Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
fan dan garip ses geliyor yardım!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> fan dan garip ses geliyor yardım! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tmert0

31 Temmuz 2008; 17:50:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar slm feel kasam var ve 350 psu var fandan garip bi ses gelmeye başladı sankii birbirine bişey sürtüyor anlamadım bi kaç kere vurdum sustu ama yine başladı! acaba servisemi götürsem? acaba çalıştırmasammı bilg. bi zararı olurmu?
ztnn fan çok sesli çalışıyordu bide üstüne bu çıktı. sizce ne yapabilrim? içine toz kaçmıştır diye elektirik süpürgesini tuttum tozunu fln aldım ama yok banamısın demedi:S

wormhole

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 20:50:53 

hocam psunun fanından bahsediyorsun sanırım...rulmanı gitmiştir tahminimce,zaten kendi psu sunu kullanıyorsan o kasanın bence yeni psu almanın tam zamanı...

ALONSO_06

31 Temmuz 2008; 21:59:16 

kabloları kontrol etsen iyi olur fana değen var mı diye.fanları da tek tek elinle durdurarak kontrol edebilirsin hangi fandan ses geliyor diye.ama sakın işlemci fanını durdurma

imza atmayı bilmiom.parmak bassam olmaz mı:D
MertcanE.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Temmuz 2008; 22:00:57 

güç kaynağının fanından olduğuna eminmisin. kasanın kapağında fan varsa oda yapabilir tozlanmışsa falan.
tmert0

3 Ağustos 2008; 21:47:37 

ya evet arkadaşlar psu dan geliyo güç kaynağındakinden. onun altında bi tane daha var ama onda sorun yok işlemcidende gelmiyo... bi kardeşiminz rulman demiş nedemek oluyo acaba.. ve fell 350watt çokta ses çıkartıyodu acaba dandik bi fan mı takmışlar

PeGaSuS@01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ağustos 2008; 22:04:55 

feel psu lar zaten dünyanın en dandik psuları dır daha kötüsünü kimse üretemedi o sese gelince sanırım tiz bi ses çıkıyor o ses kondansatörler veya bobinlerden geliyor pek önemsencek bişey değil çoğu psuda bu ses çıkar ama duyma eşiğinin altında olduğundan duyamayız bazı psu lardada bu şekilde ses duyulabiliyor bu tip tiz sesler kötüye haberci değildir ancak feel psunun kendisi zaten saatli bomba
EKLEME: 350 WAT DEDİN YA SEN O YAZAN DEĞER GERÇEK DEĞİL 350 WAT I ŞEBEKEDEN ÇEKİYOR SANA ANCAK 270-290 WAT ARASI Bİ DEĞER VERİYOR KALİTELİ GÜÇ KAYNAKLARINDA BU DEĞERİ DİREK SİSTEME VEREN SAYILAR YAZILIR FEEL,FRİSBY,SLOPY... GİBİ MARKALAR İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN ŞEBEKEDEN ÇEKİLEN GÜCÜ YAZIYOR

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
ALPHACOOL Alphacola - 1L UV-Yeşil SIVI/
tmert0

4 Ağustos 2008; 12:59:30 

quote:

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01

feel psu lar zaten dünyanın en dandik psuları dır daha kötüsünü kimse üretemedi o sese gelince sanırım tiz bi ses çıkıyor o ses kondansatörler veya bobinlerden geliyor pek önemsencek bişey değil çoğu psuda bu ses çıkar ama duyma eşiğinin altında olduğundan duyamayız bazı psu lardada bu şekilde ses duyulabiliyor bu tip tiz sesler kötüye haberci değildir ancak feel psunun kendisi zaten saatli bomba
EKLEME: 350 WAT DEDİN YA SEN O YAZAN DEĞER GERÇEK DEĞİL 350 WAT I ŞEBEKEDEN ÇEKİYOR SANA ANCAK 270-290 WAT ARASI Bİ DEĞER VERİYOR KALİTELİ GÜÇ KAYNAKLARINDA BU DEĞERİ DİREK SİSTEME VEREN SAYILAR YAZILIR FEEL,FRİSBY,SLOPY... GİBİ MARKALAR İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN ŞEBEKEDEN ÇEKİLEN GÜCÜ YAZIYOR

yaaa dostum ne diyon morall sıfır yaptın valla! yaaa kazıklanmışımm resmenn off:( ztnn ben vatandan aldım adamlar bana tel açıp beyendiğiniz kasada arıza çıktı size başka kasa veriyoz dedi iyi dedim bunu vermişler!
hay allah yaa demek en dandik feel he zaten çıakrdığı sesten belli. e o zmn ben 2 gb ram alsam harddisk bağlasam bide ekran kartı alsam adam gibi güç kaynağı yetmiycek dimi?
ya arkadaşım acaba 100 ytl ye 500w veya 450w ( sen hangisini önerirsin) sessiz tavsiye ediceğin fan varmı?

tmert0

4 Ağustos 2008; 14:59:18 

arkadaşlar fan almayı kafaya koydum http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3452 recom 550w var ve fiyatıda uygun acaba kullanan bilen varmı? sessiz çalışıyormu en önemlisi benim için o feel dan sonra biraz kafa dinlemek istiyorum

PeGaSuS@01

5 Ağustos 2008; 20:37:19 

http://www.mavibilgisayar.com/ud/7750 sesini duyman imkansız ve çok kaliteli psu bu fiyata recom dan iyi

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
tmert0

6 Ağustos 2008; 1:07:40 

çok sağol kardeşş ya sende onmu kullanıyon gerçekten kaliteli ve sessizmi!!!

ASİL01

6 Ağustos 2008; 11:57:37 

feel kasada asla stok psu kullanmamaları gerekir aslında

Intel E8400 Core 2DUO 3.00GHz 6Mb 1333MHz Socket 775 45Nm ● Gigabyte EP45-DS3L P45 1600FSP DDR2 Board
Kingston 2*1024 DDR2 1066MHz HyperX ● Zotac nVidia GeForce 9600GT 512Mb DDR3 PCIExp 256Bit Direct X10
Seagate 500Gb Sata II NCQ 32Mb Cache ● Samsung 80Gb Sata 8Mb Cache ● Creative Sound Blaster Live!
Edimax 802.11g Wireless PCI adapter ● LG 16X DVD-ROM ● LG 52x32x52x CD-Writer
Cooler Master RC-690 460W nVidia SLI Ready ATX ● A4 Tech XL-750BF 2500DPI
A4 Tech X7-G800 3xFast Gaming keyboard ● Creative İnspre 4400
Samsung 17" ● Canon PowerShot A570 IS
tmert0

6 Ağustos 2008; 13:16:26 

feel kasada asla stok psu kullanmamaları gerekir aslında demişsin birazdaha açabilrmisin konuyu acaba? stok psu ne hocam?
kullanılmasınınn ne gibi zararı olur ki. ayrıcasen üstteki LC pus için ne diyon

PeGaSuS@01

7 Ağustos 2008; 12:35:48 

quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

feel kasada asla stok psu kullanmamaları gerekir aslında demişsin birazdaha açabilrmisin konuyu acaba? stok psu ne hocam?
kullanılmasınınn ne gibi zararı olur ki. ayrıcasen üstteki LC pus için ne diyon

feel in psu sunu at gitsin diyo yani arkadaş
lc power ın o serisi max sesizlik için üretildi zaten

tmert0

8 Ağustos 2008; 14:01:38 

evet bencede atmak laızm en kısa süredede atıcam! HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S de karar kaldım! herkez memnunu oldukçada sessizmiş. yorumlar için teşşükkr ederim!

Nibubai

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 17:36:32 

quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

arkadaşlar slm feel kasam var ve 350 psu var fandan garip bi ses gelmeye başladı sankii birbirine bişey sürtüyor anlamadım bi kaç kere vurdum sustu ama yine başladı! acaba servisemi götürsem? acaba çalıştırmasammı bilg. bi zararı olurmu?
ztnn fan çok sesli çalışıyordu bide üstüne bu çıktı. sizce ne yapabilrim? içine toz kaçmıştır diye elektirik süpürgesini tuttum tozunu fln aldım ama yok banamısın demedi:S

Arkadaşım yine de sen bilirsin ama bence yeni bir sistem almayacaksan sessiz bir fan alıp psunun içine takabilirsin. O güç kaynağını da yeni sistemle beraber alırsın. Tabi sen bilirsin... Bence sistemin önüne regüle özelliği olan bir psu alman çok daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nibubai -- 8 Ağustos 2008; 17:36:25 >

tmert0

9 Ağustos 2008; 15:55:38