Tüm forumlar >> [Konu Dýþý / Off Topic] >> Konu Dýþý >> Cevap: Topalam Rapid.share puan�±m�± a�§�±kl�±yorum ss li
bu arkadaşa sanal piyango vurdu, bunda elbette şans faktörü de var fakat becerisinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. ayrıca şunu da belirtmek isterim ki çok ballı. ekşi sözlüğün, haftalık aylık bazda en popüler entry lerinden birinin kahramanı oldu tamamen tesadüf eseri.
şimdi arkadaşlar özelden mesaj atıp bu ne iş diyenler oldu. o yüzden biraz açıklık getireyim ;
öncelikle şunu belirteyim, bu başarıdaki en büyük pay elbette donanimhaber değil, DH sadece vesile oldu. yani insanların belki de 10 da 1'i bile donanimhaber'den bilgilenerek indirmedi bu dosyaları. 10 kişi indirmişse 9 tanesi ekşi sözlük sayesinde haberdar oldu.
şimdi ekşi sözlüğü anlatayım. ekşi sözlük Türkiye'nin en popüler birkaç sitesinden biri. key ödemeleri gibi popüler bir konuda birçok insan direkt olarak ekşi sözlüğe girerek bilgilenmek istedi. yani popüler bir olay olduğu zaman ekşi sözlüğe yüzbinlerce insan giriyor. bu sözlükteki bir üye de donanimhaber'den bu arkadaşın konusunu kopyala yapıştır yaparak ekşi sözlüğe koyuyor, bu koyma işlemine entry deniyor. bu girilen entry o ayın en popüler entry'si oldu ve yüzbinlerce kişi bu site sayesinde indirdi bu dosyaları. yani bu arkadaşın bu kadar yüksek bir başarı yakalamasındaki en büyük etken ekşi sözlük, yani http://sozluk.sourtimes.org/. ama yine de tebrik ediyorum arkadaşı, ben şahsen o kadar sayfayla uğraşmazdım hayatta, hem büyük yardımı dokundu insanlara, hem de iyi para kazandı. eğer sözlükte yayınlanmasaydı, 10'da 1'ini bile yakalayamazdı o başarının.
yalnız başarının sahibi arkadaş bile bu başarının sözlükteki entry sayesinde olduğunun farkında değilmiş. beni asıl dumur eden de o zaten.
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi kontendoo -- 21 Aðustos 2008; 23:02:20 >
Tüm forumlar >> [Konu Dýþý / Off Topic] >> Konu Dýþý >> Cevap: Topalam Rapid.share puan�±m�± a�§�±kl�±yorum ss li