Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: Topalam Rapid.share puan�±m�± a�§�±kl�±yorum ss li

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dýþý / Off Topic] >> Konu Dýþý >> Cevap: Topalam Rapid.share puan�±m�± a�§�±kl�±yorum ss li Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kontendoo

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

21 Aðustos 2008; 22:43:32 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

işin sırrı olindeee, iki kere rafine.

bu arkadaşa sanal piyango vurdu, bunda elbette şans faktörü de var fakat becerisinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. ayrıca şunu da belirtmek isterim ki çok ballı. ekşi sözlüğün, haftalık aylık bazda en popüler entry lerinden birinin kahramanı oldu tamamen tesadüf eseri.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13717883

"Yakýnda imzalarda maaþ bordrolarý görmeye baþlarsam hiç þaþýrmayacaðým"

Çin atasözü
kontendoo

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

21 Aðustos 2008; 23:03:23 

şimdi arkadaşlar özelden mesaj atıp bu ne iş diyenler oldu. o yüzden biraz açıklık getireyim ;

öncelikle şunu belirteyim, bu başarıdaki en büyük pay elbette donanimhaber değil, DH sadece vesile oldu. yani insanların belki de 10 da 1'i bile donanimhaber'den bilgilenerek indirmedi bu dosyaları. 10 kişi indirmişse 9 tanesi ekşi sözlük sayesinde haberdar oldu.

şimdi ekşi sözlüğü anlatayım. ekşi sözlük Türkiye'nin en popüler birkaç sitesinden biri. key ödemeleri gibi popüler bir konuda birçok insan direkt olarak ekşi sözlüğe girerek bilgilenmek istedi. yani popüler bir olay olduğu zaman ekşi sözlüğe yüzbinlerce insan giriyor. bu sözlükteki bir üye de donanimhaber'den bu arkadaşın konusunu kopyala yapıştır yaparak ekşi sözlüğe koyuyor, bu koyma işlemine entry deniyor. bu girilen entry o ayın en popüler entry'si oldu ve yüzbinlerce kişi bu site sayesinde indirdi bu dosyaları. yani bu arkadaşın bu kadar yüksek bir başarı yakalamasındaki en büyük etken ekşi sözlük, yani http://sozluk.sourtimes.org/ . ama yine de tebrik ediyorum arkadaşı, ben şahsen o kadar sayfayla uğraşmazdım hayatta, hem büyük yardımı dokundu insanlara, hem de iyi para kazandı. eğer sözlükte yayınlanmasaydı, 10'da 1'ini bile yakalayamazdı o başarının.

yalnız başarının sahibi arkadaş bile bu başarının sözlükteki entry sayesinde olduğunun farkında değilmiş. beni asıl dumur eden de o zaten.

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi kontendoo -- 21 Aðustos 2008; 23:02:20 >

"Yakýnda imzalarda maaþ bordrolarý görmeye baþlarsam hiç þaþýrmayacaðým"

Çin atasözü
tenahiz

21 Aðustos 2008; 23:15:29 

Güzelmiþ ama bir ayrýntý daha var memurlar.net de verdim ordan milliyet hürriyet ekolay mynet ...... gibi tüm siteler kullandý ama ekþi sözlüðünde katkýsý büyük tabi

http://www.memurlar.net/haber/116050/ haberin okunma sayýsý 918 bin

FuLLTiMeHaCKeR

Sisteme Gözat

21 Aðustos 2008; 23:38:47 

quote:

Orjinalden alıntı: tenahiz

Güzelmiş ama bir ayrıntı daha var memurlar.net de verdim ordan milliyet hürriyet ekolay mynet ...... gibi tüm siteler kullandı ama ekşi sözlüğünde katkısı büyük tabi

http://www.memurlar.net/haber/116050/ haberin okunma sayısı 918 bin

nasıl verdin oraya tanıyormusun adminleri

FullTimeNEt Dh Blog sayfam için týklayýn
Kutx

21 Aðustos 2008; 23:53:34 

KEY'den asýl parayý alan tenahiz oldu bu durumda.

''Ateri'' ile Eski Günlere Küçük Bir Yolculuk Yapýn...
Resim Yükle!
tenahiz

22 Aðustos 2008; 0:06:17 

quote:

Orjinalden alýntý: Dr.Deccal

KEY'den asýl parayý alan tenahiz oldu bu durumda.

evet en yüksek key ödemesi alan 1391 aldý ben 2000

memurlar.net adminlerini tanýmýyorum ama Key le ilgili bir kaç yazýþmamýz oldu adminle

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi tenahiz -- 22 Aðustos 2008; 12:05:34 >

tenahiz

7 Ekim 2008; 20:19:23 

Puanlarým bitmek üzere yeni bir liste bulmam lazým

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Konu Dýþý / Off Topic] >> Konu Dýþý >> Cevap: Topalam Rapid.share puan�±m�± a�§�±kl�±yorum ss li Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donaným Haber Video Ýnceleme
HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire
Azýyla yetinmeyenler için; ICEQ TurboX Crossfire performansý mercek altýnda
Aerocool Hi tech 7 kasa
Aerocool'un kullanýþlý ve ergonomik kasasý

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsýz
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç