartları çıkarıp) biostan USB'yi ve başka donanımları deneyerek kapatıp kurulumdan sonra açmak gibi çözümler deneyebilirsiniz.

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
Nirv

2 Ağustos 2008; 19:33:38 

Topladığım bileşenler:

Gigabyte EP35-DS3R anakart
E7200 işlemci
Asus dvd-rw (sata)
Corsair 2x1 GB 800mhz ddr2
Sapphire HD4850
Seagate 250GB HDD
High Power 500W PSU

İlk başta ramler OCZ platinum idi. Ramlerde hata olabileceğini düşündükten sonra gidip yeni bir OCZ platinum kit ile değiştirdim. Yine aynı sorun olunca bu sefer platinum çakışabiliyor diye düşünüp Corsair ramleri aldım.

Daha sonrasında anakart yahut HDD'de problem olabilir düşüncesiyle anakartı ve HDDyi servise götürdüm. Test ettiler, format attılar gayet düzgün çalışıyorlar.

Vista kurmayı denediğimde, ilk başta çubuklar dolduktan sonra mavi ekran hatası veriyor. kodu: Stop: 0x00000124 (0x00000000 0x81551020 0xb620014a 0x0002010a)

Xp kurmayı denediğimde hala aynı yerde, ''Aygıtlar yükleniyor'' kısmında direk reset atıyor, her defasında..

Sorun ne olabilir arkadaşlar?

E8400@3.6ghz (stock cooler) | Asus Maximus Formula | 2x1 Team Xteem 800mhz @ 1050 mhz | Zotac 9800GTX Amp! Edition | Samsung 500GB HDD | Acer 19'' LCD | HighPower 560W PSU | ThermalTake VH6000BWS Case | Microlab FC-861 5+1
Nirv

2 Ağustos 2008; 19:50:41 

Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek olan? 3 gündür çıldırma durumundayım

tamircihasan

3 Ağustos 2008; 1:39:46 

ekran kartı uyumsuzluk çıkarıyor olabilir. intel tabanlı sistemlerde bazı çipsetlerle ekran kartları kaynaşamıyorlar. eğer sisteminiz amd den yöne olsaydı nvidia çipsetler ve ati ekran kartları birbiriyle süper uyumlu çalışıyorlar ama intel tarafında durum böyle değil...

amd sempron 3000+ (palermo E6) default 1800 mhz, şuanki hız: fsb 285 çarpan 9 =2560mhz voltaj 1,52 soğutmada çift fan var ramler 3x corsair value select VS512MB400 anakart asus k8n ekran ati radeon 9550 pro, sistem hdd seagate 80gb 8mb sata2 arşiw hdd seagate 250gb 16mb sata2, ses creative soundblaster audigy, inca premium tv kartı...
MrPerFormance

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2008; 1:51:51 

konu biraz eski tarihli sayılır ama olsun. arkadaşım aynı problemi bende yaşıyorum.sisteme oc denemeleri yaparken bir işletim sistemim açılırken mavi ekran vermeye başladı.dedim format atayım düzelir.ama nafile dediğin gibi tam çizgiler geçiyor dil seçme bölümüne gelicek mavi ekran veriyor.xp kurmayı denediğimde de aynı sorunları yaşıyorum.sanırım sorun işlemciden kaynaklı.işlemcimi 3 anakartta ve 3 değişik çipsette denedim aynı sorunları yaptı.elimde eski bir işlemci vardı p4 onu takıp denedim sorun çıkmadı.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Enteresan, Aygıtlar yüklenirken reset.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.
Pure (Pc, Playstation 3, Xbox 360)
ATV'ler ile hem yarışıyor hem de akrobatik hareketler yapıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar