Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony-DVD110E Video Aktaramiyorum!Yardim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Sony-DVD110E Video Aktaramiyorum!Yardim Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
metinardicli

31 Temmuz 2008; 21:45:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar yeni aldigim cihazi test etmek icin Cift katmanli DVD-RW disk aldim ilk taktigimda format attirtti bana ve sonra secim yap dedi; ve bende Cesitli DVD cihazlarinda oynatmak istiyorum die sectim; sonra üzerine yaklasik 43 dk. video cektim; ancak simdi gel gelelim bu videolari cihazda izlioyrum ancak PC ye aktaramiyorum; Sony ile gelen yaziolimi kurdum Import to Pc diyorum ancak Cannot found any available formatted disk hatasi aliyorum; sorun ne olabilir? Lütfen yardim arkadaslar....

metinardicli

31 Temmuz 2008; 22:59:19 

quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

Arkadaslar yeni aldigim cihazi test etmek icin Cift katmanli DVD-RW disk aldim ilk taktigimda format attirtti bana ve sonra secim yap dedi; ve bende Cesitli DVD cihazlarinda oynatmak istiyorum die sectim; sonra üzerine yaklasik 43 dk. video cektim; ancak simdi gel gelelim bu videolari cihazda izlioyrum ancak PC ye aktaramiyorum; Sony ile gelen yaziolimi kurdum Import to Pc diyorum ancak Cannot found any available formatted disk hatasi aliyorum; sorun ne olabilir? Lütfen yardim arkadaslar....

Arkadaslar icerideki 43 dakikalik vidyoyu feda ettim ve diski bicimlendir dedim; tabi bicimlendirdikten sonra ufak bir vidyo cektim; bu sefer yine PC ye bagladim ancak olmuyor ya... okuuyor diski burdada resimlerini verdim. Bilen anlayan biri lütfen yardim etsin...

HandCam Utility programini calistirdigimda ilk olarak bu hatayi veriyor

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Neyse hadi ddiyerek Picture Motion Browser`i calistiriyorum o da uzun bir süre Cihaz icindeki CDyi okumaya calisiyor(ACCESS kirmizi isigi aralikli olark yanip sönüyor) ancak sonunda hata veriyor...(INSERT DISK IN TO THE DRIVE hatasi)

CANNOT IMPORT BECAUSE THE DISK IS NOT SUPPORTED hatasi...

Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinardicli -- 31 Temmuz 2008; 23:01:47 >

TurkTime

14 Ağustos 2008; 12:42:51 

öncelikler kolay gelsin

DVD yi kapatma işlemi yapıyor musunuz ?
Eğer kapatma yaptıktan sonra bilgisayarınızda izleyebiliyor iseniz sorun yok.

bilgisayarınızın DVD sürücüsüne taktığınız kamera DVD sini bilgisayarda açıp içerisindeki video ve sistem dosyalarını görün

bilgisayara yeni bir klasor açıp isimlendirin
DVD içerisindeki dosyaların hepsini CTRL+A ile seçin
CTRL+C yapıp açtığınız yeni klasöre gelin ve CTRL+V yapın

kolay gelsin

Tekno Yenilik

IASCA 2006 Ultimate 2 Türkiye Birincisi
IASCA 2004 Ultimeta 3 Türkiye İkincisi
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Sony-DVD110E Video Aktaramiyorum!Yardim Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Leadtek 9500GT
Nvidia'nın yeni giriş seviyesi kartı olan 9500GTmodelini, Leadtek'in 9500GT(DDR3) kartı ile inceliyoruz.
Aerocool Hi tech 7 kasa
Aerocool'un kullanışlı ve ergonomik kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir