1-Dosya aktarım yoksa fişi çekebilirsin sorun olmamalı
2-"www.zencast.com’da yayınlanan video ve ses kanallarından bedelsiz olarak yararlanabilirsiniz. ZENcast orginizer ile tüm favori üyeliklerinizi düzenleyebilirsiniz. " diyor...
3-Tv dizisi v.s satın alınabiliyormuş onlar o klasörde oluyor yoksa tv alıcısı yok
4-Bilmiyorum
5-"Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter" diye bir program var gayet hızlı bana göre forumda verilmişti..
6-Evet, forumda bulabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihalyuz -- 2 Ağustos 2008; 10:07:09 >
Arkadaşlar bu alette içinde yüklü tüm müzikleri karışık modda nası çalabilirim hala çözemedim birde mesela tüm albümlerimi nası tek bir playlistte toplayabilirim
Arkadaşlar bu alette içinde yüklü tüm müzikleri karışık modda nası çalabilirim hala çözemedim birde mesela tüm albümlerimi nası tek bir playlistte toplayabilirim
Müzik menüsünün alt menüsünde aşağı inersen "Dj" kısmı var. Bu kısımda rastgele çalma seçeneğini bulabilirsin.
Müzik menüsünün alt menüsünde aşağı inersen "Dj" kısmı var. Bu kısımda rastgele çalma seçeneğini bulabilirsin.
Aslında ben tam anlatamadım galiba ben istiyorum ki mesala a albümünden başlasın çalmaya ben hiçbir yönlendirme veya tuş kullanmadan sırayla en son albüme kadar çalsın istiyorum...Şu an mesela sadece bir albume gırıyorum o bitince duruyo başka bi albume geçmek için veya tekrar oynatmak için komut bekliyo