Arkadaşlar ben mobil öğrenci üyesiyim patlıcada üye olursam benden kontür gider mi? Yani geçiş kontürlü mü? Teşekkürler.
KAYIT yazican, bosluk ad, soyad, il plaka kodu, dogum yili, cinsiyetini yazip gondericen. ücretsizdir sonra ayda 1 150 üyleyince sana 180dak hediye gelecek mobilöğrenci zaten senin tarirfen patlıcanda bi kulup gibi bişi zaten o yüzden patlıcan a üye olmak ücretsiz
Arkadaşlar ben mobil öğrenci üyesiyim patlıcada üye olursam benden kontür gider mi? Yani geçiş kontürlü mü? Teşekkürler.
KAYIT yazican, bosluk ad, soyad, il plaka kodu, dogum yili, cinsiyetini yazip gondericen. ücretsizdir sonra ayda 1 150 üyleyince sana 180dak hediye gelecek mobilöğrenci zaten senin tarirfen patlıcanda bi kulup gibi bişi zaten o yüzden patlıcan a üye olmak ücretsiz
ama netten yaptığın zaman tam emin olamıyorum sen msj at
@hepsi1leşme evet bende nette kayıtlı gözüküyorum..üstüne üstelik birde patlıcandan mesaj geliyor ama hala emin değilim üyemiyim değilmiyim
sonuçta patlıcan a kaydın var aveanın ne yapacağı belli olmuyor KAYIT yazican, bosluk ad, soyad, il plaka kodu, dogum yili, cinsiyetini yazip gondericen. bide bunu yolla ne cvp gelecek zaten kayıtlısınız derse sorun yoktur