Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Creative ep-630 nasıl burn-in yapılır?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> Creative ep-630 nasıl burn-in yapılır? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maxi_rocker

31 Temmuz 2008; 19:00:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar belki çoğunuzun güleceği bir soru olabilir ama lütfen kusura bakmayın, bilmediğimden açtım bu konuyu??? yardımcı olursanız çok sevinirim...

maxi_rocker

31 Temmuz 2008; 20:56:47 

niye hala bi cvp yok?????????

Tun4
Uzaklaştırılmış
304 gün cezanın 192 günü kaldı.

31 Temmuz 2008; 21:49:40 

takcan muzık aletıne ya da bılgısayarına acık bırak calsın.oyle burn-in olur ıste
uguRnB

31 Temmuz 2008; 22:04:48 

Burn In olayı öyle bir günde olacak birşey değil.Bu olay kulaklıktan tam verim almak için yapılır.Ortalama günde 2 saat yüksek seste bol bass lı parça açarsın.Yavaş yavaş kulaklık kıvama gelmeye başlar.Bu 4-5 hafta sürebilir.Belkide daha kısa, dinleme sürene bağlı.Ama tavsiyem uzun vadede kulaklığın yavaş yavaş kıvama gelmesidir.Demem o ki Burn In olayına fazla takma ve akışına bırak.1-2 ay içinde kulaklık bu olayı gerçekleştirmiş olur zaten.Yani bu olay hemen kulaklığı takıp 2 dakkada Burn In yapayım dinleyeyim değil.Zamana bırak bu işi.

thetrooper00

1 Ağustos 2008; 1:02:35 

Tamemen katılmakla beraber, şunu ilave edeyim. Kulaklığı burn-in yapmak için sürekli yüksek sese maruz bırakmak, hele ki özel burn-in programları aracılığı ile belirli frekanslarda yüksek seslere maruz bırakmak her zaman çok iyi sonuçlar vermeyebilir. O nedenle arkadaşın dediği gibi dinlediğiniz müzik türüne göre kulaklığın zamanla oturması daha fazla memnuniyet yaratacaktır. Eğer orjinal kulaklık kullanıyorsan, bırak kendi haline, zaten 1 ay içerisinde yavaş yavaş farkedersin kulaklıktaki sesin oturmaya başladığını.

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Burn In olayı öyle bir günde olacak birşey değil.Bu olay kulaklıktan tam verim almak için yapılır.Ortalama günde 2 saat yüksek seste bol bass lı parça açarsın.Yavaş yavaş kulaklık kıvama gelmeye başlar.Bu 4-5 hafta sürebilir.Belkide daha kısa, dinleme sürene bağlı.Ama tavsiyem uzun vadede kulaklığın yavaş yavaş kıvama gelmesidir.Demem o ki Burn In olayına fazla takma ve akışına bırak.1-2 ay içinde kulaklık bu olayı gerçekleştirmiş olur zaten.Yani bu olay hemen kulaklığı takıp 2 dakkada Burn In yapayım dinleyeyim değil.Zamana bırak bu işi.

maxi_rocker

1 Ağustos 2008; 1:27:41 

anladım arkadaşlar teşekkürler o zaman normal dinlememe devam ediyorum hiç uğraşmıyorum burn-in ile filan....

Darkchild

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2008; 4:14:49 

Her gün orta seste bırakabildiğin kadar uzun çalmaya bırak.. ama bunu yapman şart değil hergün dinliyosan devam et.. 1-2 ay içinde sesi baya oturacaktır...

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
MUJİM™
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Ağustos 2008; 8:36:45 

benmkide yarın geliyor bakalım nası bişey bu ep630 ama ben bırakmam öle müzikte falan açık zaten hergün kulağımda 1 haftaya açılır yalnız N95'te nasıl ses vercek acaba
BetaMode

4 Ağustos 2008; 11:29:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Her gün orta seste bırakabildiğin kadar uzun çalmaya bırak.. ama bunu yapman şart değil hergün dinliyosan devam et.. 1-2 ay içinde sesi baya oturacaktır...

ben de bunu diyecektim..sen dinledikçe zaten ses oturur burn in yapmana gerek yok

umutech

10 Ağustos 2008; 2:43:47 

n95le uyumu çok başarılı hocam merak etme aslında ep630 un uyuşmadıgı müzik çalar görmedim ben mesela bende birde aurvana var iphone da tam bir fiyasko ama n95te çok iyi herhalde ohm degerinin yüksek olmasından kaynaklanıyordur neyse ep630 fazlasıyla yeter

Dr.Ali

12 Ağustos 2008; 3:37:03 

değişik söylentinler vardır...kabaca kulaklığı yüksek seste(aşırı omaması kaydıyla) , bi 20 saat açık bırakılmasıdır.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> Creative ep-630 nasıl burn-in yapılır? Sayfa: [1]
Buraya git: