Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Laptop ısı sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Laptop ısı sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karaya

31 Temmuz 2008; 17:20:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

laptoğ modelim MSI EX600 Nvidia Geforce 8600 M G ekran kartı var 7 aydır kullanıyorum ve aynı oyunları oynuyorum fakat 2 gün önce tam oyuna girerken bilgisayar kitlendi ve res attı yeniden başladığında bilgisayarda 6 ekran vardı. ve hoşgeldiniz demeden kendini kapatıyodu. bilgisayarcıya götürdük açtık içini ramlara baktık sorun yok ekran kartını serinletip krem sürdük tek ekran halinde açıldı. eve getirdim çalıştırdım oyuna girdim yine aynı olay. ne olacak anlamadım(ekran kartı anakartın üzerine deiştirmem için yeni anakart almam gerekiyormuş::S). fakat bilgisayar 2 gündür yorganın üzerinde aşırı ısınmış olabilir. ama 1 gece normal zeminde durdu serinlemiştir belki ama bu gun yine oldu. nasıl düzelir bu sorun?

edit: ewkran kartı driverleri yüklemeye kalktığımızda reset atıyordu kendine. biostayken bile 6 ekran vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 31 Temmuz 2008; 17:23:19 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
dukenukem82

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 19:01:33 

Yastıktı yorgandı dizüstü oralarda durmaz düz zemin olacak.Altında hava akımını sağlayacak yer yoksa fan boşa çalışır ve senin gördüğün o hatalar ve dahası belirir.Arama yapıp araştırırsan boşa konu açmamış olursun .

TANRI TÜRKÜ KORUSUN
intel E8500 - asus p43 p5ql-e anakart - ocz reaper ddr2 1066 mhz ram - 160 sata hdd- Sapphire hd 3870 512mb gddr4 - ocz vendetta işlemci soğutucu - ocz 600 watt power supply - lg cdrw lg dvdrw -foxconn kasa :)

The Soul Of BMW.
dukenukem82, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB
karaya

1 Ağustos 2008; 14:12:49 

fakat bilgisayarı soğuttuk balkonda beton ustune koydum hatta aksam yok değişmiyor.birde açılırken 6 ekran masaüstüne gelince tek ekran oluyor ama oyuna girince 2dk sonra atıyor oyundan yine

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
MertcanE.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Ağustos 2008; 19:41:19 

Yatakta, yastıkta, altı kapalı yüzeyde kullanmaman gerekir notebook'u
karaya

3 Ağustos 2008; 16:45:49 

tamam kullanmamam gerekir anladım ama ne yapmam gerekiyor şimdi bilgisayar düzelmiyor hala 6 ekran bilgisayar ekran kartını tanımıyor aygıt yöneticisinde ekran kartı bilinemyen aygıt olarak görünüyor ve drivlerleri yüklenince bilgisayar açılmıyor. anladım yanlış yerde kullandım ama şimdi ne yapacam? bana o lazım

-PiToN-

3 Ağustos 2008; 17:19:43 

coller aldım yan yatık fan yeri bosta kalcak hava cıkmasi lazm pc kapanırdı benimde sıcakdan 1 saat max sonra verdim servise deiştiridiler fanları artık 15 saat bile oynuyorum az ısınıyor normal yazdayız

ßir Gün Silkroad Online Oynarkén Ölürsém ßeni ßirakin Pc'ye ßakin Char Yatmasın =)
€fsané Géri Géliyor... Coming Soon )̲̅ζO)̲̅ζ

karaya

3 Ağustos 2008; 17:50:31 

o zaman servise kadar gidecek çünkü düzelmiyor.sorunu anlamak için kasayı açtım arkadaki kağıt gitti. herhalde kapsamdan çıkmıştır
birde aldığın firmanın servisine verdin değil mi?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Laptop ısı sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire
Azıyla yetinmeyenler için; ICEQ TurboX Crossfire performansı mercek altında
Kullanışlı Web Siteleri Yaratma
Websitenizin ya da blogunuzun kullanılabilirliğini arttırın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar