Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
P5Q DELUXE VE İŞLEMCİ FANI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> P5Q DELUXE VE İŞLEMCİ FANI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KanKaa

31 Temmuz 2008; 18:12:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar p5q deluxe kartın işlemci etrafı soğutucuları kafamı karıştırdı yeni toplayacağım sistemde e8500 işlemci kullancam ama hangi fanı seçeceğimi bilemedim hem alacağım fanın sığmamasından kortum hemde ufak alıp performans alamamakdan daha önce test edilen bu anakarta uyan bildiğiniz orta halli bir fan biliyosanız paylaşırsanız çok sevinirim.
Not: İşlemci ortalama olarak 3.6Ghz de çalıştırılacak

Fana max 80 ytl verebilirim.

Ne İstemişsen O Olmuştur İsyan ETME!
E.Berkan

31 Temmuz 2008; 18:31:29 

Hocam bende aynı anakartı düşünüyorum hatta karar kıldım artık,bende işlemci etrafındaki pasif soğutuculardan tırsıyordum ama sonra Akortek'in forumunda almayı düşündüğüm işlemci fanının uyduğunu öğrendim,Sunbeam Core Contact Freezer,Frostytech'in ilk 5 soğutucu listesinin birincisi

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2271&page=5

http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=389

49$+KDV
KanKaa

31 Temmuz 2008; 18:59:55 

quote:

Orjinalden alıntı: E.Berkan

Hocam bende aynı anakartı düşünüyorum hatta karar kıldım artık,bende işlemci etrafındaki pasif soğutuculardan tırsıyordum ama sonra Akortek'in forumunda almayı düşündüğüm işlemci fanının uyduğunu öğrendim,Sunbeam Core Contact Freezer,Frostytech'in ilk 5 soğutucu listesinin birincisi

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2271&page=5

http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=389

49$+KDV

Çok saol bunu görmüştüm ama sığıp sığmayacağını bilmiyodum şimdi içim rahatladı biraz ağır ve büyük ama test sonuçları mükemmel gibi sanki su soğutma takmışlar kafama yattı büyük ihtimalle bunu alıcam yardımların için çok saol

Ne İstemişsen O Olmuştur İsyan ETME!
xtreme55

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 19:36:37 

Zalman gibi yatay fan yerleşimi olan modeller hariç, dikey fan yerleşimi olan %99 bütün fanlar olur

cinlaral1

31 Temmuz 2008; 19:44:12 

tatmin edici bundan alacagım :)

Intel E7200 - ASUS P5Q PRO - SPARKLE 8800GT CALIBRE P888+ 512MB/256BIT- 2GB KINGSTON DDR2 800 - SAMSUNG 120GB SATA - FEEL HURRICANE - FEEL 350W PSU - PIONEER CS 575 2*60W SPEAKER - ITT 2*25W SPEAKER- KEYSMART 5+1 - RAZER DEATHADDER - RAZER MANTIS SPEEDPAD
E.Berkan

31 Temmuz 2008; 19:53:47 

Hocam piyasadaki böyle kule tipi soğutucuların çoğu 1000 grama yaklaşıyor bu onların arasında tüy siklet kalır :) bende ilk başta sığar mı sığmaz mı diye çok araştırdım,Asus'u Türkiye'ye getiren Çizgi Elektronik'e mesaj attım fakat bilmediklerini söylediler,sonra Akortek'in forumunda sordum sitenin admini uyduğunu söyledi,HD 4870 İceq çıktığı an topliyacağım bende tüm sistemi :)
lapry

31 Temmuz 2008; 21:10:29 

@E.Berkan arkadaşımız ben sistemimi toplamadan önce bana bu linki verdi.Verir vermez Hepsiburda.com'dan aldım.Geldiği gün o ne beaaaa nsl sığacak bu anakarta ve kasaya dedim.Ama korkularım yersizmiş.Sistemimi gayet soğuk tutuyor.P5q anabaşlığı altında SS'ler verdim,insanlar inanamadı.Yük altında default Hızda(q6600 2.4Ghz) Motherboard 37-38 derece Cpu 30-32 derece oldu.Sistemi 1 hftdır deniyorum.3.4GHz OC ile Yük altında CPU 51-52 derece oldu.Mobo 42 derece oldu.Baklım ilerki günlerde de diğer OC değerleri ile deneyecem.Cidden aldığım için çok memnunum.
Yanlız ankarta monte ederken zorlanabilirsiniz malum MOBO'da bulunan heat-pipeler bu işi zorlaştırıyor.Ama heat-pipeler olmasa inanın tak-çıkar çok kolay olacaktır.Bu haliyle bile Ben bu CPU Freezer'i 3 kez takıp çıkardım.Artık alışıncada kolay gelmeye başladı.
Neyse benim deneyimleri bu yönde.
Kesinlikle öneririm.Kutu içeriğide cabası

Asus P5Q3-Deluxe/Intel Q6600/Sunbeam Core-Contact CPU Freezer/AKASA 12CM CRYSTAL CLEAR 4-MAVİ LED/ HIS Ice-q4 turbo 4850 /CORSAIR TWIN3X2048 2GB DDR3 /Samsung 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB /THERMALTAKE SOPRANORS 101 PENCERELİ/ LG 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA /Creative Fata1ity 1010 Gamer Mouse/ A4 Tech X7-G800 Q-TR PS-2 Gamer Klavye/ Steelseries Qck Mouse Pad / FSP EPSILON 700W PSU / SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah
ahbecan

1 Ağustos 2008; 11:58:15 

Zalman CNPS9500 LED modeli dikey bakır fan kullanıyorum. Yerine rahatça oturuyor. Sorun yok.

Bende Zalman CNPS7500-CU LED yatay fan da var. Fakat bu fanın kulağını anakarta oturtmak zor ve riskli. Ben denemedim.

HP DV5-1040et Notebook PC - Core2 Duo P8600 2.4ghz 3mb cache 1066 fsb // PM45 MB with eSata // GeForce 9600M GT DDR2 512mb with HDMI // 3gb DDR2 800 ram // 320gb HDD // GBSuperMulti DVD±R/RW double layer Blu-Ray ROM // Intel® WiFi Link 5100 AGN // 15,4" WXGA, BrightView, AG Ekran,
Multimedya - Next 2000X CI Plus // Philips DVP5960/12 (Mod. fw. 6.01) // Sharp 42" LCD TV // eGreat EG-M31B full HD NMT

Satılık Parçalar - Canon Pixma MP500 (YAZICI,TARAYICI,DVD baskı) // Sigma Digital TV Kartı (SS3) Xilinx Spartan chip
>>>>> Referanslar ve satılıklar için dükkanıma TIKLA <<<<<
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> P5Q DELUXE VE İŞLEMCİ FANI Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Pure (Pc, Playstation 3, Xbox 360)
ATV'ler ile hem yarışıyor hem de akrobatik hareketler yapıyoruz.
Aerocool Hi tech 7 kasa
Aerocool'un kullanışlı ve ergonomik kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir