arkadaşlar bir umpc almaya karar verdim ama hangi model karar veremedim , fiyat 3250 ytlye kadar ama benim için fiyat perfomans çok önemli şimdi gidipte sebepsiz yere son modelini söylemeyin lütfen , ben çoğunlukla internete gireceğim , internete rahatlıkla girebilmeli ve wlan çekim gücü yüksek olmalı , şimdi oyunda oynıycam diycemde ultra mobil cihazla oyun mu oynanır diyceniz , biliyorum biliyorum bu cihazın amacı bu değil ama olabildiğince oynanabilir olmalı :D , şimdi bana yok git normal notebook al demeyin almak istemiyorum hiç söylemeyin , ayrıca amerikadan getirtme imkanım var türkiyede olmayan model söyleyebilirsiniz ama tercihen türkiyeden olsun kolay olsun , şimdi benim için önemli parçaları sırayla yazıyorum ;
ARKADAŞLAR TEKRAR SÖYLÜYORUM LÜTFEN AMA LÜTFEN GİDİPTE SÜPER DİYE EN SON MODELİNİ SÖYLEMEYİN , HERKES LİMİT 3250 DİYE ATLAMASIN , FİYAT PERFORMANS BENİM İÇİN HERŞEYDEN ÖNEMLİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 1 Ağustos 2008; 0:24:08 >
Eğer 4.5" sana uyarsa UX390N model numaralı cihaz özelliklerini buldum sana bu cihazın bir de 2 adet kamerası var biri webcam olarak , diğeri fotoğraf çekmek için kullanılabiliyor. Fiyatı da şu anda 3000YTL nin altında görünüyor.Stoklarda varsa bence bunu değerlendirebilirsin.
bende zaten onu düşünüyorum , 390 modelinin 3 çeşiti varmış ****e telefonla sordum biri vista business tr diğeri xp pro tr diğeride vista business eng , en ucuzu business eng , ben business trli olanı almayı düşünüyorum , hatta büyük ihtimal alıcam...
;
İŞLEMCİ İşlemci Intel® 533 Mhz. 1.33 Ghz. 2 MB Cache Core™ Solo U1500 İşlemci RAM RAM 1 GB DDR2 400 Mhz. (Max. 1 GB) Ram SABİT DİSK HDD 32 GB Solid State Disk İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Microsoft® Windows Vista™ Business Tr. SES ÇIKIŞI Standart Ses Çıkışı Windows® sound system compatible with Built-in monaural speakers
PİL Batarya Lithium ion Batarya Ömrü 2,5-4,5 saat KASA Araçlar (Wireless WAN and Wireless LAN radio do not transmit simultaneously) Bluetooth® Technology: Integrated Bluetooth® Technology,Biometric Fingerprint Sensor,2 Built-in Cameras (front: 0.3M pixels and back: 1.3M pixels) Built-in microphone ANAKART Chipset Intel® 945GMS EKRAN KARTI Ekran Kartı Intel® Graphics Media Accelerator 950 224 MB Graphic Card GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİ Ekran Ölçüsü 4.5" WSVGA (1024x600) LCD EKRAN Touch Screen GENEL Model VGN-UX390N NETWORK Network Bağlantıları Ethernet Protocol: Fast Ethernet (RJ-45) using Port Replicator or VGA/LAN Adapter Ethernet Speed: 10Base-T/100Base-TX Wireless LAN: Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection (802.11a/b/g) Wireless WAN: Integrated Wireless Wide Area Network (WAN) accessing Cingular Wireless (Wireless WAN and Wireless LAN radio do not transmit simultaneously) ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK Derinlik 1.27-1.50 Yükseklik 3.74 Ağırlık 540 gr. Genişlik 5.91 DESTEKLENEN ARAYÜZLER Desteklenen Sistemler Headphone Jack: 1 Memory Stick® Media Slot: 1 - Supports Optional Memory Stick DUO™ media with MagicGate® functionality Microphone Input: 1 Port Replicator Connector(s): 1 (Bottom) USB Port(s): 1 (2.0 compliant) DC-In: 1 Slot Slot Memory Stick® Media Slot: 1 - Supports Optional Memory Stick DUO™ media with MagicGate® functionality
PROGRAMLAR Yazılımlar Microsoft® Works 8.5 60-Day Trial Version of Microsoft® Office 2007 Microsoft® Streets & Trips 2006 Essentials PenPlus™ for VAIO VAIO® Touch Launcher Norton® Internet Security™ 2007 60-Day Trial with spyware protection